Bayonetta - Xbox360 Version

دوستان شاید اینجا جاش نباشه ولی یه بازی تو مایه های این شکل و شمایل قرار بود کاپکوم بده بیرون تقریبا سبک دویل می کری بود اسمش چیه؟

من از اين بازي به شدت بدم مياد. اما بيشتر سايت ها اين بازي بيشتر از GOW 3 قبول دارند و اون را تحولي در سبك اكشن مي دونند. :biggrin1:

من از اين بازي به شدت بدم مياد. اما بيشتر سايت ها اين بازي بيشتر از GOW 3 قبول دارند و اون را تحولي در سبك اكشن مي دونند. :biggrin1:
منم هم همینطور ... :sick: اومدن با صراحت تمام از روی DMC تقلید کردن بعد هم سایت ها میگن تحولی در اکشن ... :sick:
شاید هم واقعا خوبه ... ولی من که بهش امیدی ندارم ...

واقعا نمیدونم موقعی که کامیا یه بازی بسازه باید ازش بدتون بیاد:confused::biggrin1:
کامیا همونی که دویل می کرای 1 رو طراحی کرد که اون موقع واقعا ترکوند.نهایت افتضاح این بازی اینه که یه عنوان اکشن تکراری بشه که اونم نمیشه اگر هم بشه باز غنیمته:love:

جنابعالی خیلی بیجا فرمودی بدت میاد ! :biggrin1:
استاد کامیا بازی میسازه یه ملت باید خوششون بیاد ! الکی که نیست کامیا هستشا :biggrin1:
ولی من که تریلرشو دیدم واقعا خوشمان امد از این کژوال نودی گیم :d

نيما تو تعادل روحي نداري :biggrin1: چيه كاراكتر ته نچسب با اون خال و عينك. ياده معلم هاي دبستان منو مي اندازه :biggrin1:
کامیا همونی که دویل می کرای 1 رو طراحی کرد که اون موقع واقعا ترکوند.
بله منتها DMC 1 كجا اين بازي كجا.

خب کسری مطمئنا موفقیتی که DMC 1 بدست اورد شاید نسیب هیچ عنوان اکشنی نشه.اما مطمئنا این بازی هم ضعیف نخواهد بود حداقلش اینه که از عناوین تاپ روز میشه :love:

وای وای... وای وای وای :دی. همین الان یه ویدئوی خوف گذاشته شده تو Gametrailers از قسمت اموزشی بازی. گیم پلی فوق العادی باید داشته باشه. حتما ببینید.

سایت های مختلف که الکی از یه بازی خوب نمیگن( البته ممکنه هم بد باشه!). به هر حال نظر من اینه که این بازی، واقعا خوب خواهد بود یا اگر هم واقعا عالی نباشه ، اون قدر ها هم که میگید افتضاح و تقلیدی نیست! این که مثل dmc هست خیلی فجیع نیست، dmc عملا یه سبک درست کرد ، ترکیبی از گیم پلی و کارگردانی هنری( که شخصا از دومیش واقعا بدم میاد!). خیلی از بازی ها ممکنه شبیه به cod باشن ولی اینکه بگیم تقلید محضن ، خیلی وقتا درست نیست!

خوب من یه ویدیو توی سایت رسمی دیدم. کسی می دونه داستان بازی چیه؟ تا اونجایی که من دیدم اولش یه زنی هست با یه لباس راهبه مانند که میگه ، خدایا ما را راهنمایی کن و تا ابد روح عزیزانمان را ایمن نگه دار.بعد زنه به طرز خارق العاده ای می جنگه و به سمت آسمون میره و اینا و بعدش هم تغییر میکنه. در ادامه یه زن ازخودراضی سفیدمو، از راه میرسه که به نظر میاد شخصیت منفی داستانه یه دیالگو جالب میگه که:" ما دو تا قبلا بر سر جواهر تاج امپراتور با هم جنگیدیم، حالا وقتشه که تمومش کنیم." یه دختر کوچیک نشون داده میشه و شخصیت منفی احتمالی میگه:" موقعی که مادر صدات می کنه، خوشت میاد؟" یه جای دیگه هم میگه : " در اون هنگام قدرت خلقت منتظرت خواهد بود، به همین دلیله که lefteye ، گنج lefteye در دست دیگری نخواهد افتاد."

البته این برداشت های اصلی من بود!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or