کارهای در فیلم Hans Zimmer رو که حتماً میدونین(The Dark Knight Trilogy و Inception و Man Of Steel و Gladiator و Rainman و ... که همه بدون هیچ شکی شاهکاری در نوع خود تکرار نشدنی هستند:d).در بازیها هم که حتماً موسیقیهای Modern Warfare 2 و Crysis 2 رو به یاد دارید که چه موسیقیهای شاهکاری داشتند مخصوصاً Main Themeهای هر دو بازی که فوق العاده هستن(موسیقی Main Theme بازی Crysis 2 که دیگه هر کسی شنیده تو کشور ما:d)البته این دو در Crysis 2 هم همکاری داشتن با هم که خوب باعث اون شاهکار بودن موسیقی اون بازی بوده:d
)Crysis 2 هم کار همین دوتا هست بعد از MW 2 هم بود کارشون:dبعد از مدرن وارفار٢ فكر مي كردم هانس زيمر به صنعت گيم برنمي گرده اما حالا با ديويد كيج برگشت!:bighug:
دمشون گرم اين ٢ تا (زيمر و بالف)قبلا همكار بودن و شكي نيست كه شاهد شاهكار و هنر هميشگي هانس زيمر خواهيم بود! ( كه صدا و سيما هم خزشون مي كنه !)
اين گيم پلي بازي براي من دغدغه هست! حس مي كنم خيلي داغون بشه! :d

!گیم پلی نداشت ولی عالی بود!حالا هوی رین و بیاند که جای خود دارند!!!!!منحرف چیه برادر مناوه اوه ! معلومه ذهن تیم سازنده منحرفه !
یعنی اینقدر اوضاع خیته ؟![]()
فک کنم اگه کیج بفهمه لقبایی تو ایران بهش میدن و چی درموردش میگن،از ایران زده بشه
!یادمه تو مصاحبه ی E3 2011 گفته بود ایران رو دوست دارم (تاریخش رو )+ یه سری حرفای س.ی.ا.س.ی .حالا چی فکر بکنه با این حرفا خدا داند.خب +18 رو گذاشتن واسه +18 ها!این ینی اخطار واسه کوچیک ترا!!!وگرنه +18 واسه اونا عادیه!!!فکر کنم اینم باید وقتی بازی کنیم که کسی خونه نباشه!Beyond: Two Souls rated R18+, drug use looks like the major culprit | VG247
Quantic Dream’s latest Beyond: Two Souls
has surprisingly
earned an R18+ rating from the Australian Classification Board

Beyond: Two Souls rated R18+, drug use looks like the major culprit | VG247
Quantic Dream’s latest Beyond: Two Souls
has surprisingly
earned an R18+ rating from the Australian Classification Board
گفتـهدقیقا اینجا چی گفته ؟؟؟:d