Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
!

به نظر من در مورد خوب یا بد بودن این بازی بحث نشه بهتره...چون که نقد اصلی در سایتهای معتبری همچون IGN و GameSpot هست و هرکی خواست میتونه بره ببینه و بفهمه چه خبره نه اینکه به حرف اینو اون گوش بده..! ما اینجا منتقد نداریم که به صورت حرفه ای بازی رو نقد کنه پس باید بریم از یه سایت دیگه Translate کنیم و بیاریم اینجا...سعی نکنید با نظرهای شخصی خودتون یک بازی خیلی خوب رو بد جلوه بدین! یا بر عکس بزارین هرکسی خودش بفهمه توی بازی چه خبره...! و بازی رو بخره;)

آخرین ویرایش:
بعد بيان بگين كه GAMESPOT طرفدار مايكرو هست تمام سايتها از جمله IGN به اين بازي 9.7 داد اونوقت الان شد 9 .
يعني بازي پيدا نشد بزنه رودست GEARS OF WAR ؟

به اميد halo3 :laughing:

خوب با این نمره ی 9 که گیم اسپات داد پیش بینی من هم درست از آب در اومد .
تفاوت بین امتیاز IGN و Gamespot یه کم زیاد نیست ؟
من احساس می کنم گیم اسپات کمی موشکافانه تر نمره میده .

من موندم دیگه از یه بازی چه انتظاری دارن؟:cheesygri
بازیی که داشت رکورد زلدا رو میزد کم بازی هست؟
یه زمانی میگفتم هنوز 360 بازیی نداره که بخاطرش 400 تومن پوله بیزبونو بدم!! اما الان بخاطره این بازی حاظرم سیستمم رو هم بفروشم و 360 بخرم;)

اما الان بخاطره این بازی حاظرم سیستمم رو هم بفروشم و 360 بخرم;)
همچین میگی که انگار بازی واسه pc نمیاد!!!! تقریبا هم همه جا گفتن نسخه pc از لحاظ گرافیکی و کنترلی بهتر از نسخه 360 هست ;)

بچه ها یک قسمتی از نقد این بازی زیبا را ترجمه کردم , ببخشید وقت ندارم بقیه رو ترجمه کنم. اگر وقت دیگری بود حتما ترجمه میکنم و اگر نبود , دوستان ترجمه میکنند :cheesygri

ترجمه ی سایت Gamespot

نکات مثبت : طراحی بصری و جو مطلقا شگفت انگیز و فنی , به خیلی از کسانی که به کاراکتر اهمیت میدهند آنها را وادار به این بازی میکند و صدای عالی به خط داستان بازی بسیار کمک کرده است .

نکات منفی : مشکلات بازی باعث میشود بعضی اوقات بازی برای چند ثانیه فریز بشود , اما این اتفاق ممکن است هر چند ساعت یک بار اتفاق بیافتد . فقدان مرگ در بازی باعث میشود که بازی مسخره به نظر بیاید اما بازی را کمی آسان نگه میدارد .

------------------------------------------------------------------------------------------------------

در نگاه اول بازی در مقایسه با شوتر های اول شخص دیگر بسیار زیبا است , خیلی زیبا و خیلی بیشتر از زیبا بودن .
اکشن بازی خیلی خوب است اما تمرکز بازی روی داستان است , یک معماری داستانی علمی تخیلی که به درک حس به گذشته و آینده را در بیشتر اوقات به شما منتقل میکند .
و کاراکتر های آن که شما را به وسیله ی مخابرات رادیویی و صوت های شرح کارها ی شما به شما کمک خواهند کرد زمانی که سرگردان خواهید بود . همه ی این ها ترکیب یک دنیای جالب و غنی هست که شما را جذب خواهد کرد و تا شما آن چیزی را که در بازی حل نکرده اید رها نمیکند .

931329_20070820_embed001.jpg

Rapture یک شهر شگفت انگیز در ته اقیانوس هست , اما به طور مخوفی رفتن به این شهر اشتباه است

من فکر میکنم گیم اسپات کم لطفی کرده، ولی خب گیم اسپات که وحی منزل نیست. بنظرم میانگین امتیازها بهترین امتیازه که فکر کنم تا حالا 9.8 بوده به نقل خود گیم اسپات. واقعا بازیه شاهکاریه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or