Bayonetta - Xbox360 Version

سلام . من نیم ساعت اول بازی رو انجام دادم کف کردم خداییش عجب حرکتهای خفنی از همون اول میزنه هنوز هیچی آپگریدم نشده . ا.ن دو تا اسلحه که به پاشه خیلی باحاله . وقتی زمان رو آروم میکنم خیلی حال میده . کاتسنساشم خیلی خوب طراحی شده . شخصیتشام خیلی خفنن . خود باینتا که خیلی خیلی باحاله اول عکساشو دیدم باورم نمیشدم اینقد این بازی جذاب باشه . خدایی دم سگا گرم . امیدوارم نمرات بالایی هم بگیره . از بعد نینجا گیدن بازی اکشن به این خفنی نزده بودم .

سلام . من نیم ساعت اول بازی رو انجام دادم کف کردم خداییش عجب حرکتهای خفنی از همون اول میزنه هنوز هیچی آپگریدم نشده . ا.ن دو تا اسلحه که به پاشه خیلی باحاله . وقتی زمان رو آروم میکنم خیلی حال میده . کاتسنساشم خیلی خوب طراحی شده . شخصیتشام خیلی خفنن . خود باینتا که خیلی خیلی باحاله اول عکساشو دیدم باورم نمیشدم اینقد این بازی جذاب باشه . خدایی دم سگا گرم . امیدوارم نمرات بالایی هم بگیره . از بعد نینجا گیدن بازی اکشن به این خفنی نزده بودم .

ممنون ! از همون ابتدا ميدونستم بازيه خفني ميشه !

سلام . امیدوارم زودتر نسخه پال و یو خم بیاد همه لذت ببرن . آقا یک حرکت میزنه یهو وای میسته رو دوتا دستاش بعد با پاهاش که اسلحه بهش وصله شروع میکنه به تیراندازی به دشمنا دید دوربینم تو این حالت عوض میشه . خیلی هیجان انگیزه آدم دهنش باز میمنه . البته گرافیکش خیلی عالی نیست معمولیه ولی جواب بازی رو میده . فک کنم یک کیلو کومبو داره . نزدیک دشمناکم میشم یهو یه حرکت خفن میزنه یه تابوت باز میکنه میتدازشون تو اون اگه دکمه رو درست بزنی خیلی کف برانگیزه . البته مولنی پلیر نداره فقط لیدر برد داره مثل دویل وی کرای .

اصولاً بازی های که Bottom Machine نیستن "اونی که انتظار داشتیم نبود" میشن :biggrin1:.

من حرفی از Buttom Mashing زدم؟!ا:laughing:تفاقا بازی کاملا Buttom Mashing هست!ولی خب موضوع اینه که 2 میلیون تا کمبو داره!منظور من این بود که پیچیده هست!

من حرفی از Buttom Mashing زدم؟!ا:laughing:تفاقا بازی کاملا Buttom Mashing هست!ولی خب موضوع اینه که 2 میلیون تا کمبو داره!منظور من این بود که پیچیده هست!
کمبوی پیچیده:
Y.X.A >B<B.A
کمبوی Bottom Machininining:
YYYXYYY

گذینه دوم به علت اینکه احمقانه ست هرچقدر تعدادش بره بالا بازم احمقانه ست چون فقط تعداد دکمه های که زده میشه افزایش پیدا میکنه.
گذینه اول سخته و نیاز به تفکر و تمرکز داره. ممکنه 4-5 تا بیشتر نباشه ولی چون فِرتُ فِرت نباید دکمه زد سخت میشه.
امیدوارم بتونی اینها رو تفکیک کنی !!.

کمبوی پیچیده:
Y.X.A >B<B.A
کمبوی Bottom Machininining:
YYYXYYY

گذینه دوم به علت اینکه احمقانه ست هرچقدر تعدادش بره بالا بازم احمقانه ست چون فقط تعداد دکمه های که زده میشه افزایش پیدا میکنه.
گذینه اول سخته و نیاز به تفکر و تمرکز داره. ممکنه 4-5 تا بیشتر نباشه ولی چون فِرتُ فِرت نباید دکمه زد سخت میشه.
امیدوارم بتونی اینها رو تفکیک کنی !!.
من که هنوز بازی نکردم که بخوام نظری بدم که بهش اطمینان داشته باشم...چیزی رو میگم که شنیدم...البته از تریلر ها میشد کمی حدس زد که اینطوری میشه...ولی خب مطمئن باش شما وسط محیط به اون شلوغی عمرن بتونی کمبو های فنی یا همون پیچیده رو بزنی!:دی البته بازم به طرف بستگی داره!بازم میگم این چیزیه که شنیدم!نیاین اعدامم کنید...:دی

بازی رو به تمااااااااااام کسانی که سبک devil may cry رو دوس دارن توصیه میکنم
گرافیک عالی ... تنوع مبارزات فوق العاده ... توانایی های توپ و دموهای بسیار زیبا
باید بازی رو رو نرمال بری تا بهت حال بده
البته بالاتر از نرمال نداره
خیلی جالبه به خصوص که اگر یادتون باشه تو DMC یه سری ITEM به رنگهای مختلف زرد و آبی و سبز بود تو این بازی هم هستند اما به شکل lolipop
بازی هم از لحاظ گیم پلی هم هیجان بسیار شبیه سری dmc هستش
من که خیلی دارم لذت میبرم
امیدوارم ریجن u , pal هم زود بیاد تا دوستان از این شاهکار بی بهره نشن:love:

امیدوارم ریجن u , pal هم زود بیاد تا دوستان از این شاهکار بی بهره نشن:love:

خدا از دهنت بشنوه اما حدودا 2 ماهو نيم الي 3 ماه ديگه مياد :biggrin1:

من که خیلی دارم لذت میبرم

شما لذت ببري انگار ما لذت برديم :biggrin1:
من كه خيلي تو كفشم

این بازی هم بالاخره به دست ما رسید.
بازی واقعا دلچسبه وقتی که پاش میشینم سخت می تونم دسته رو زمین بزارم . گرافیک هم خیلی خوب هست . واقعا حال کردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or