BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

حالتش رو نمیدونم یعنی کلا" تنظیمات رو تغییر ندادم تو بخش گرافیک ولی کلا" مشکلی از جهت فریم ریت نداشتم حتی تو درگیریای شدید
یه چیز خیلی مسخره ی دیگه هم این بود که این Audio Log زیرنویس نداشتن در صورتی که بخشی از داستان بازی تو این نوارها دنبال میشد و به برخی ابهامات پاسخ میداد اینشم یکم رو مخ بود ولی انصافا" ارزش گوتی شدن رو داره با این که رقیب خوبم کم نداره!
من رو هارد رفتم بازی رو کلا" راست کار بود به جز مرحله آخر اونم سخت نبود فقط باید سرعت عملت زیاد میبود
آقا زد به سرم این سیسزن پسش و هم گرفتم خدا کنه چند تا DLC مشتی بده حداقل!
بابت کمک دوستان مخصوصا" سهیل (:d) هم ممنون فقط از درجه سختی 1999ـش فکر کنم مرحله آخرش پدر در بیاره!
اوریجینال ساندترک بازی رو هم هر کس میخواد رو سایت بازی نما با سرور قوی هست برید دان کنید!
شما رو چه حالتی بازی کردی؟من همون اول فریم ریت رو از حالت قفل بودن در اووردم.ولی در کل از فریم ریت راضی نبودم.مخصوصا در درگیری ها خیلی سختم بود.
حالا اگه رو همون حالت اصلی بهتر باشه،یه بار دیگه بازی رو میرم.
خیلی دوست دارم گوتی بشه

یه اهنگی هست که دنبالشم.
همونی که:
یه سرودی هست.فقط vocal هست و موسیقی نداره.در اخر بازی(موقع نوشته ها) هم پخش شد.در وسط بازی هم اگه اشتباه نکنم،یه قایق پرنده اومد و چند نفر روش واساده بودن و این سرود رو خوندن.اخرشم فکر کنم میگفتن without youuuuuuuuuu میدونین کدوم رو میگم؟(خواهشن راهنمایی کنین.باز خودم نرم نگیرمش:d
.......
پیداش کردم:d
دقیقا همین صحنه هست:
hkh8ntnk52ams13levi.png
اسم اهنگ هم روی تابلو نوشته.خدایی چه صحنه ای هست.خدا میدونه که چقدر این بازی فوق العادست.

آخرین ویرایش:
دوستان من اخر بازی مشکل دارم. قسمت آخر بازی به طرز فجیعی سخت میشه به طوری که درجه ی سختی بازی رو روی Easy هم گذاشتم نتونستم ردش کنم. من صفحات قبل رو نخوندم نمی دونم بقیه هم این مشکل رو داشتن یا نه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

دوستان من اخر بازی مشکل دارم. قسمت آخر بازی به طرز فجیعی سخت میشه به طوری که درجه ی سختی بازی رو روی Easy هم گذاشتم نتونستم ردش کنم. من صفحات قبل رو نخوندم نمی دونم بقیه هم این مشکل رو داشتن یا نه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
اون قسمت رو سعی کنین از vigor هاتون استفاده کنید هروقت از اون patriot ها دیدید از possession استفاده کنید تا بهتون کمک کنند از songbird هم برای حمله به بالن(!)ها استفاده کنید کلا میتونید ردش کنید فقط صبر میخواد مشکلی بود در خدمتم;)

یه اهنگی هست که دنبالشم.
همونی که:
یه سرودی هست.فقط vocal هست و موسیقی نداره.در اخر بازی(موقع نوشته ها) هم پخش شد.در وسط بازی هم اگه اشتباه نکنم،یه قایق پرنده اومد و چند نفر روش واساده بودن و این سرود رو خوندن.اخرشم فکر کنم میگفتن without youuuuuuuuuu میدونین کدوم رو میگم؟(خواهشن راهنمایی کنین.باز خودم نرم نگیرمش:d
.......
پیداش کردم:d
دقیقا همین صحنه هست:
hkh8ntnk52ams13levi.png
اسم اهنگ هم روی تابلو نوشته.خدایی چه صحنه ای هست.خدا میدونه که چقدر این بازی فوق العادست.

