Bayonetta - Xbox360 Version

دوستان یک سوال دارم : ( اونم به خاطر اینکه خیلی به اینا بها میدم )
شخصیت پردازی و داستان ( همینطور Cut Scene ها ) انصافا قشنگ تر از DMC هست ( هرچند که بعید میدونم در مورد شخصیت پردازی این مورد درست باشه )؟

دوستان یک سوال دارم : ( اونم به خاطر اینکه خیلی به اینا بها میدم )
شخصیت پردازی و داستان ( همینطور Cut Scene ها ) انصافا قشنگ تر از DMC هست ( هرچند که بعید میدونم در مورد شخصیت پردازی این مورد درست باشه )؟
نه.
به نظر من شخصیت پردازی در حد DMC نداره. ولی این Bayonetta خیلی شخصیت شاخیه.:biggrin1: یعنی اصلا کم نمیاره و ریلکسه (یه جورایی مثل دانته). ولی در حد اون شوخ طبع نیست.
داستانش هم شاید یه ذره کلیشه ای باشه ولی در کل خوبه. (یه کم پیچیدست.)
Cut Scene های جالبی هم داره. تعدادشم خیلی زیاده (بیشتر از DMC). من فکر میکنم Cut Scene هاش CG باشن. چون بعضی اوقات که دقت میکنی کیفیتشون خیلی بالاست و شک دارم Real Time باشن.
از نظر صحنه های تخیلی هم کاملا روی DMC رو کم کرده.:biggrin1:

اين Region J هم دنيايي داره واسه خودش :biggrin1:
درود به دوستان بخصوص آقا نوید که استاد ما هستن . دوستان واقعا از این بازی لذت بردم باورم نمیشد بعد از نینجا گیدن بلک دیگه بازی تو این ژانر این قد حال بده درصورتی که دوییل 4 رو هم بازی کردم . واقعا خاطرات بازیهای بیاد موندنی سگا تو تیم بازی برام زنده شد مثل شینوبی ، افتر بارنر ، شادوو دانسر ، گلدن اکس . فکر کنم از قصد سگا بعضی از مرحله رو جوری طراحی کرده که بازیکنا این حس توشون القا بشه . من نظرم اینه که کلا سطح بازیهای اکشن رو این بازی به یک سطح بالاتر برد مثل کاری که بازیهای مثل گیرز او وار کردن . اولش که بپبازی رو آدم شروع میکنه میگه خوب با این قدرتا که این باینوتا داره کی حریفش میشه بعد میبینی که چقدر باید با دقت از این قدرت وبه موقع استفاده کنی وگرنه داغون میشه از هر حرکت به جا و اسلحه بجای خودش . غول آخرشام که واقعا هر کدوم یه برنامه ریزی میخاد . واقعا من تا آخرش اصلا احساس تکراری بودن یا خستگی بخم دست نداد حس اکشن تو این بازی اصلا انگار نمی خاد تموم شه . تازه بار اول تموم میکنه باید چند بار دیگم تمم کنی تا همه قدرتشا آنلاک بشه . الیته دوستان نظر شخصیم بود امیدوارم نسخه پالش بیاد شما هم لذت ببرید . واقعا من که لدت بردم امیدوارم سگا بازم از این بازیه ارائه بده چون با گلدن اکس واقعا ناامیدم کرد . بدرود .

الیته دوستان نظر شخصیم بود امیدوارم نسخه پالش بیاد شما هم لذت ببرید

اي بابا دست رو دِلمون نذار كه خونه ! حدودا 3 ماه مونده ! اينقدر اين Region J رو سر بازيه فورزا مورد تمسخر قرار دادم تا به خشم خداوند گرفتار شديم :biggrin1:

دوستان محیط بازی بزرگ و باز و روشنه ( مثل مرحله ی جنگل DMC 4 ) یا تاریک و بی روح و تکراری و تویه شهره؟ ( مثل DMC3 )
تلفیقی از هردو. بعضی محیطاش هم فوق العاده فانتزی و تخیلیه که بیشتر یادآور محیط بازیهایی مثل FF یه!!
ولی جدا اکشنش به شدت معتاد کنندست. من DMC4 رو یه بار بیشتر تموم نکردم. NGII هم به زور دو بار تموم کردم. ولی این اکشنش یه حالتی داره که آدم همش میخواد بازی کنه!:biggrin1: یه سیستم صحنه آهسته هم داره که به شدت لذتبخشه.

آخرین ویرایش:
ببینم بازی خیلی شبیه dmc هه?
دشمناش که مثل dmc مجسمه نیستن؟
آره شبیه DMC است. دشمناش مجسمه هم میتونن باشن!:biggrin1: ولی نه مثل DMC .
همونطور که قبلا گفتم بازی تقلید محض نیست و فقط بعضی چیزاش شبیه DMC است.
دوستان هوش مصنوعی بازی در چه حدیه! در حدNG هست!!:biggrin1:(نصفشم باشه خوبه!!):biggrin1:
من هنوز رو درجه سختیای بالا بازی نکردم ولی هوش صنوعیش رو همین Normal هم خیلی عالی بود. یعنی من اصلا صحنه ای رو یادم نمیاد که یه کار تابلو از دشمنا سر بزنه. همیشه آدمو تو تنگنا قرار میدن.

پ.ن : چقدر سوال میکنید.:biggrin1: صبر کنید یکی دو ماه دیگه بازی میاد دیگه!:biggrin1:

آره شبیه DMC است. دشمناش مجسمه هم میتونن باشن!:biggrin1: ولی نه مثل DMC .
همونطور که قبلا گفتم بازی تقلید محض نیست و فقط بعضی چیزاش شبیه DMC است.
ا چه جالب بدبختی من مجسمه دوست داشتم
DT مانند هم داره؟کلا از چه جهاتی شبیه dmc هه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or