Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
دوستانی که بازی رو بازی کردن من یادمه توی دموهایی که از گیم پلی این بازی دیده بودم توی اونها جادوی Teleport بودش ولی اینجا من هرچی گشتم پیداش نکردم دوستانی که می دونن بیان بگن ببینم کدوم یکیشون این کارو انجام میده . ممنون ;)

دوستانی که بازی رو بازی کردن من یادمه توی دموهایی که از گیم پلی این بازی دیده بودم توی اونها جادوی Teleport بودش ولی اینجا من هرچی گشتم پیداش نکردم دوستانی که می دونن بیان بگن ببینم کدوم یکیشون این کارو انجام میده . ممنون

بعدا میگیریش .
دوستانی که بازی رو تموم کردین : این بازی کلا چن مرحله داره ؟؟

فکر کنم 7 تا !

من الان مرحله ی 5 هستم .

افرین:biggrin1:اونوقت ازش چقدر گیمر اسکور گرفتی؟
.................................................. ..
انقدر تاپیک رو منحرف نکنین...دلم نمیخواد کسی رو بن کنم(ولی میکنم:evil:)
450 تا گرفتم
راستی میخواستی منو بن کنی ؟ به پا اول خودت بن نشی:laughing:

این BioShock متآسفانه جز درد سر و مشکل چیزی برای من نداشت!
تا قبل از این بازی کنسول هیچ مشکلی نداشت و تا حالا 3چراغ قرمز نداده بود که با اومدن این بازی این مشکل پیدا شد. مشکلش هم اینه که بعد پن شیش دقیقه بازی کردن فریز میشه و قفل میکنه و تا وقتی که خاموش نکنم ازاد نمیکنه! نه تنها این بازی بلکه بازی های دیگه هم به همین منواله! بعضی وقتا هم اصلآ نمیاد بالا همون اول 3 چراغ قرمز میده و باید بعد دو سه ساعت روشنش کنم! البته تا قبل از این من داشبردو آپدیت نکرده بودم و با همین بایوشاک آپدیت کردم.
اگه کسی تخصص داره تو این زمینه ممنون میشم اگه بتونه کمکم کنه که بد جور ضد حال خوردم :(

تا قبل از این بازی کنسول هیچ مشکلی نداشت و تا حالا 3چراغ قرمز نداده بود که با اومدن این بازی این مشکل پیدا شد. مشکلش هم اینه که بعد پن شیش دقیقه بازی کردن فریز میشه و قفل میکنه و تا وقتی که خاموش نکنم ازاد نمیکنه! نه تنها این بازی بلکه بازی های دیگه هم به همین منواله! بعضی وقتا هم اصلآ نمیاد بالا همون اول 3 چراغ قرمز میده و باید بعد دو سه ساعت روشنش کنم! البته تا قبل از این من داشبردو آپدیت نکرده بودم و با همین بایوشاک آپدیت کردم.
اگه کسی تخصص داره تو این زمینه ممنون میشم اگه بتونه کمکم کنه که بد جور ضد حال خوردم :(

مشکل شما آپدیت نیست . کنسول شما بدلیل گرم شدن هنگ میکنه . سه چراغ هم که قربونش برم شهره خاص و عامه . توی تاپیکهای مربوط میتونی بخونی .احتمالا کنسول شما این مشکلو از قبل داشته و سر این بازیه خودشو نشون داده . اتفاقا این بازی خیلی از جیپی یو و رم خیلی کار نمیکشه (کنسول تو این بازی خیلی کمتر داغ میکنه ) حداقل تو کنسول من اینطوریه ;). البته شاکی نشید بگین بازی گرافیکش زیاده تو چرا بهش توهین میکنی . من فکر کنم به خاطر تحرک نسبتا کم تو این بازیه (شایدم اشتباه میکنم).

راستی شما از فن استفاده میکردی؟
عجیبه از دیشب تا بحال دو نفر سر این بازی کنسولشون ...

