Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ولی من موندم در حالی که PS4 میادش چرا فقط یه نسخه قرار هست بیاد PS3 می تونیم شاهد یه چیز بزرگ تر باشیم رو کنسول جدید البته هنوزم معلوم نیست ولی به نظرم رو PS4 هم یه نسخه بزنن تا این بازیرو با قدرت اون کنسول هم بسنجیم
البته کاورشم خیلی قشنگه :)>-

ولی من موندم در حالی که PS4 میادش چرا فقط یه نسخه قرار هست بیاد PS3 می تونیم شاهد یه چیز بزرگ تر باشیم رو کنسول جدید البته هنوزم معلوم نیست ولی به نظرم رو PS4 هم یه نسخه بزنن تا این بازیرو با قدرت اون کنسول هم بسنجیم
البته کاورشم خیلی قشنگه :)>-
نه رو ps4 نمیاد.اتفاقا من سوالم اینه که چرا همه دوست دارن بازیا رو هر دو کنسول تجربه کنن!!خب چه کاریه؟؟ روی PS4 پروژه ی The Dark Sorcerer در حال ساخت هست.

نه رو ps4 نمیاد.اتفاقا من سوالم اینه که چرا همه دوست دارن بازیا رو هر دو کنسول تجربه کنن!!خب چه کاریه؟؟ روی PS4 پروژه ی The Dark Sorcerer در حال ساخت هست.
به نظر من هم فقط برای PS3 بیاد بهتره. البته اون فقط یه Tech Demo بود (مثل KARA) و قرار بود تکنیک های جدید گرافیکی شون رو روی PS4 نشون بده. قرار نیست بازیش ساخته بشه. قطعاً پروژه بعدی Quantic Dream چیز دیگه ای خواهد بود.

76816621184687539274.jpg

سونی این اخری ها هم دست از PS3 ورنمیدار خدایی به این میگن کنسول هر سال بیشتر از دو تا بازی انحصاری می ده بیرون حالا هم که قرار تا چند وقت دیگه این بازی فوق العاده رو بده بیرون واقعا پشتیبانیش از کنسولش بیسته

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or