BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

یه راهنمایی در مورد مدت زمان ذخیره بازی بگید؟
من خیلی از مراحل که طی میکنم و حتی پیفام چک پوینت رو هم میبینم ولی فردا که میخوام بیام بازی کنم از اول چپتر شروع میشه
کسی به این مشکل برخورده؟

یه راهنمایی در مورد مدت زمان ذخیره بازی بگید؟
من خیلی از مراحل که طی میکنم و حتی پیفام چک پوینت رو هم میبینم ولی فردا که میخوام بیام بازی کنم از اول چپتر شروع میشه
کسی به این مشکل برخورده؟
صفحه اول همین تاپیکو بخون

بچه ها من با دختره یه جایی هستم میگه take elizabeth to first lady ship شب هستش و دختر رو یه اسکله کوچیک میبرم یه اهرم بلندی هم هستش هر چی هم جهت یاب رو میزنم میگه باید بیایی همینجا و هیچ اتفاقی نمیفته هیچ چیزی واسه عمل کردن وجود نداره و الکی ول معطل هستم! باگ بازیه؟ به نظرم اهرمه باید کار کنه ولی هیچ اکشنی واسش ظاهر نمیشه :-/ یه نیم ساعتم چرخیدم هیچ اتفاقی نمیفته و جهت یاب میگه فقط باید بری اینجا! یعنی اینهمه سال طول دادن بازی رو بسازن با باگ اخرش دادن بیرون؟

بچه ها من با دختره یه جایی هستم میگه take elizabeth to first lady ship شب هستش و دختر رو یه اسکله کوچیک میبرم یه اهرم بلندی هم هستش هر چی هم جهت یاب رو میزنم میگه باید بیایی همینجا و هیچ اتفاقی نمیفته هیچ چیزی واسه عمل کردن وجود نداره و الکی ول معطل هستم! باگ بازیه؟ به نظرم اهرمه باید کار کنه ولی هیچ اکشنی واسش ظاهر نمیشه :-/ یه نیم ساعتم چرخیدم هیچ اتفاقی نمیفته و جهت یاب میگه فقط باید بری اینجا! یعنی اینهمه سال طول دادن بازی رو بسازن با باگ اخرش دادن بیرون؟

reset last chekpoint و بزن دوباره برو ببین درست میشه؟

دوستان من هنوز بازی رو نگرفتم و از اونجایی که مهم ترین خاصیت یک بازی از نظر من گیمپلیش هست
لطفا کمی از گیمپلی و امکانات و اینونتوری و ... ی بازی بگید

راهی نیست دشمنا بعد از اینکه میمیریم برگردن؟
اینکه میرن ر..ه به گیم پلی...
شما بازي رو در درجه 1999 بازي كن اونوقت ديگه معنايه واقعي مردن رو ميفهمي.

دوستان من هنوز بازی رو نگرفتم و از اونجایی که مهم ترین خاصیت یک بازی از نظر من گیمپلیش هست
لطفا کمی از گیمپلی و امکانات و اینونتوری و ... ی بازی بگید
با اين كه بايوشاك يك بازي كاملا داستان محور هست اما گيم پلي بازي خارقالعاده هست گيم پلي بازي در حين مبارزات شامل استفاده همزمان از اسلحه ها و vigor هاست يعني در يك زمان شما ميتونيد هم از سلاحتون استفاده كنيد هم با استفاده از ويگورها بر دشمنان و محيط پيرامونتون تاثير مخرب بزاريد مثلا در حين مبارزه ميتونيد با استفاده از يك ويگوربه نام باگي برانكو تاثيرجاذبه زمين بر روي دشمنان رو از بين ببريد ودشمنانتونو بر رويه هوا شناور كنيد و بعدش دشمنان رو به تيربار ببنديد.
يا باستفاده از ويگور possession دشمنان رو يار و تحت تسلط خودتون دربيايريد كلا تركيب ويگورها و استفاده همزمان از سلاح هايه متنوع بازي گيم پلي بازي رو به شدت مهيج و زيبا كرده.در بازي 8 ويگور وجود داره كه دارايه قابليت ارتقا هستند.
در اين بازي شما يكي از بهترين يارهايه همراه رو در اختيار داريد به نام اليزابت كه قدرت باز كردن tear ها (شكاف هايه هوايي)رو داره و ميتونيد با استفاده از قدرت اين دختر مهمات و بسته هايه سلامتي كه نياز داريد در هنگام مبارزه بدست بياريد.
همچنين اليزابت در حين مبارزه وقتي خط سلامتيتون كم باشه به شما كمك ميكنه و در هنگام كمبود تير به شما بسته هايه تير ميده وهرآنچه كه نياز داريد.
همچنين در مبارزه شما ميتونيد با استفاده از hook اي كه در دست داريد بر رويه ريل هايه هوايي سواري كنيد كه استفاده از اين خطوط هوايي در هنگام مبارزات بسيار لذت بخش هست مثلا ميتونيد با استفاده از اين ريلر ها به سرعت خودتنو از يه محل به محل ديگه برسونيد ودر حين حركت در اين خطوط با اسلحه به دشمنان شليك كنيد يا بر سر دشمنان فرود بياييد.
همچنين در بازي ميتونيد از لباس هايه خاصي به عنوان gear استفاده كنيد كه به شما قدرت هايه خاصي رو در هنگام مبارزات ميده مثلا سرعت شما رو در هنگام فرودن اومدن از ريل ها زياد كنه يا در هنگام شكسته شدن shield سرعتتون برايه فرار زياد بشه يا با ضربات melee خط سلامتيتون پر بشه و ده ها مزاياي ديگر.تعداد اين gear ها در بازي بالايه 30 تا هست كه ميتونيد در menue game play اين گيرها رو مديريت كنيدكه شامل 4 بخش كلاه ,لباس, شلوار و كفش هست.
دشمنان بازي هم در مقايسه با شوترهايه اول شخص ديگه از تنوع خيلي خوبي برخوردارند وطراحي هايه بسيار خلاقانه اي دارند كه نظيرش در هيچ يك از بازيهايه شوتر پيدا نميشه مثلا دشمني به نام handy man ها كه از سر انسان و قلب ساخته شدند وبقيه اندامشون مكانيكي هست ودارايه دست هايه بزرگي هستن كه به شدت ضربات سختي رو وارد ميكنند يا دشمن ديگري به نام ميهن دوستان patriot ها كه ربات هايه مكانيكي هستند كه تيربار دستشون گرفتند.يا firey man ها كه همه جارو به آتيش ميكشند.
زماني هم كه در حال مبارزه نيستيد بايد جسد دشمنان و محيط پيرامون خودتونو loot كنيد تا پول و lock pick بدست بياريد كه برايه ارتقايه سلاح ها و ويگورها نقش پول در بازي بسيار حياتي هست همچنين با گشتوگذار در محيط بايد آيتم هايه مربوط به ارتقاي ميزان سلامتي ,قدرت و shield رو پيدا كنيد تا بتونيد در مبارزات جون سالم به در ببريد.
همين قدر در مورد گيم پلي بازي بگم كه گيم پلي اين بازي يك سرو گردن بالاتر از برترين بازي هايه fps هست.

