Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
بچها من نصف بیشتر بازی رو رفتم تقریبا اخراشم شروع کرده به گیر کردن برای کس دیگه ای هم این مشکل پیش اومده.؟من بازی رو از westگرفتم.
Gamespot توی نقدش گفته
On some consoles, the game hitches up and totally freezes for anywhere from one to five seconds at a time, then proceeds as if nothing happened. It doesn't seem to be tied to any particularly noteworthy parts of the game, and it happened only after playing the game for hours; but once it started, it didn't stop happening--even after we began an all-new game--and it can freeze up two or three times a minute .
روی بعضی کنسول بازی مشکل پیدا میکنه و بازی برای بین یک تا پنج ثانیه فریز میشه
در ادامه گفته این وقتی اتفاق می افته که برای چندین ساعت بازی کنی اما وقتی شروع بشه دیگه قطع نمیشه حتی اگه بازی رو از اول شروع کنی و ممکنه دو یا سه بار در دقیقه اتفاق بیفته
البته ممکنه مشکلت از این نباشه

مال من بچه ها اول که لود میکنم 2 ثانیه فریز میشه از چی
اين كه سر لودينگ ها فريز ميشه اهميت زيادي نداره چون من در splinter cell:da با اين مشكل روبرو بودم در هر لودينگ بيش از 20 ثانيه فريز مي شد ولي در خود بازي مشكل نداشتم.

من بالاخره بعد از دو روز انتظار بازي به دستم رسيد. ولي همين كه تو بازي وارد شهر مي شم ( لودينگ دوم) دستگاه فيريز مي شه ..
ايراد از ديسك هستش يا از دستگاه ؟

ببخشيد جناب gamespot گفته اگه بخاين بازي روبا جزعياتش كامل بگردين چيزي حدود 20 ساعت در مياد 5 ساعت كمه شما اصلا" مي فهميد چي ميگيد!!!!!!!!! اگه به نظر شما هيجان برا بازي مهم نيس واقعا" متاسفم چون مي فهمم شما ار بازي هيچي حاليتون نميشه؟؟!!:confused: . نميدونم نظربقيه راجع به هيجان همينه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/:)

چرا مهمه اما
اين بازي پر از هيجانه مخصوصا با اون افكتهاي صداييش
شما دو حالت برات پيش مياد يا چشات مشكل داره يا گيرندت

[دوباره]:eek:.....به نظر من در مورد خوب یا بد بودن این بازی بحث نشه بهتره...چون که نقد اصلی در سایتهای معتبری همچون IGN و GameSpot هست و هرکی خواست میتونه بره ببینه و بفهمه چه خبره نه اینکه به حرف اینو اون گوش بده..! ما اینجا منتقد نداریم که به صورت حرفه ای بازی رو نقد کنه پس باید بریم از یه سایت دیگه Translate کنیم و بیاریم اینجا...سعی نکنید با نظرهای شخصی خودتون یک بازی خیلی خوب رو بد جلوه بدین! یا بر عکس بزارین هرکسی خودش بفهمه توی بازی چه خبره...! و بازی رو بخره;)

بچه عجب بازی بابا من 30 دیقه بازی کردم حال کردم اساسی
فکر نمی کردم اینطوری باشه ! خیلی ترسناکه ولی من نمی دونستم چیکار دارم می کنم
اما خیلی بد جور بود یعنی سرم درد گرفت !

مثل اینکه کسی متوجه نشد من چی گفتم !
پس این مدیرا کجان چرا یه دو سه تایی اخطار حواله نمی کنن !
-----------
من همین که بازی رو گذاشتم تو اون قسمت منو که میزان سختی بازی رو می خوای تعیین کنی یه لحظه تصویر فریز شد اما بعد 20 ثانیه حدودا درست شد !

فریز میشه یعنی قفل میکنه ;)
اميواريم تاپيك فريز نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------
تو اين بازي چرا تصويري از ريخت خودمون نشون نميدن؟من تا جايي كه رفتم چيزي نديدم.

یک سوال
وقتی بعضی مرحله هارو تموم میکنیم....یییهو یک عکس های 2-3 ثانیه میاد و بعد از نظر ناپدید میشه و میره برای مرحله بعد
اینا چی هستند؟توی ادامه همه ی این ها گفته میشه یعنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or