Bayonetta - Xbox360 Version

1245698660.jpg

این فرم عضویتش میره پایین!
داره میره رو اعصاب چطوری میاد بالا؟

من میخوام عضو شم منتها این گزینه ی Sign up اون پایینه و دیده نمیشه
هر کاری میکنم فرم عضویت نمیاد بالا تا رو sign up کلیک کنم
اقایون دقت کنید:

برای این مشکل کافیه Ctrl رو گرفته و چند بار منفی ( - ) را بزنید تا بقیه محتویات فرم عضویت رو ببینید. بعد دوباره مثبت (+) بزنید تا صفحه حالت عادی پیدا کنه.

امیدوارم این بازی شاخ دویل و نینجا رو بشکونه و شاهد تحولی در این سبک باشیم :)
فریدون تاپیک رو هم که خودم میخواستم بزنم که خودت زدی :mad: ( شوخی )
پای دویلو چرا الکی میاری وسط اخه؟
نکنه خیال کردی این دختره با این قیافه:laughing: میتونه کل نرو جان:love: رو بخوابونه:cheesygri

پای دویلو چرا الکی میاری وسط اخه؟
نکنه خیال کردی این دختره با این قیافه:laughing: میتونه کل نرو جان:love: رو بخوابونه:cheesygri
سازنده بازی هیدکی کامیا هست یعنی خالق دویل اون دختره هم عمرا کل نرو رو بخوابونه ولی بازیش ممکنه کل دویل رو بخوابونه
فریدون کجایی بحث Chiken May Cry شد :laughing: (شوخی)

آخرین ویرایش:
از نظر من بایونتا میتونه رقیب بسیار جدی ای برای سری DMC باشه. از شماره ی 1 به بعد رو هم که کامیا نمیسازه و اون ایده هاش رو حتما در بایونتا اجرا می کنه. شخصیت اول بازی خیلی جذابه ولی بعضی از دوستان عاشق نرو و یا مخصوصا دانته نمیتونن یه رقیب جدی رو تحمل کنند(تیکه نپروندم ناراحت نشید). سوژه ی بازی هم که بسیار عالی هست و خیلی جالب. داستان اگه کم پیچیدگی بیشتری داشته باشه با وجود گیم پلی بسیار جذابی که داره میتونه بد جوری سری DMC رو خورد کنه.
در کل امیدوارم یه بازی خوب باشه ولی نه طوری که بخواد رقابت با DMC بکنه تا سری DMC رو کنار بزنه.
ممنون.

شخصیت اصلی بازی یه جورایی نچسبه!زیادی دراز و بی قواره ساختنش قیافشم که تعریفی نداره.مثلا زمانی که کمبو های پشت سر هم میشه همینجور از لباساش کم میشه:biggrin1: خوب اگه می خوان س-ک-س-ی باشه آخه این قیاه و این هیکل با اون عینک چه ربطی به س-ک-س-ی بودن داره کلا با این کاراکتر اصلا حال نکردم.ولی گیم پلیش خیلی جالبه.مطمئنا هم هدفش رقابت با دویل هست از سر رو روش میباره:biggrin1:

آخرین ویرایش:
شخصیت اصلی بازی یه جورایی نچسبه!زیادی دراز و بی قواره ساختنش قیافشم که تعریفی نداره.مثلا زمانی که کمبو های پشت سر هم میشه همینجور از لباساش کم میشه:biggrin1: خوب اگه می خوان س-ک-س-ی باشه آخه این قیاه و این هیکل با اون عینک چه ربطی به س-ک-س-ی بودن داره کلا با این کاراکتر اصلا حال نکردم.ولی گیم پلیش خیلی جالبه.مطمئنا هم هدفش رقابت با دویل هست از سر رو روش میباره:biggrin1:

ایشون لباس ندارن که
بدنش بوسیله ی موهاش پوشونده شده
به همین دلیل وقتی کمبو میزنه هی به اصطلاح پوشش کم می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or