papa_roach
کاربر سایت
این بازی خیلی شبیه به بازی Ssهستش
کسی هست اونو بازیکرده باشه ؟
. هم شماره 1 و هم شماره 2 ش رو (یادش بخیر !) دستت خودته می تونی بکشی می تونی نکشیشون ولی اگه بکشیشون می تونی Adam به دست بیاری که با اون می تونی جادوهای جدید خریداری کنی . (توجه داشته باشید فقط با Adam میشه جادو خرید نه پول ) در مورد هک کردنها هم اولا که Achievement آزاد می کنه برای هک کردن دستگاه های مختلف مثلا دوربینهای امنیتی و دوم اینکه با هک کردن مثلا همین دوربین امنیتی دیگه وقتی در نقطه دید دوربین هستی Alarm نمی زنه و یه جورایی طرف شماس ولی اگه دشمن رو ببینه شروع می کنه به Alarm زدن اگه توی هک کردن موفق نباشی از سلامتیت کم میشه در بعضی مواقع مانع هایی بر سر راه هک کردن وجود داره مثل معکب هایی به شکل زنگ هستند که اگه با اونا برخورد کنی Alarm به صدا در می یاد . (البته قبل از هک کردن وقتی گزینه X را می زنید برای هک کردن دستگاه یه درجه روی تصویر وجود که از رنگ سبز داره تا قرمز این درجه نشون میده سخت بودن هک این دستگاه رو مثلا اگه روی سبز باشه هک کردن این دستگاه نسبتا آسون هستش ولی اگه مثلا عقربه روی قرمز باشه می فهمی که هک کردن این دستگاه مشکل تر و شاید بخواهی منصرف بشی البته شما می تونی به وسیله کلید Y اصلا عمل هک کردن رو انجام نی بلکه با دادن مقداری پول هک به صورت اتوماتیک انجام بشه یه گزینه هم که با کلید X شما می تونید مثلا به صورت مجانی 1 یا بیشتر عمل هک رو بدون دخالت شما انجام بده هووفففف چقدر طولانی شدیه سوال :
تو بازی باید اون آدم گنده هارو بکشیم یا نه ؟
یه سوال دیگه :
اون هک کردن ها به چه درد میخوره ؟
من که همرو هک کردم . :biggrin1:دستت خودته می تونی بکشی می تونی نکشیشون ولی اگه بکشیشون می تونی Adam به دست بیاری که با اون می تونی جادوهای جدید خریداری کنی . (توجه داشته باشید فقط با Adam میشه جادو خرید نه پول ) در مورد هک کردنها هم اولا که Achievement آزاد می کنه برای هک کردن دستگاه های مختلف مثلا دوربینهای امنیتی و دوم اینکه با هک کردن مثلا همین دوربین امنیتی دیگه وقتی در نقطه دید دوربین هستی Alarm نمی زنه و یه جورایی طرف شماس ولی اگه دشمن رو ببینه شروع می کنه به Alarm زدن اگه توی هک کردن موفق نباشی از سلامتیت کم میشه در بعضی مواقع مانع هایی بر سر راه هک کردن وجود داره مثل معکب هایی به شکل زنگ هستند که اگه با اونا برخورد کنی Alarm به صدا در می یاد . (البته قبل از هک کردن وقتی گزینه X را می زنید برای هک کردن دستگاه یه درجه روی تصویر وجود که از رنگ سبز داره تا قرمز این درجه نشون میده سخت بودن هک این دستگاه رو مثلا اگه روی سبز باشه هک کردن این دستگاه نسبتا آسون هستش ولی اگه مثلا عقربه روی قرمز باشه می فهمی که هک کردن این دستگاه مشکل تر و شاید بخواهی منصرف بشی البته شما می تونی به وسیله کلید Y اصلا عمل هک کردن رو انجام نی بلکه با دادن مقداری پول هک به صورت اتوماتیک انجام بشه یه گزینه هم که با کلید X شما می تونید مثلا به صورت مجانی 1 یا بیشتر عمل هک رو بدون دخالت شما انجام بده هووفففف چقدر طولانی شد) موفق باشید . امیدوارم واضح نوشته باشم .

اون دختر ها که دارن بغلش راه میرن چیه پس ؟
اونا بدرد میخورن یا نه ؟:biggrin1:

من که همرو هک کردم . :biggrin1:
ولی فقط یه دفعه اچیومنت داد .
یعنی شما میگن بکشم بهتر ؟
اون دختر ها که دارن بغلش راه میرن چیه پس ؟
اونا بدرد میخورن یا نه ؟:biggrin1:
ممنون از راهنمایی همه دوستان .![]()
من تازه بازی رو شروع کردم .دوست عزیز درجه ی سختی بازی که انتخاب می کنی رو اچیومنت تاثیر مستقیم داره . نمی دونم اما فکر می کنم که درجه ی ایزی رو انتخاب کرده باشین چرا که من که مدیوم رو انتخاب کردم تا به حال دو بار از هک کردن اچیومنت گرفتم البته امکان داره که هنوز خیلی توی بازی پیش نرفته باشین . خلاصه این توضیحی بود که به ذهنم رسید و بد ندیدم که خدمتتون عرض کنم.
اون لیتل سیسترها یا همون خواهر کوچولو ها رو هم من ترجیحا نمی کشم و اجازه می دم که آزاد بشن ، آدامی که میده با کشتنشون متفاوته ! اما دلم نمی یاد بکشمشون .

مثل اینکه شما بازی دووم رو ندیدی . نوع نور پردازی و فضای بازی کاملا شبیه دووم هستش . اون تو فضا و این زیر آب .البته دوست عزیز دووم 1 نه ها دووم 3 :laughing:
حال شما خوب نیست که این برداشت رو از حرف من کردی. در ضمن تحرک زیاد در بازیهای کامپیوتری نیاز به پرکار تر شدن جی پی یو و سی پی یو هست ، بنابراین زودتر داغ میشن . میتونید لاست پلانت یا doa 4 رو امتحان کنید تا گرم شدن واقعی کنسولو ببینید .بننظر من کمتر گرم شدن کنسول بخاطر تحرک کم در این بازیه(همینطور دارکنس).
در آخر باید بگم شما جمله دوم من رو ببینید (نظر شخصی)

متأسفانه ما ايرانی ها عادتمون هست که به نظرات شخصی ديگران حمله کنيم.
من gameplay رو ديدم، عکس ها رو هم ديدم، قشنگ بود.
يک چيزی که خيلی جالب بود اينه که : نوشته تو GamesPot: 21 اين ماه مياد
ولی امروز 20 هست ! و تو ايران هم هست، اينش خيلی جالب بود برام.