Bayonetta - Xbox360 Version

40 از 40 یعنی ایده‌آل، یعنی همه چی تموم. ولی در عمل اون چیزی که من دیدم شاید در حدود 35/40 بود.
4 تا منتقد بهش دادن 10 پس یه چیزی هست :دی.
البته بازم نمیشه به همین اکتفا کرد. باید دید OXM و EDGE و 1UP چند میدن :دی.
-----------------
دوست دارید؟

Attachments

• B1.jpg
    B1.jpg
    77.4 KB · مشاهده: 2
  • B3.jpg
    B3.jpg
    102.6 KB · مشاهده: 1
  • B2.jpg
    B2.jpg
    51.3 KB · مشاهده: 1
لحظه شماری برای این عنوان.
اگه از IGNوGamespot هم امتیازهای خوبی بگیره دیگه معلوم میشه که این عنوان میتونه جای Devil May Cry رو بگیره.

این رو برام off گذاشته بودن!:
پسر این بایونتا چی بود .خداپیش عجب اشتباهی کپکام سر میکامی و کامایا کرد.امیدوارم بعد از این4 تا بازی که قرارداد دارند دوباره با کپکام همکاری کنند.
چقدر گیم پلی خوفی داره.:eek::eek::eek: همش اکشن بود.انواع فنون با باس های جالب .خیلی کوتاه بود اما با همین دمو میشه فهمید چرا فامیتسو اون امتیاز را داد.گرافیکش خوب بود اما به نظرم اگر با کپکام همکاری داشتند و از موتور MT استفاده می کردند بهترین نوع گرافیک را ارائه می دادند همان طور که قبلا این را ثابت کرده بودند.
:دی.

به به !:biggrin1:
مهدی عجب جرئتی داری !:دی
Destructoid دیگه عنان از کف داد و در آخرین مقاله خودش در مورد Bayonetta نوشت:

Bayonetta is blatantly hotter than your girlfriend

:دی
I recognize this quote !:biggrin1:

تورنت جی بازی اومده بازی هم قفل داره .زبون بازی انگلیسی هستش اما در مورد منوها و زیرنویس هنوز چیزی معلوم نیست.
البته نسخه ژاپنی بازی devil may cry هم کلا انگلیسی بود.

خوب بچه ها الان یه بابایی تو یه فروم خارجی که بازی را گرفته بود تایید کرده که همه چیز بازی کاملا به زبان انگلیسی هستش حتی بازی چند زبان اروپایی را هم پشتیبانی میکنه.

همه چیز بازی به کنار به نظر من شخصیت اصلی بازی خیلی بدریخته . حداقل دختر بود کمی خوشگلش میکردند . یه عینک با شیشه های ته استکانی بهش دادن مثل شده اون کارتون موش کور . کارتون زنبور عسل را نشون میداد دوست نیکو :biggrin1:بالاخره هرچی بگین شبیه اونه . تناسب بدنی هم بهش ندادن شده مثل درخت قلمه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
همه چیز بازی به کنار به نظر من شخصیت اصلی بازی خیلی بدریخته . حداقل دختر بود کمی خوشگلش میکردند . یه عینک با شیشه های ته استکانی بهش دادن مثل شده اون کارتون موش کور یه کارتون زنبور عصل هم نشون میداد دوست نیکو :biggrin1:بالاخره هرچی بگین شبیه اونه . تناسب بدنی هم بهش ندادن شده مثل درخت قلمه :biggrin1:

کاملا موافقم ... ای کاش شبیه اون رفیق ریو تو نینجا گایدن طراحیش می کردن ...:(

همه چیز بازی به کنار به نظر من شخصیت اصلی بازی خیلی بدریخته . حداقل دختر بود کمی خوشگلش میکردند . یه عینک با شیشه های ته استکانی بهش دادن مثل شده اون کارتون موش کور . کارتون زنبور عسل را نشون میداد دوست نیکو :biggrin1:بالاخره هرچی بگین شبیه اونه . تناسب بدنی هم بهش ندادن شده مثل درخت قلمه :biggrin1:
کاملا موافقم ... ای کاش شبیه اون رفیق ریو تو نینجا گایدن طراحیش می کردن ...:(

بابا حتما که نباید نیم متر Bo*b داشته باشه!:دی و موهای بور و چشم های آبی انیمه ای!خب اینم یه نوعشه دیگه!:دی

فرخ بزن تو کار شاسی بلند ببین چه دنیاییست:دی

بابا حتما که نباید نیم متر Bo*b داشته باشه!:دی و موهای بور و چشم های آبی انیمه ای!خب اینم یه نوعشه دیگه!:دی

آره اینم یه نوعشه ولی از نوع بدریختش !

فرخ بزن تو کار شاسی بلند ببین چه دنیاییست:دی

از اول هم شاسی بلند دوست نداشتم . باید متوسط باشه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or