دوستانی که بازی رو بازی کردن من یادمه توی دموهایی که از گیم پلی این بازی دیده بودم توی اونها جادوی Teleport بودش ولی اینجا من هرچی گشتم پیداش نکردم دوستانی که می دونن بیان بگن ببینم کدوم یکیشون این کارو انجام میده . ممنون
دوستانی که بازی رو تموم کردین : این بازی کلا چن مرحله داره ؟؟

این BioShock متآسفانه جز درد سر و مشکل چیزی برای من نداشت!
تا قبل از این بازی کنسول هیچ مشکلی نداشت و تا حالا 3چراغ قرمز نداده بود که با اومدن این بازی این مشکل پیدا شد. مشکلش هم اینه که بعد پن شیش دقیقه بازی کردن فریز میشه و قفل میکنه و تا وقتی که خاموش نکنم ازاد نمیکنه! نه تنها این بازی بلکه بازی های دیگه هم به همین منواله! بعضی وقتا هم اصلآ نمیاد بالا همون اول 3 چراغ قرمز میده و باید بعد دو سه ساعت روشنش کنم! البته تا قبل از این من داشبردو آپدیت نکرده بودم و با همین بایوشاک آپدیت کردم.
اگه کسی تخصص داره تو این زمینه ممنون میشم اگه بتونه کمکم کنه که بد جور ضد حال خوردم![]()
. البته شاکی نشید بگین بازی گرافیکش زیاده تو چرا بهش توهین میکنی . من فکر کنم به خاطر تحرک نسبتا کم تو این بازیه (شایدم اشتباه میکنم).من بخاطر این بازی یک روز کامل گزاشتم کنسول استراحت کنه ولی امروز باز بعد 2دقیقه (تو منوی بازی) هنگ کرد! دیگه مطمئنم که از گرما نیست مشکل از جای دیگس یا شایدم گرمای زیاد یه بلایی سرش آورده.
ارورشم چک کردم اینه: 0102
البته میتونین بدین براتون درستش کنن حدود 40 تا 50 هزار میگیرن ولی خیلیا گفتن کنسولشون بعد از مدتی دوباره خراب شده . حالا تصمیم با خودته 
ای بابا
نه فن ندارم
الان هم اگه دادی درستش کنن قبل از اینکه بگیریش حتما یه اینتر کولر براش بخر یا اگه حوصله و سلیقه داری براش درست کن. اینم بگم بودن کسانی که کنسولشون مثل مال شما شده تعمیرش کردن وبا خرید فن تا حالا دیگه مشکلی براشون پیش نیومده. امیدوارم که شما هم جزو این دسته افراد باشید
حدودآ یه سالی میشه و برای 2006 Pro هم هستچند وقته داشتید و مال چه تاریخی بود؟همینه دیگه فن نمیزارید اینطوری میشه الان هم اگه دادی درستش کنن قبل از اینکه بگیریش حتما یه اینتر کولر براش بخر یا اگه حوصله و سلیقه داری براش درست کن. اینم بگم بودن کسانی که کنسولشون مثل مال شما شده تعمیرش کردن وبا خرید فن تا حالا دیگه مشکلی براشون پیش نیومده. امیدوارم که شما هم جزو این دسته افراد باشید
دستت درد نکنه اونجا رو رد کردم رفتم مرحله ی 4 . :biggrin1:
چن تا مرحلست ؟
این BioShock متآسفانه جز درد سر و مشکل چیزی برای من نداشت!
تا قبل از این بازی کنسول هیچ مشکلی نداشت و تا حالا 3چراغ قرمز نداده بود که با اومدن این بازی این مشکل پیدا شد. مشکلش هم اینه که بعد پن شیش دقیقه بازی کردن فریز میشه و قفل میکنه و تا وقتی که خاموش نکنم ازاد نمیکنه! نه تنها این بازی بلکه بازی های دیگه هم به همین منواله! بعضی وقتا هم اصلآ نمیاد بالا همون اول 3 چراغ قرمز میده و باید بعد دو سه ساعت روشنش کنم! البته تا قبل از این من داشبردو آپدیت نکرده بودم و با همین بایوشاک آپدیت کردم.
اگه کسی تخصص داره تو این زمینه ممنون میشم اگه بتونه کمکم کنه که بد جور ضد حال خوردم![]()
شما چند بار دیدم این جمله رو بیان کردی که البته ماشاالله انقدر بچه ها با اطلاعات هستن که هر کی یه نظریه در این مورد ایراد کرده برای خودش ولی در مورد این گرم شدن کنسول در یک بازی باید بگم که نه به گرافیک ربط داره نه به تحرک در بازی. اینکه کنسول در بازی ای مثل lost planet بسیار گرم می شه به خاطر برنامه نویسی نادرست سازنده های بازیه نه به گرافیکو این چیزا. موتور unreal 3 یک موتور کاملا بهینه شده هست و از نظر برنامه نویسی با خیلی از موتور ها از جمله موتور بازی lost planet فرق داره. شما توی بازی gears of war هم که دیگه در زمینه گرافیک حرف اول رو می زنه می بینی که کنسول داغ نمی شه زیاد.اتفاقا این بازی خیلی از جیپی یو و رم خیلی کار نمیکشه (کنسول تو این بازی خیلی کمتر داغ میکنه ) حداقل تو کنسول من اینطوریه . البته شاکی نشید بگین بازی گرافیکش زیاده تو چرا بهش توهین میکنی . من فکر کنم به خاطر تحرک نسبتا کم تو این بازیه (شایدم اشتباه میکنم).
شما چه جوری میفهمید مرحله چندید ؟
من الان اونجام که یارو داره پیانو میزنه بعد یهو میترکه ؟ ( میتونی بگی من مرحله چندم )
اقا اشکان شما بازی رو تموم کردین ؟؟
کلا چن مرحله داره ؟