4 تا منتقد بهش دادن 10 پس یه چیزی هست .40 از 40 یعنی ایدهآل، یعنی همه چی تموم. ولی در عمل اون چیزی که من دیدم شاید در حدود 35/40 بود.
.پسر این بایونتا چی بود .خداپیش عجب اشتباهی کپکام سر میکامی و کامایا کرد.امیدوارم بعد از این4 تا بازی که قرارداد دارند دوباره با کپکام همکاری کنند.
چقدر گیم پلی خوفی داره. همش اکشن بود.انواع فنون با باس های جالب .خیلی کوتاه بود اما با همین دمو میشه فهمید چرا فامیتسو اون امتیاز را داد.گرافیکش خوب بود اما به نظرم اگر با کپکام همکاری داشتند و از موتور MT استفاده می کردند بهترین نوع گرافیک را ارائه می دادند همان طور که قبلا این را ثابت کرده بودند.
به به !:biggrin1:این هم دو تا پوستر تبلیغاتی از جمیله خانم
http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2009/10/bayonetta1underneath.jpg
http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2009/10/bayonetta2underneath.jpg
I recognize this quote !:biggrin1:Destructoid دیگه عنان از کف داد و در آخرین مقاله خودش در مورد Bayonetta نوشت:
Bayonetta is blatantly hotter than your girlfriend
همه چیز بازی به کنار به نظر من شخصیت اصلی بازی خیلی بدریخته . حداقل دختر بود کمی خوشگلش میکردند . یه عینک با شیشه های ته استکانی بهش دادن مثل شده اون کارتون موش کور یه کارتون زنبور عصل هم نشون میداد دوست نیکو :biggrin1:بالاخره هرچی بگین شبیه اونه . تناسب بدنی هم بهش ندادن شده مثل درخت قلمه :biggrin1:
همه چیز بازی به کنار به نظر من شخصیت اصلی بازی خیلی بدریخته . حداقل دختر بود کمی خوشگلش میکردند . یه عینک با شیشه های ته استکانی بهش دادن مثل شده اون کارتون موش کور . کارتون زنبور عسل را نشون میداد دوست نیکو :biggrin1:بالاخره هرچی بگین شبیه اونه . تناسب بدنی هم بهش ندادن شده مثل درخت قلمه :biggrin1:
کاملا موافقم ... ای کاش شبیه اون رفیق ریو تو نینجا گایدن طراحیش می کردن ...
بابا حتما که نباید نیم متر Bo*b داشته باشه! و موهای بور و چشم های آبی انیمه ای!خب اینم یه نوعشه دیگه!
فرخ بزن تو کار شاسی بلند ببین چه دنیاییستهمه چیز بازی به کنار به نظر من شخصیت اصلی بازی خیلی بدریخته . حداقل دختر بود کمی خوشگلش میکردند . یه عینک با شیشه های ته استکانی بهش دادن مثل شده اون کارتون موش کور . کارتون زنبور عسل را نشون میداد دوست نیکو :biggrin1:بالاخره هرچی بگین شبیه اونه . تناسب بدنی هم بهش ندادن شده مثل درخت قلمه :biggrin1:
بابا حتما که نباید نیم متر Bo*b داشته باشه! و موهای بور و چشم های آبی انیمه ای!خب اینم یه نوعشه دیگه!
فرخ بزن تو کار شاسی بلند ببین چه دنیاییست