AC_Creed
کاربر سایت
:laughingگه دارید جوک میگیدامنم تریلر شو دیدیم واقعا بازی توپیه از dmcهم یه سر و گردن بالاتره
:laughingگه دارید جوک میگیدامنم تریلر شو دیدیم واقعا بازی توپیه از dmcهم یه سر و گردن بالاتره
دوست عزیز من از روی نظر شخصی گفتم:laughingگه دارید جوک میگیدا
خوبه بدونید خالق این اثر خالق DMC هست! دیگه همه میدونن DMC داره هی افت میکنه!به نظر من بازی جالبی نیست. گرافیکش که در حد بازی های 3 ساله پیشه ((هم اندازه ی Dmc3 هستش))
گیم پلی هم که از روی سری های DMC کپی کاری شده و احتمالا داستان آبکی داره:biggrin1:
به نظر من بازی ضعیفیه . ولی شما میگی خوبه یعنی خوبه دیگه!:biggrin1:خوبه بدونید خالق این اثر خالق DMC هست! دیگه همه میدونن DMC داره هی افت میکنه!
چطور میگی گرافیک بازی در حد بازیهای 3 سال پیشه؟ احتمالا شوخیت گرفته!:smile:
پس بهتره زود قضاوت نکنی چون همنطور که میثم گفت سازنده ی بازی استاد کامیا خالق DMC هست . من که فقط یه تریلرش رو دیدم گرافیکش خوب بود و منظور شما از اینکه خوب نبوده رو متوجه نمیشم .من از 10 بهش می دم 5 ((البته هنوز بازی که عرضه نشده ما زود غضاوت می کنیم))
شما نگران نباش:biggrin1: اتفاقا باید کمر باریک باشه که بهتونه کارای خفن انجام بده و به قول فری رو مخالفانش fatality بزنهیخوده شخصیت بازی رو خشن تر می ساختن بهتر نبود؟... آخه این دختره دیگه خیلی کمر باریکه :biggrin1:
یخوده شخصیت بازی رو خشن تر می ساختن بهتر نبود؟... آخه این دختره دیگه خیلی کمر باریکه
واقعا بازی اشغالیه که نه تنها از Chiken May Keray بهتره، بلکه از گاو سوم هم سرتر دونستنش. ( بدون تملق ).
بلاخره به نظر شما بازی آشغاله یا از گاو سوم و چیکن می کرای سر تره؟:confused:What The Hell !!
با دیدن این ویدئو تمام مخالفین یک Fatality اساسی میخورن .
Combo Megaton Gameplay
داغه داغه واسه امروز.
حالا اگر وجود دارید اینجا کلیک کنید!.
ایشون واضح پست دادن شما منظورش رو نگرفتی :dبلاخره به نظر شما بازی آشغاله یا از گاو سوم و چیکن می کرای سر تره؟:confused:
الان منظورتون از پست اول چی بود؟:confused:
اگه بازی بده تو پست دوم پس چرا باز تعریف میکنید؟:confused:
چرا واضح پست نمیدید؟:confused: