m_g_s
کاربر سایت
Gamespot توی نقدش گفتهبچها من نصف بیشتر بازی رو رفتم تقریبا اخراشم شروع کرده به گیر کردن برای کس دیگه ای هم این مشکل پیش اومده.؟من بازی رو از westگرفتم.
On some consoles, the game hitches up and totally freezes for anywhere from one to five seconds at a time, then proceeds as if nothing happened. It doesn't seem to be tied to any particularly noteworthy parts of the game, and it happened only after playing the game for hours; but once it started, it didn't stop happening--even after we began an all-new game--and it can freeze up two or three times a minute .
روی بعضی کنسول بازی مشکل پیدا میکنه و بازی برای بین یک تا پنج ثانیه فریز میشه
در ادامه گفته این وقتی اتفاق می افته که برای چندین ساعت بازی کنی اما وقتی شروع بشه دیگه قطع نمیشه حتی اگه بازی رو از اول شروع کنی و ممکنه دو یا سه بار در دقیقه اتفاق بیفته
البته ممکنه مشکلت از این نباشه

.....به نظر من در مورد خوب یا بد بودن این بازی بحث نشه بهتره...چون که نقد اصلی در سایتهای معتبری همچون IGN و GameSpot هست و هرکی خواست میتونه بره ببینه و بفهمه چه خبره نه اینکه به حرف اینو اون گوش بده..! ما اینجا منتقد نداریم که به صورت حرفه ای بازی رو نقد کنه پس باید بریم از یه سایت دیگه Translate کنیم و بیاریم اینجا...سعی نکنید با نظرهای شخصی خودتون یک بازی خیلی خوب رو بد جلوه بدین! یا بر عکس بزارین هرکسی خودش بفهمه توی بازی چه خبره...! و بازی رو بخره