Sierra-117
کاربر سایت
حالتش رو نمیدونم یعنی کلا" تنظیمات رو تغییر ندادم تو بخش گرافیک ولی کلا" مشکلی از جهت فریم ریت نداشتم حتی تو درگیریای شدید
یه چیز خیلی مسخره ی دیگه هم این بود که این Audio Log زیرنویس نداشتن در صورتی که بخشی از داستان بازی تو این نوارها دنبال میشد و به برخی ابهامات پاسخ میداد اینشم یکم رو مخ بود ولی انصافا" ارزش گوتی شدن رو داره با این که رقیب خوبم کم نداره!
من رو هارد رفتم بازی رو کلا" راست کار بود به جز مرحله آخر اونم سخت نبود فقط باید سرعت عملت زیاد میبود
آقا زد به سرم این سیسزن پسش و هم گرفتم خدا کنه چند تا DLC مشتی بده حداقل!
بابت کمک دوستان مخصوصا" سهیل (:d) هم ممنون فقط از درجه سختی 1999ـش فکر کنم مرحله آخرش پدر در بیاره!
اوریجینال ساندترک بازی رو هم هر کس میخواد رو سایت بازی نما با سرور قوی هست برید دان کنید!
یه چیز خیلی مسخره ی دیگه هم این بود که این Audio Log زیرنویس نداشتن در صورتی که بخشی از داستان بازی تو این نوارها دنبال میشد و به برخی ابهامات پاسخ میداد اینشم یکم رو مخ بود ولی انصافا" ارزش گوتی شدن رو داره با این که رقیب خوبم کم نداره!
من رو هارد رفتم بازی رو کلا" راست کار بود به جز مرحله آخر اونم سخت نبود فقط باید سرعت عملت زیاد میبود
آقا زد به سرم این سیسزن پسش و هم گرفتم خدا کنه چند تا DLC مشتی بده حداقل!
بابت کمک دوستان مخصوصا" سهیل (:d) هم ممنون فقط از درجه سختی 1999ـش فکر کنم مرحله آخرش پدر در بیاره!
اوریجینال ساندترک بازی رو هم هر کس میخواد رو سایت بازی نما با سرور قوی هست برید دان کنید!
شما رو چه حالتی بازی کردی؟من همون اول فریم ریت رو از حالت قفل بودن در اووردم.ولی در کل از فریم ریت راضی نبودم.مخصوصا در درگیری ها خیلی سختم بود.
حالا اگه رو همون حالت اصلی بهتر باشه،یه بار دیگه بازی رو میرم.
خیلی دوست دارم گوتی بشه