حالا خوبه بچه ها میان میبینن سه چهار پست بالا گفته صفحه اول رو بخون بازم میان میگن جریان چیه.:d
سلام عزيزانم...من اون مرحله ايم ام كه ميگه go to comestuck home...ولي نميتونم پيدا كنم مسير خونشو..هندي من مياد ميكشمش ولي تا ميخام برم سراغ يكي از در ها ميگه still is in a combat..نميدونم واقعا!
خواهش ميكنم سوالي داشتيد در خدمتم:
روزاليند لوتس در واقع طراح اصلي مكانيزم شناور بودن كلومبيا در دل آسمان هست در يكي از واكس فن ها روزاليند ميگه كه ((وقتي يك سيب رو ميشه در هوا به حالت شناور درآورد چرا يك شهر رونه؟))كامستاك بواسطه علم و نبوغ روزاليند لوتس كلومبيا رو خلق كرد اما اين ايده خلق كلومبيا چطور در ذهن كامستاك تداعي شد؟
كامستاك در يكي از واكس فن ها ميگه((فرشته كماندار در يك رويا شهري نوراني رو به من نشون كه در دل ابرها شناور بود من از فرشته پرسيدم چرا اينها رو به من نشون ميدي من يك شخص مقدس نيستم من يك شخص قدرتمند نيستم ...اما فرشته به من گفت كه اينها بر حسب فيض به توعطاشده).
در واقع روزاليند لوتس و رابرت لوتس هم كامستاك رو يك شخص مقدس و پيامبر ميدونستن حتي زماني كه اليزابت ما رو به لحظه اي ميبره كه بوكر دخترش رو در قبال پرداخت بدهي به رابرت لوتس ميده رابرت در هنگام گرفتن دختر بوكر ميگه كه(پدر كامستاك گناهان شما رو بشويد)وبعد دراتاق به طرز مرموزي بسته ميشه ,اين جمله نشون ميده كه لوتس ها كامستاك رو فرد مقدسي ميدونستن.
اما كامستاك و كلومبيا به خاطر كشته شدن چندين شهروند كلومبيايي بوسيله بوكسرهايه چيني وارد نزاع با اين بوكسرهايه چيني ميشه كه به نام انقلاب بوكسورهاي چيني از آن ياد ميشه كه در اين جنگ كلومبيا به صورت سختي بر اين انقلاب بوكسورها در چين خاتمه ميده.
به دليل اين نزاع كلومبيا از اتحاديه ايالات متحده آمريكا جدا ميشه و كلومبيا بعد از اين جدايي در دل ابرها ناپديدميشه كه بارها در دستگاه هايه اسكپ بازي به اين موضوع اشاره ميشه.
اما بعد از اين قضيه كامستاك ميگه كه فرشته كماندار به به من گفته كه (كه بايد اولا پيامبر بر تخت بنشينند و زمين انسان ها رو به آتش بكشند)در واقع هدف اصلي كامستاك نابودي نيويورك بوسيله دخترش اليزابت هست.
لوتس ها كه به هدف شوم كامستاك پي برده بودند سعي ميكنن جلويه كامستاك رو بگيرن اما كامستاك بوسيله فينك كه يك مخترع بود اين دو رو ميكشه اما چون دستگاه سايفون دستكاري ميشه اين دوقولوها در همه دنياها پراكنده ميشن وبه خاطر همين هست كه از بوكر براي توقف كامستاك استفاده ميكنند.
در مورد قطع شدن انگشت آنا دوييت دقيقا در داستان بازي مشخص نميشه كه آيا بوكر اين صحنه رو فراموش كرده يا خير؟اما در يكي از صحنه ها اليزابت به بوكر ميگه كه تو اين20 سال رو با افسوس گذشته سپري كردي پس غيرممكنه كه بوكر اين صحنه رو فراموش كرده باشه اما به اين نكته هم پي نميبره كه اليزابت دخترخودش هست.
در آخر بازي هم كامستاك كلا نابود ميشد و ريشه اش از تمام دنياها محو شد ودر نتيجه وقتي كامستاكي نباشه ديگر اليزابتي هم نخواهد بود.
پس تنها بوكر دوييت موند ودخترش آنا.
چون ديگر كامستاك نيست پس بوكر هم ديگه دخترش رو به كسي نخواهد فروخت.
tnx...
این آرکانجل(Archangel) یا همون ترجمه تحت الفظی فرشته کماندار تو مسیحیت به فرشتگان مقرب بهشت گفته میشه مثل جبریل و ازراعیل اینجا هم که منظورش همین فرشته ها باشه در واقع کامستاک بخاطر اون بپتایز مقدس بوده اما پیامبر هم نبوده و با این فرشته ارتباط داشته بعد این فرشته وعده ی نابودی و سید آف پرافت و اینا رو میده و فقط خدا میدونه تو ذهن کن لوین چی میگذره چقدر شیطنت کرده این قسمتش رو ,مثل بایوشاک اورجینال
خوب مسیری رو که نشون میده باید دقت کنی دنبالش کنی
قبول دارم اون Skyline ها یکم تو جهت یابی گیج کننده است ولی باید دقت کنی مسیر رو بری
دقت کردم حتی رو Skyline دقیق وایمیسم با L stick و بعد D-pad up رو میزنم ولی تا یه قسمتی از اون میرم میگه برگرد دوباره یکم میرم دوباره میگه برگردباگه؟؟
ببخشید دوست عزیز این بازی که Guide نمی خواد همه چیزش معلومه :dسلام بربچ
احتمالا خودتو این سایتو میشناسید گفتم شاید یه عده ندونن.خودم دارم بازی از رو guied این سایت میرم خیلی عالیه.BioShock: Infinite Game Guide & Walkthrough
احتمالا برای Collectible ها این راهنما به درد بخوره، چون این بازی Collectible کم نداره~x(ببخشید دوست عزیز این بازی که Guide نمی خواد همه چیزش معلومه :d