میبایست عضو بشید. مُجانی هست .نمیتونم از گیم تریلر ویدئو ببینم یا دانلود کنم
نمیدونم چه مرگشه!
ممنون از HL2-GF بابت توضیحات.
میبایست عضو بشید. مُجانی هست .نمیتونم از گیم تریلر ویدئو ببینم یا دانلود کنم
نمیدونم چه مرگشه!
چنین قراری رو گیم اند تک توی پی ام سی گذاشته بود:laughing:جنین قراری رو کاپکام با کی گذاشته؟
دیگه جدیدا مثل اینکه برای hd ها باید عضو باشی تا بتونی dl کنی ! عضو بشو خیال خودتو راحت کن!
این فرم عضویتش میره پایین!
داره میره رو اعصاب چطوری میاد بالا؟
چنین قراری رو گیم اند تک توی پی ام سی گذاشته بود:laughing:
من میخوام عضو شم منتها این گزینه ی Sign up اون پایینه و دیده نمیشهدیگه جدیدا مثل اینکه برای hd ها باید عضو باشی تا بتونی dl کنی ! عضو بشو خیال خودتو راحت کن!
اقایون دقت کنید:من میخوام عضو شم منتها این گزینه ی Sign up اون پایینه و دیده نمیشه
هر کاری میکنم فرم عضویت نمیاد بالا تا رو sign up کلیک کنم
پای دویلو چرا الکی میاری وسط اخه؟امیدوارم این بازی شاخ دویل و نینجا رو بشکونه و شاهد تحولی در این سبک باشیم
فریدون تاپیک رو هم که خودم میخواستم بزنم که خودت زدی ( شوخی )
سازنده بازی هیدکی کامیا هست یعنی خالق دویل اون دختره هم عمرا کل نرو رو بخوابونه ولی بازیش ممکنه کل دویل رو بخوابونهپای دویلو چرا الکی میاری وسط اخه؟
نکنه خیال کردی این دختره با این قیافه:laughing: میتونه کل نرو جان رو بخوابونه:cheesygri
شخصیت اصلی بازی یه جورایی نچسبه!زیادی دراز و بی قواره ساختنش قیافشم که تعریفی نداره.مثلا زمانی که کمبو های پشت سر هم میشه همینجور از لباساش کم میشه:biggrin1: خوب اگه می خوان س-ک-س-ی باشه آخه این قیاه و این هیکل با اون عینک چه ربطی به س-ک-س-ی بودن داره کلا با این کاراکتر اصلا حال نکردم.ولی گیم پلیش خیلی جالبه.مطمئنا هم هدفش رقابت با دویل هست از سر رو روش میباره:biggrin1: