اين امضا يكي از دوستانهیه بنده خدایی میاد داستان بازی رو از اول تا آخر مخصوصا قسمت آخرشو توضیح بده به کلی نفهمیدم چی شد![]()
اينو بخون حسابي كمكت ميكنه
اين امضا يكي از دوستانهیه بنده خدایی میاد داستان بازی رو از اول تا آخر مخصوصا قسمت آخرشو توضیح بده به کلی نفهمیدم چی شد![]()
بفرمایید داداش.اینم لینک دانلود.اهنگ خدایی هست.حالش رو ببرراستی اگه کسی لینکی برای دانلود اهنگ بین لودینگ(چند ثانیه بیشتر نیست) رو داره بده . واسه زنگ گوشی می خوام.
[/
(شرمنده اگه دیر شد)فقط همین رو بگم که از نوامبر 2011 تا امروز بدون میکرونی شک و شبه بهترین بازی که یک بشر داده دست ملتبازيش چطوره ارزش بازي كردن داره؟(هيچ يك از نسخه هاي قبلي رو بازي نكردم)
فقط همین رو بگم که از نوامبر 2011 تا امروز بدون میکرونی شک و شبه بهترین بازی که یک بشر داده دست ملت
بازی در یک کلام فوق الــــــعاده است >:d<
شماره قبلی هاش رو هم بازی میکردی بهتر بود ، منظورم شماره 1 بازی (نسخه 2007) هست البته![]()
اون نوامبر 2011 اومد دیگهBioshock: Infinite > Skyrim :d
آقا این اچیومنت هندیمنش که باید فقط اون قرمزی وسطشو بزنید یه باگ داشت برای گرفتنش یکی میاد دقیقا توضیح بده ببینیم چه جوریه؟!:d
آقا این اچیومنت هندیمنش که باید فقط اون قرمزی وسطشو بزنید یه باگ داشت برای گرفتنش یکی میاد دقیقا توضیح بده ببینیم چه جوریه؟!![]()
شما رو چه حالتی بازی کردی؟من همون اول فریم ریت رو از حالت قفل بودن در اووردم.ولی در کل از فریم ریت راضی نبودم.مخصوصا در درگیری ها خیلی سختم بود.نوشته شده توسط MirzaSaman33;2575607[B:]بازی واقعا" باحال بود و خوش ساخت به غیر از دوتا باگه کوچیک و یه افت فریم در حده صدم ثانیه دیگه هیچ مشکلی از هر لحاظی نداشت
گرافیک بازی که هنری بود عالی در اومده بود بعضی جاها فضای گرم بازی به خوبی منتقل میشد
گیم پلی بازی به شدت معتاد کننده بود به خصوص اون اسکای لاینش
داستان بازی که نگو[/B]:d
موزیکم که عالی بود اگر اون Cast رو تا آخر میدیدین تیکه هایی از ضبطشو میزاشت!
برای فهم بهتر داستان هم (البته نه خیلی زیاد) بد نیست نسخه یکم بازی کنید!
آقا این اچیومنت هندیمنش که باید فقط اون قرمزی وسطشو بزنید یه باگ داشت برای گرفتنش یکی میاد دقیقا توضیح بده ببینیم چه جوریه؟!:d
دانیال اینم که باز نمیشه.میگه تو کشور شما دسترسی ندارین.با چیز پی انم همین ارورو میده
تورنت در خدمت شوماستدانیال اینم که باز نمیشه.میگه تو کشور شما دسترسی ندارین.با چیز پی انم همین ارورو میده
نه همون چند ثانیه ای که تو لودینگرو میخوام فقطتورنت در خدمت شوماست
گذاشتن لینک دانلود از تورنت غیر مجازه
شوما این عبارت رو بزن تو سرچ دونیه isohunt حله
VA - BioShock Infinite (OST) 2013 Soundtrack 320kbps CBR MP3 [VX] [P2PDL]
بسی هم سید دارد![]()

الان میگردم ببینم از کجا دان کردم....نه همون چند ثانیه ای که تو لودینگرو میخوام فقط![]()
پیداش کردم.مال یوچیوبه ولی ارور نمیده:dالان میگردم ببینم از کجا دان کردم....
solace اسم اهنگ هست.ببین میتونی یه جوری دان کنی؟اگه نشد بگو خودم اپلودش کنم برات