Lich King
Administrator
بازی کلا دارای 8 مرحله و یک مرحله کوتاه که به باس فایت (boss fight) می رسد می باشد.اقا اشکان شما بازی رو تموم کردین ؟؟
کلا چن مرحله داره ؟
بازی کلا دارای 8 مرحله و یک مرحله کوتاه که به باس فایت (boss fight) می رسد می باشد.اقا اشکان شما بازی رو تموم کردین ؟؟
کلا چن مرحله داره ؟
پس چرا در سایتش رتبه 4 رو داره؟Zelda:Ocarina of time که 97.7% گرفته بعدشم soul calibur که اونم 96.4% گرفته.رتبه سوم هم مال metroid prime است که اونم 96.3% گرفته ولی چون تعداد نقدهاش 93 تا است و بایوشاک 31 در رتبه بالاتری قرار گرفته.http://www.gamerankings.com/itemrankings/simpleratings.asp?rankings=yBioshock نهایتاً در سایت Gamerankings امتیاز کلی 96.3% گرفت که این بهترین امتیاز بین بازیهای 360 هست و.... دومین بهترین امتیاز تاریخ بین تمام دستگاه هاست،:biggrin1: بعد از Zelda:Ocarina of time. حالا هر کی میخواد بگه این بازی بده بگه، ولی در هر صورت حتماً باید این بازی رو بازی کرد!
کسی میدونه این رمز اسانسور تو بخشolymous hights(mercury suitesچیه از کجا باید پیدا کرد؟

آقا من هم اینجا گیر کردم .
میشه یکی کمک کنه رمزش رو بگه . :blushing:
![]()
.هيچ كاري به كارت ندارن ولي يكي از قسمت هاي هيجان انگيز اين بازي نبرد با big daddy هاست.من هنوز Bioshock رو بازی نکردم و یه سوال دارم :
اگه هیچ کاری به Little Sister ها نداشته باشیم , Big Daddy ها هیچ کاری به ما ندارن ؟ یعنی مثلآ جلوی Big Daddy رژه بریم و نگاهش کنیم اون کاری باهامون نداره یا حمله میکنه بهمون ؟!!
من هنوز Bioshock رو بازی نکردم و یه سوال دارم :
اگه هیچ کاری به Little Sister ها نداشته باشیم , Big Daddy ها هیچ کاری به ما ندارن ؟ یعنی مثلآ جلوی Big Daddy رژه بریم و نگاهش کنیم اون کاری باهامون نداره یا حمله میکنه بهمون ؟!!