اسم آهنگ God Only Knows از The Beach Boys هست.
===
یه سؤال، واسه این Infusion Upgradeها باید هر دفعه که بازی رو تموم کنی پیدا کنی یا هر دفعه هر چقدر جمع کردی دوباره از اول؟

شرمنده اگه اینجا میپرسم ولی
کسی میدونه اگه بخوام دنبال اهنگ هایی مثل
God Only Knows از The Beach Boy (لودینگ بایوشاک) باشم ، باید دنبال چه سبکی یا چه مدل موسیقی باشم؟این تقریبا همون سبکی هست که روی فیلم چارلی چاپلین و همون زمان ها هست.پیانو های قدیمی و بی کیفیت

اسم آهنگ God Only Knows از The Beach Boys هست.
===
یه سؤال، واسه این Infusion Upgradeها باید هر دفعه که بازی رو تموم کنی پیدا کنی یا هر دفعه هر چقدر جمع کردی دوباره از اول؟
الان دقیقا" متوجه نشدم شما میگی اگر برخی از این Infusion آپگریدها رو بگیری بعد از اتمام بازی و دوباره آغاز بازی به صورت New Game ذخیره میشن؟!
اگر همینه که باید بگم نه تو بازی کلا فکر کنم 30 تا Infusion اپگرید هست که باید همرو پیدا کنی و یه اچیومنت بهت بده خواستی برو تو سایت IHN تو پروفایل بازی راهنمایی همه آیتمارو گذاشته!
اوناییم که Season Pass رو گرفتن تو بازی همه ی اسلحه هاشون آپگرید و طلایی شده و تو بعضی جاها م به خاطر خرید Season Pass بهتون جایزه میده مثلا" من اول بازی که میخوای اولین Infusion آپگرید رو بگیری به من 6 تا از این آپگریدا داد و 4 تا Gear اصلا" بسی حال داد که فکر کنم حداقل برای اچیو Infuision ها یه راه میان بر باشه:d
بازی رو 1999 انصافا" سخت نیست تا الان یک بار هم نمردم فقط باید تو کاورگیری و شلیک دقت کنید ولی دوجای بازی ممکنه یکم پدر در بیاره مثله این که هربار که میمیرید اگر پول هاتون کلا" تموم شه بازی دوباره از اول چپتر شروع میشه!
این اچیو هندیمن هم برای من کلا باگ گرفته وقتی میرم اولین جایی که هندیمن رو میبینم اصلا" اونجا هندیمن ظاهر نمیشه و نمیاد!:|

کسی نمیتونه کمک کنه ؟

نميشه و تاثيري هم نداره. وقتي تو يه محيطي ميري كه كسي باهات كاري نداره تا وقتي شليك نكردي اينكه اسلحت غلاف باشه يا نباشه مهم نيست و كسي بهت الكي حمله نميكنه.
اگرم قرار باشه تو يه منطقه اي يهويي همه بريزن سرت اين اتفاق ميوفته و نميشه كاري كرد.

بعضي جاها هم كه وارد حريم خصوصي افراد ميشي هم بهت هشدار ميدن كه نبايد اونجاها بري.

دوستان یک سوال:d
تو بازی یک سری انتخاب هست(من هنوز بازی رو تموم نکردم) و این انتخاب ها تو پایان بازی تاثیر داره مثل این که(؟)میخوام ببینم تا این جا با این تصمیمات پایان خوب بازی گیرم میاد؟(بدون اسپویل خواهشا!)
توی گردنبد اون پرنده رو انتخاب کردم اون یارو یک چشکه اسلیت رو بخشیدم فکر کنم تا این جا همین ها بود:d

دوستان یک سوال:d
تو بازی یک سری انتخاب هست(من هنوز بازی رو تموم نکردم) و این انتخاب ها تو پایان بازی تاثیر داره مثل این که(؟)میخوام ببینم تا این جا با این تصمیمات پایان خوب بازی گیرم میاد؟(بدون اسپویل خواهشا!)
توی گردنبد اون پرنده رو انتخاب کردم اون یارو یک چشکه اسلیت رو بخشیدم فکر کنم تا این جا همین ها بود:d

نه برخلاف شماره های دیگه هیچ تاثیری نداره.
شما پرنده رو انتخاب کردین الیزابت تا آخرش گردنبند پرنده رو گردنش انداخته است. اسلیتم بعداً یک جا دیگه می بینین نمیگم کجا اسپویل میشه.

