Bayonetta - Xbox360 Version

خب منم بالاخره بازی رو گرفتم. گرافیک نسبتا خوب، گیمپلی توپ با کمبو های فوق خفن که تو عمرتون ندیدید :دی Cut-Scene ـهای زیبا!
تنها ضعف بازی Soundtrackـهای بین بازی که بنظرم خیلی خز اند :دی

درود بر دوستان . این بازی خفن واقعا دمش گرم .

آخرش که تموم میشه یه 15 دقیقه ای کات سنس برات میزنه حالشو ببری آخرشم که باینوتا رو برات میبره رو صحنه برات حسابی برقصه .

خدا رحمت کنه اون که میخاد هاردشو تموم کنه انگشت میترکونه خدایییش خیلی سخت میشه . امیدوارم پالشم زودی بیاد حالشو ببرید . بدرود .

مگه 10 گرفته ؟:confused::eek:
اره، جدا هم به نظرم امتیاز 10 برازنده اش هست من که رسیدم آخراش ولی دلم نمیاد تموم کنم.

ایکاش اون DMC4 ساز ها یاد میگرفتن خداییش تا اینجا که رسیدم فقط یک مرحله باس هاش تکراری بودن بقیه هرچی باس دیدم جدید بودن حالا توی DMC 4 کلا یک مرحله باس تکراری ندیدم :d..

Holy Shiiiiiiiiiiiiit!
یه چیزی بگم این PAL دارا دلشون آب بشه. من یکم از بازی رو رفتم جلو یعنی واقعا محشره. تازه گرافیک ، داستان ، کمبو و هر چیزی که تو بازی هست خودنمایی کرده. اینقدر این بازی خفنه که هرچی میری جلوتر نه تنها خسته کننده تر نمیشه بلکه باحال تر و خفن تر میشه.
شخصیت پردازی و Cut-Sceneـها هم که بنظرم فوق العادست.
راستی دوستان نظرم راجع به OST های بازی هم عوض شد بنظرم خیلی با تم بازی سازگارند.
در یک کلام فوق العاده...:love:
ویرایش: راستی دوستان نمیدونید زمان اتمام بازی چقدره؟ بقول میثم عزیز آدم دلش نمیاد زود تمومش کنه :دی

Holy Shiiiiiiiiiiiiit!
یه چیزی بگم این PAL دارا دلشون آب بشه. من یکم از بازی رو رفتم جلو یعنی واقعا محشره. تازه گرافیک ، داستان ، کمبو و هر چیزی که تو بازی هست خودنمایی کرده. اینقدر این بازی خفنه که هرچی میری جلوتر نه تنها خسته کننده تر نمیشه بلکه باحال تر و خفن تر میشه.
شخصیت پردازی و Cut-Sceneـها هم که بنظرم فوق العادست.
راستی دوستان نظرم راجع به OST های بازی هم عوض شد بنظرم خیلی با تم بازی سازگارند.
در یک کلام فوق العاده...:love:
ویرایش: راستی دوستان نمیدونید زمان اتمام بازی چقدره؟ بقول میثم عزیز آدم دلش نمیاد زود تمومش کنه :دی
تو هم هی بیا این جا دل ما palی رو اب بنداز!!!!!.:mad:
حالا کی چشم ما به روی این جمیله خانوم روشن میشه؟!!!!!!؟؟؟

ویرایش: راستی دوستان نمیدونید زمان اتمام بازی چقدره؟ بقول میثم عزیز آدم دلش نمیاد زود تمومش کنه
من 10 ساعته تمومش کردم.
متاسفانه زیاد طولانی نیست ولی واقعا همین مقدار هم ارزش 3-4 بار تموم کردنو داره حداقل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or