اتفاقاً من دفعه اول که بازی کردم، پیشنهادشو رد کردم و آخرش دیدم که پایان بهتر در صورتی بوده که پیشنهادشو بپذیرم! :d
نه بابا مقاومیا
من که 4-5 بار تموم کردم و واسه تروفیای بازی مجبور بودم هردوتا اپشن رو انتخاب کنم.ولی یادم نیست اولین بار چی کارکردم!
اتفاقاً من دفعه اول که بازی کردم، پیشنهادشو رد کردم و آخرش دیدم که پایان بهتر در صورتی بوده که پیشنهادشو بپذیرم! :d
اتفاقاً این به نظر من نقطه قوت روایت داستان توسط استاد بود. اون قدر من توی حس داستان بودم و دردی که اتان میکشید رو حس میکردم و همینطور نگران شان بودم که پیشنهاد مدیسون منو شوکه کرد. آخه الان وقت این کارهاست؟! تو همون حس و حال پیشنهادشو رد کردم. بهونه چیه، من اینقدر از شخصیت مدیسون خوشم اومده بود که دوست داشتم آخرشم با هم باشن و اگه بعد از این ماجراها پیشنهاد بیشرمانه(!) میکرد، حتماً قبول میکردم، اما آخرش دیدم به خاطر این که اون موقع پیشنهادشو رد کرده بودم، کلاً از هم جدا شدن!نه بابا مقاومیاولی بالاخره قبول کردی
پایان هم بهونه نکن
![]()
بله.زیبایی های بازیای کیج همینه!ببین چقدر قشنگ به عقایدت احترام میگذاره.اتفاقاً این به نظر من نقطه قوت روایت داستان توسط استاد بود. اون قدر من توی حس داستان بودم و دردی که اتان میکشید رو حس میکردم و همینطور نگران شان بودم که پیشنهاد مدیسون منو شوکه کرد. آخه الان وقت این کارهاست؟! تو همون حس و حال پیشنهادشو رد کردم. بهونه چیه، من اینقدر از شخصیت مدیسون خوشم اومده بود که دوست داشتم آخرشم با هم باشن و اگه بعد از این ماجراها پیشنهاد بیشرمانه(!) میکرد، حتماً قبول میکردم، اما آخرش دیدم به خاطر این که اون موقع پیشنهادشو رد کرده بودم، کلاً از هم جدا شدن!
شوما فقط موشکلت این نبودا![]()
راست میگه اقا احسان!شما گفتی بازی نباید از این جور چیزا داشته باشه حواسم نبود:biggrin1:
قبول کن از سبک بازیای کیج خوشت نمیاد.
پست رو کامل بخونید خواهشاً ! کل حرفم این بود اون تریلر هدفش جذب مخاطب با فلان بود !این مرتیکه داوود قفس نمی تونه بدون صحنه و اینا کار خودش رو بکنه ؟حالا حتماً Ellen Page باید عملیات $$ki رو انجام بده ؟
یادمه توی پشت صحنه های آنچارتد 2 نولان نورث داشت در مورد اون صحنه حرف میزد خیلی سطحی باهاش برخورد کرده بودن و داشتن توضیح میدادن که با فاصله از هم فقط داشتن ادای اون کار رو در میاوردن :biggrin1: یعنی داوود قفس عشقش اینه یه بازی به سبک فیلم های مورد دار بسازه اسم خودش رو بذاره کارگردان ! با این تریلر اخیر کلی ناامید شدم
![]()
حرف اصلیم همین بود
پست کاملم :
پست رو کامل بخونید خواهشاً ! کل حرفم این بود اون تریلر هدفش جذب مخاطب با فلان بود !
زنیکه بی حیا!والا!دوستان من که ps3 ندارم xbox360دارم؛ ولی رفتم تمام ویدیو ها،تریلرها و گیمپلی های منتشر شدهء این بازی رو گرفتم و واقعا میگم(واقعا):
((بشدت تبریک میگم...برین حالشو ببرین که عند بازیه...فوق العاده هست...))
فکر کنم آخرش برم بخاطر این بازی یهps3 بگیرم![]()
ازون حرفا بود که فقط از ایرانیا بر میادحالا حتماً Ellen Page باید عملیات $$ki رو انجام بده ؟
شما الان کجایی تشریف دارین ؟!ازون حرفا بود که فقط از ایرانیا بر میادآخه این چه حرفیه .این چیزا فقط واسه ماها عجیب غریب و خطرناک و بهش میگیم صحنه !
تو همه بازی هام زدیم و کشتیم حالا یه همچین اثری داره میاد همه مینالن که چرا این شبیه بازی نیست! تو 1000 تا بازی یکیش اینه شما 999 تای دیگرو بازی کنوالا

نه همچین چیزی فکر نکنم باشه!اگه درست یادم باشه، دیوید کیج گفته بود این بازی فقط یک پایان داره. و باز هم اگه درست یادم باشه، باختن در طول بازی وجود نداره! (هر کدوم از اینا رو به طور جدا تجربه کرده بودیم اما واقعاً نمی دونم چطوری این دو مورد میخوان با هم ترکیب بشن!)
من فرانسویم!شما الان کجایی تشریف دارین ؟!![]()
حرف من کلی بود چون این تفکر اشتباه