دوستان scott joplin کسیه که اهنگ لودینگ بایوشاک رو نواخته بود.کار های زیبایی از خودش به جا گزاشته.
زندگی نامه
هر وقت در بازی لودینگ میومد من با این اهنگ حال میکردم.الانم زنگ گوشیمه.شبا هم اگه 10 بار گوش ندم بهش،خوابم نمیبره:d
بایوشاک یه بازی کاملا هنری بود.اهنگ هاش هم قشنگ با روان ادم بازی میکرد.
همونطور که سازنده بازی گفت این بازی در خاطره ها میمونه.

کسی جواب اینهارو بده ممنون میشم:
۱)لوتس ها آیا دارای جسم مادی بودند؟ یعنی تو دنیایی تو اون لحظه توش حضور داشتند میتونستند تاثیر بگذارند؟ اگه آره پس چه نیازی به بوکر بود؟ می رفتند به لحظه غسل و نمیذاشتند کامستاک شکل بگیره. کلا هزاران کار دیگه ازشون بر میومد که جلوی کامساتک رو بگیرن، اما ۱۲۲ بار احمقانه یک کار رو تکرار کردند. (خودم فکر می کنم مادی بودند چون نگهبان فانوس اول بازی رو کشتند)
۲)اصلا چرا کشتن بوکری که قراره بعدا تبدیل به کامستاک بشه همه چیز رو تو نطفه از بین میبره؟ خوب هنوز هزاران دنیا هستند که توش بوکر غسل رو انجام میده و تبدیل به کامستاک میشه (مگر اینکه اون نقطه از زندگی بوکر رو محدود به دو دنیای انجام غسل و صرف نظر از غسل کنیم که با تعریفات جهان های موازی و خود بازی نمی خونه)

۳)کامستاک چرا همین حرکت رو علیه بوکر انجام نداد؟ کلی برج و بارو ساخت، پرنده به اون هیبت ساخت و ... برای محافظت الیزابت از بوکر، خوب همون جا که الیزابت رو از بوکر خرید، بوکر رو میکشت. دیگه هیچ بوکری برای نجات دادن الیزابت نمیومد و در نطفه خفه میشد. (رو خودش هم تاثیری نداشت چون قبل تر ها سر غسل راهش از اون بوکر جدا شده بود)
۴)سوال آخر که توقع شنیدن جواب ندارم: بر اساس خود بازی دنیاهای موازی هنگام تفاوت در انتخاب های ما شکل میگیرند نه پدیده های اتفاقی که ما توش دخیل نیستیم. (به عنوان مثال همون قضیه سکه که نتیجه تغییر نمیکرد) پس بوکری که مجبور به فروش دخترش شده ممکنه در دنیاهای موازی دیگه انتخاب های درستی کرده باشه تا قمار باز و فقیر نشه تا آنا رو از دست بده درسته؟ و تو اون دنیاها پدر و دختر با آرامش کنار هم زندگی میکنند (مثل پایان بازی) پس ممکنه کشتن بوکر قبل از اینکه تصمیم بگیره غسل رو انجام بده یا نده کشته بشه پس تموم بوکر ها و کمستاک های از اون جا به بعد مردند و اون چیزی که در صحنه انتهایی میبینیم تنها یکی از بوکر های باشه که اصلا کارش به فروش دخترش ختم نشده.،

کلا دارم به این نتیجه می رسم اگه قرار بود پایان این بازی رو تمام و کمال درک کنیم نه تنها تناقض آزمایش شرودینگر بلکه خیلی از سوالات بی پاسخ دیگه این دنیا رو حل میکردیم (مثلا مرغ اول بوده یا تخم مرغ) پس بهش فکر نکنیم بهتره :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or