Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
از این لحظه توضیح میدم هر مطلب Spoiler ـی که از هر کاربری رویت بشود (فرقی نمیکنه چه بازی ای) که داخل تگ Spoiler قرار نداشته باشه، با کاربر (کاربران) خاطی بشدت برخورد می شود.

به نظر من هرکس قبل این بازی the darkness رو بازی کرده باشه گرافیک bioshock چندان به چشمش نمیاد

اتفاقا من قبل از بازی کردن BioShock بازی The Darkness رو بازی کردم اما گرافیک BioShock خیلی چشممو گرفت .
البته سبک گرافیکی BioShock متفاوت از Darkness هست و یه حالت فانتزی گونه داره که به نظر من خیلی جالب و زیبا کار شده ;)

راستی کسی میدونه بهترین راه برای کشتن bigg dady چیه؟هر کاری کردم نتونستم بکشمش:cheesygri البته امروز گرفتم ها واین که اول بازی جادوی الکتریسیته که به درد هک کردن میخوره رو داشتم ولی وقتی دو تا جادوی دیگرو گررفتم الان دیگه ندارمش میخوام ربات ها رو هک کنم نمیشه چه طوری میتونم این جادورو دو باره بگیرم؟

من همين امروز گرفتم اونجا که يه يارو رو بايد بگيريم بعد ميره تو يه اطاقي ميزنه جلو اطاقو مسدود ميکنه چي كار کنم? فکر کنم يارو دکتره

ترو خدا کمک کنید . :(

من تا حالا دو دفعست که بازی رو میرم جلو سیو هم میکنم .

بار بعدی که میخوام بازی کنم .

از یه مرحله قبل میاره . :((

نمیدونم چی کار کنم . :((

دیگه من حوصله ندارم بازی رو برم . :((

ترو خدا بگین چی کار کنم :((

اوایل بازی هم یه دفعه اینجوری شده بود ولی بعدا درست شد :(

راستی کسی میدونه بهترین راه برای کشتن bigg dady چیه؟هر کاری کردم نتونستم بکشمش البته امروز گرفتم ها واین که اول بازی جادوی الکتریسیته که به درد هک کردن میخوره رو داشتم ولی وقتی دو تا جادوی دیگرو گررفتم الان دیگه ندارمش میخوام ربات ها رو هک کنم نمیشه چه طوری میتونم این جادورو دو باره بگیرم؟

کاری نداره .

اگه اول بازی هستی که باید با اون تفنگ 7 تیر بکشیش .

ولی اگه شات گان و اون بمب اندازرو گرفتی ./ با اونا خیلی راحت میمیره !

من همين امروز گرفتم اونجا که يه يارو رو بايد بگيريم بعد ميره تو يه اطاقي ميزنه جلو اطاقو مسدود ميکنه چي كار کنم? فکر کنم يارو دکتره

وقتی که از اون بالا بمب میندازه باید بمبش رو با نیروی Telekitis ( درست نوشتم ؟ :biggrin1: ) بمبش رو بگیری و بندازی جلوی اون دری که مسدود شده !

ترو خدا کمک کنید . :(

من تا حالا دو دفعست که بازی رو میرم جلو سیو هم میکنم .

بار بعدی که میخوام بازی کنم .

از یه مرحله قبل میاره . :((

نمیدونم چی کار کنم . :((

دیگه من حوصله ندارم بازی رو برم . :((

ترو خدا بگین چی کار کنم :((

اوایل بازی هم یه دفعه اینجوری شده بود ولی بعدا درست شد :(

سیو بازی مشکلی نداره اگر هم داشته باشه برای همه باید اتفاق بیفته شما باید داخل بازی استارت بزنی بعد قسمت لود بعد هم اخرین سیوی که خودت کردی رو انتخاب کنی همین اگر هم ببازی از همونجا لود نمیکنه از یه جا دیگه میاره باز باید همین کار رو بکنی البته اول بازی هم continiue رو انتخاب کنی از autosave خودش میاره نه سیو خودت باز باید استارت بزنی و......

سیو بازی مشکلی نداره اگر هم داشته باشه برای همه باید اتفاق بیفته شما باید داخل بازی استارت بزنی بعد قسمت لود بعد هم اخرین سیوی که خودت کردی رو انتخاب کنی همین اگر هم ببازی از همونجا لود نمیکنه از یه جا دیگه میاره باز باید همین کار رو بکنی البته اول بازی هم continiue رو انتخاب کنی از autosave خودش میاره نه سیو خودت باز باید استارت بزنی و......
نه نمیشه . :))

مشكل اينجاست كه بازي ليست سيوها رو چندان مرتب نميزاره. من هم با اين مشكل روبرو شدم چارش اينه كه از روي اسمهاي مراحل سيوهاي ديگه رو هم امتحان كني

نه نمیشه . :))

دوست عزیز اگر محل Save رو هر دفعه عوض نکنی، نباید مشکلی پیش بیاد.
مشکل شما شاید بخاطر تاریخ Save هست که ربط داره به تاریخ دستگاه. شما اگر کنسول رو از برق بکشی، تاریخش میپره و برمیگرده به November 2005. اگر تو اون حالت بازی رو Save کنی به همون تاریخ save میشه. حالا اگر بعدش تاریخ رو دستی درست کنی یا به لایو وصل بشی که تاریخ رو خود به خوب به روز میکنه و بعدش save کنی، تاریخ save شما هم به تاریخ روز خواهد شد. اینطوری saveهات هی عقب جلو میشن و آخرین Save شما شاید اولین رو لیست نباشه!

ببخشید که من این سوال رو اینجا میپرستم ! : این بازی Bio Shock جالب هست !؟ بخرمش !؟ بازیش رو باید مثل بازی The Darkness حتما انگلیسی فول بلد باشی ؟! اخه توی دارکنس خیلی مرحله ها راحتر میشد اگر انگلیسی بلد باشی ولی چون من خوب بلد نبودم پدرم در اومد و بازی رو ول کردم .... راستی داستان بازی چی هست اصلا !؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or