آخرین ویرایش:
کنسول شما بدلیل گرم شدن هنگ میکن
من بخاطر این بازی یک روز کامل گزاشتم کنسول استراحت کنه ولی امروز باز بعد 2دقیقه (تو منوی بازی) هنگ کرد! دیگه مطمئنم که از گرما نیست مشکل از جای دیگس یا شایدم گرمای زیاد یه بلایی سرش آورده.
ارورشم چک کردم اینه: 0102

من بخاطر این بازی یک روز کامل گزاشتم کنسول استراحت کنه ولی امروز باز بعد 2دقیقه (تو منوی بازی) هنگ کرد! دیگه مطمئنم که از گرما نیست مشکل از جای دیگس یا شایدم گرمای زیاد یه بلایی سرش آورده.
ارورشم چک کردم اینه: 0102

متاسفم اینو میگم ولی کنسولتون به رحمته خدا رفته:( البته میتونین بدین براتون درستش کنن حدود 40 تا 50 هزار میگیرن ولی خیلیا گفتن کنسولشون بعد از مدتی دوباره خراب شده . حالا تصمیم با خودته ;)
راستی نگفتی ،فن داشتی؟

متاسفم اینو میگم ولی کنسولتون به رحمته خدا رفته البته میتونین بدین براتون درستش کنن حدود 40 تا 50 هزار میگیرن ولی خیلیا گفتن کنسولشون بعد از مدتی دوباره خراب شده . حالا تصمیم با خودته
راستی نگفتی ،فن داشتی؟
ای بابا :(
نه فن ندارم

ای بابا :(
نه فن ندارم

چند وقته داشتید و مال چه تاریخی بود؟همینه دیگه فن نمیزارید اینطوری میشه:mad: الان هم اگه دادی درستش کنن قبل از اینکه بگیریش حتما یه اینتر کولر براش بخر یا اگه حوصله و سلیقه داری براش درست کن. اینم بگم بودن کسانی که کنسولشون مثل مال شما شده تعمیرش کردن وبا خرید فن تا حالا دیگه مشکلی براشون پیش نیومده. امیدوارم که شما هم جزو این دسته افراد باشید;)

چند وقته داشتید و مال چه تاریخی بود؟همینه دیگه فن نمیزارید اینطوری میشه الان هم اگه دادی درستش کنن قبل از اینکه بگیریش حتما یه اینتر کولر براش بخر یا اگه حوصله و سلیقه داری براش درست کن. اینم بگم بودن کسانی که کنسولشون مثل مال شما شده تعمیرش کردن وبا خرید فن تا حالا دیگه مشکلی براشون پیش نیومده. امیدوارم که شما هم جزو این دسته افراد باشید
حدودآ یه سالی میشه و برای 2006 Pro هم هست
آقا ممنون از راهنمایی تون
موفق باشی

واقعا معلوم نیست این bioshock چه ایرادی داره بازیش ولی فکر نمی کنم 3 چراغ قرمز ربطی به bioshock داشته باشه. شما فکر می کنم بد شانسی اوردی و 3 چراع قرمز همزمان با این بازی شده. خود من ساعت ها bioshock رو در چند روز گذشته بازی کردم ولی یکبار هم هنگ نکرد!

به آپدیت ها هم ربطی نداره و آپدیت ها هیچ کدوم مشکلی ندارن.

اتفاقا این بازی خیلی از جیپی یو و رم خیلی کار نمیکشه (کنسول تو این بازی خیلی کمتر داغ میکنه ) حداقل تو کنسول من اینطوریه . البته شاکی نشید بگین بازی گرافیکش زیاده تو چرا بهش توهین میکنی . من فکر کنم به خاطر تحرک نسبتا کم تو این بازیه (شایدم اشتباه میکنم).
شما چند بار دیدم این جمله رو بیان کردی که البته ماشاالله انقدر بچه ها با اطلاعات هستن که هر کی یه نظریه در این مورد ایراد کرده برای خودش ولی در مورد این گرم شدن کنسول در یک بازی باید بگم که نه به گرافیک ربط داره نه به تحرک در بازی. اینکه کنسول در بازی ای مثل lost planet بسیار گرم می شه به خاطر برنامه نویسی نادرست سازنده های بازیه نه به گرافیکو این چیزا. موتور unreal 3 یک موتور کاملا بهینه شده هست و از نظر برنامه نویسی با خیلی از موتور ها از جمله موتور بازی lost planet فرق داره. شما توی بازی gears of war هم که دیگه در زمینه گرافیک حرف اول رو می زنه می بینی که کنسول داغ نمی شه زیاد.

شما چه جوری میفهمید مرحله چندید ؟

من الان اونجام که یارو داره پیانو میزنه بعد یهو میترکه ؟ ( میتونی بگی من مرحله چندم )

من اینطوری میفهمم که آخر هر مرحله سوار یه چیزی ( آسانسور مانند ) میشیم اونجا باید ببینی چند تا طبقه برات آزاده !

اونجا مرحله ی 4 هست ( خیلی هم سخت :biggrin1: )

اقا اشکان شما بازی رو تموم کردین ؟؟
کلا چن مرحله داره ؟

از همون آسانسوره میشه فهمید چند مرحله داره !

فکر میکنم 7 تا داره ( من 5 هستم ) :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or