دوستان من بعد از گرفتن ویگور کلاغ ها،ویگور نارنجک ها یا همون Devil's Kiss رو دیگه ندارم.چجوری میتونم اون رو Equip کنم؟
دکمه ی LB رو نگه دار.
یه منو میاد انتخاب میکنی.
دوستان من بعد از گرفتن ویگور کلاغ ها،ویگور نارنجک ها یا همون Devil's Kiss رو دیگه ندارم.چجوری میتونم اون رو Equip کنم؟
صفحه اول همین تاپیکو بخونیه راهنمایی در مورد مدت زمان ذخیره بازی بگید؟
من خیلی از مراحل که طی میکنم و حتی پیفام چک پوینت رو هم میبینم ولی فردا که میخوام بیام بازی کنم از اول چپتر شروع میشه
کسی به این مشکل برخورده؟
بچه ها من با دختره یه جایی هستم میگه take elizabeth to first lady ship شب هستش و دختر رو یه اسکله کوچیک میبرم یه اهرم بلندی هم هستش هر چی هم جهت یاب رو میزنم میگه باید بیایی همینجا و هیچ اتفاقی نمیفته هیچ چیزی واسه عمل کردن وجود نداره و الکی ول معطل هستم! باگ بازیه؟ به نظرم اهرمه باید کار کنه ولی هیچ اکشنی واسش ظاهر نمیشهیه نیم ساعتم چرخیدم هیچ اتفاقی نمیفته و جهت یاب میگه فقط باید بری اینجا! یعنی اینهمه سال طول دادن بازی رو بسازن با باگ اخرش دادن بیرون؟
reset last chekpoint و بزن دوباره برو ببین درست میشه؟
شما بازي رو در درجه 1999 بازي كن اونوقت ديگه معنايه واقعي مردن رو ميفهمي.راهی نیست دشمنا بعد از اینکه میمیریم برگردن؟
اینکه میرن ر..ه به گیم پلی...
با اين كه بايوشاك يك بازي كاملا داستان محور هست اما گيم پلي بازي خارقالعاده هست گيم پلي بازي در حين مبارزات شامل استفاده همزمان از اسلحه ها و vigor هاست يعني در يك زمان شما ميتونيد هم از سلاحتون استفاده كنيد هم با استفاده از ويگورها بر دشمنان و محيط پيرامونتون تاثير مخرب بزاريد مثلا در حين مبارزه ميتونيد با استفاده از يك ويگوربه نام باگي برانكو تاثيرجاذبه زمين بر روي دشمنان رو از بين ببريد ودشمنانتونو بر رويه هوا شناور كنيد و بعدش دشمنان رو به تيربار ببنديد.دوستان من هنوز بازی رو نگرفتم و از اونجایی که مهم ترین خاصیت یک بازی از نظر من گیمپلیش هست
لطفا کمی از گیمپلی و امکانات و اینونتوری و ... ی بازی بگید
فانتزی و رنگ بندی شاد خیلی کلمات بهتری ـن نسبت به بچه گانه و کارتونی !البته در ادامه صحبت دوستمون جسارتا باید بگم بازیش یه سبکی هم هستش هر کسی ممکنه خوشش نیاد!!
خود من شخصا زیاد خوشم نمیاد از سبک و سیاقش. اینم خریدم بخاطر یاد و خاطره یکش بود که 6 سال پیش بازی کرده بودم زنده کنه.
از جو و محیط عجیب و غریبش خوشم نمیاد و تضاد عجیبی که تو بازی وجود داره که همه چی کارتونی و بچه گونه هستش ولی خشونت -18 هستش! و از این مساله اش هم خوشم نمیاد.
نکته فوق العاده قوی که تو یکش خیلی دوست داشتم صدا گذاری بازی بود که تو هیچ بازی ای همچین صداگذاری 3d به این دقت تا حالا ندیدم و الزاما باید با صدای دالبی بازی کنید بفهمید چیه.
درسته یک نوع پایان داره.ولی همون پایانم میشه 100 تا برداشت کرد ازش.هر کی هم یک نظر داره در مورد پایانشمن حداقل انتظار پایان مختلف یا انتخاب درون بازی رو داشتم![]()