آخرین ویرایش:
البته در ادامه صحبت دوستمون جسارتا باید بگم بازیش یه سبکی هم هستش هر کسی ممکنه خوشش نیاد!!
خود من شخصا زیاد خوشم نمیاد از سبک و سیاقش. اینم خریدم بخاطر یاد و خاطره یکش بود که 6 سال پیش بازی کرده بودم زنده کنه.
از جو و محیط عجیب و غریبش خوشم نمیاد و تضاد عجیبی که تو بازی وجود داره که همه چی کارتونی و بچه گونه هستش ولی خشونت -18 هستش! و از این مساله اش هم خوشم نمیاد.
نکته فوق العاده قوی که تو یکش خیلی دوست داشتم صدا گذاری بازی بود که تو هیچ بازی ای همچین صداگذاری 3d به این دقت تا حالا ندیدم و الزاما باید با صدای دالبی بازی کنید بفهمید چیه.

البته در ادامه صحبت دوستمون جسارتا باید بگم بازیش یه سبکی هم هستش هر کسی ممکنه خوشش نیاد!!
خود من شخصا زیاد خوشم نمیاد از سبک و سیاقش. اینم خریدم بخاطر یاد و خاطره یکش بود که 6 سال پیش بازی کرده بودم زنده کنه.
از جو و محیط عجیب و غریبش خوشم نمیاد و تضاد عجیبی که تو بازی وجود داره که همه چی کارتونی و بچه گونه هستش ولی خشونت -18 هستش! و از این مساله اش هم خوشم نمیاد.
نکته فوق العاده قوی که تو یکش خیلی دوست داشتم صدا گذاری بازی بود که تو هیچ بازی ای همچین صداگذاری 3d به این دقت تا حالا ندیدم و الزاما باید با صدای دالبی بازی کنید بفهمید چیه.
فانتزی و رنگ بندی شاد خیلی کلمات بهتری ـن نسبت به بچه گانه و کارتونی !
البته به نظر من تنها نکته ای که شماره توی شماره ی یک بهتر بود اتمسفر فوق العاده سنگین بازی بود .
یه شهر توی قلب اقیانوس ، تنها ، رنگ بندی محیط تیره ، طراحی مراحل شاهکار و کلی چیزه دیگه که یه حس عجیبی بود .

آقا من یه مشکل عجیب دارم ،

من کلی توی بازی پیشروی داشتم ولی هر وقت که میرفتم و میخاستم بازی را ادامه بدم از یه مرحله میاد به اسمه FIND LIN CHUN CELL یا یه همچین چیزی . بعد مجبورم خودم برم توی لود بازی و آخرین لود رو بیارم .
ولی الان دیدم که اصلا یک ساعتی که آخرین بار بازی کردم رو سیو نکرده و کلا توی لود ها هم نیست .
کسی یه همچین مشکلی داشته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or