Bayonetta - Xbox360 Version

منم بازی را تموم کردم .بازی 16 مرحله بعلاوه یک اپیلوگ داره .بازی خیلی قشنگه اما اصلا در حد شاهکاری مثل devil may cry 1 نبود من نمیدونم چرا فامیتسو به این بازی 40 از 40 داده.
داستان بازی چیز خاصی نداره و یه داستان کلیشه ای است گرافیکم که کاملا معمولی هستش .اصلا تو بازی جایی نداره که شما را وادار به تحسین کنه البته شاید مشکل از من باشه که قبل از این بازی انچارتد 2 بازی کردم.
در کل فکر کنم میانگین امتیازات این بازی تو سایت های غربی چیزی بین 8.5 تا 8.8 باشه.

منم بازی را تموم کردم .بازی 16 مرحله بعلاوه یک اپیلوگ داره .بازی خیلی قشنگه اما اصلا در حد شاهکاری مثل devil may cry 1 نبود من نمیدونم چرا فامیتسو به این بازی 40 از 40 داده.
داستان بازی چیز خاصی نداره و یه داستان کلیشه ای است گرافیکم که کاملا معمولی هستش .اصلا تو بازی جایی نداره که شما را وادار به تحسین کنه البته شاید مشکل از من باشه که قبل از این بازی انچارتد 2 بازی کردم.
در کل فکر کنم میانگین امتیازات این بازی تو سایت های غربی چیزی بین 8.5 تا 8.8 باشه.
کسی از شما خواست بگی بازی چند مرحله داره؟
تبلیغات رایگان برای گیرز کلون هم .... :laughing:.

تنها مشکلی که در بازی دیدم این بود که این بازی رو نرمال خیلی سخت و روی ایزی به طرز وحشتناکی آسونه
در واقع میشه گفت نرمالش هارده:cheesygri
اما واقعا قشنگ بود
بر عکس گفته دوستمون گرافیک خیلی خوبی داره همچنین تنوعش خیلی آدمو جذب بازی میکنه
به همه دوستان پیشنهاد میکنم از دستش ندین

تنها مشکلی که در بازی دیدم این بود که این بازی رو نرمال خیلی سخت و روی ایزی به طرز وحشتناکی آسونه
در واقع میشه گفت نرمالش هارده:cheesygri
اما واقعا قشنگ بود
بر عکس گفته دوستمون گرافیک خیلی خوبی داره همچنین تنوعش خیلی آدمو جذب بازی میکنه
به همه دوستان پیشنهاد میکنم از دستش ندین
Ninja Gaiden II هم واسه من این مشکل رو داشت، آسونش خیلی آسون بود و نرمالش خیلی سخت.

سلام ...
بازی بسیار زیباست و به معنای واقعی کلمه لذت بخش هست شما کاملا کنترل حرکات و فنون شخصیت را حس میکنید و به بازی مسلط هستید. من هیچ کم و کاستی ندیدم و امتیاز فامیتسو به حق هست.

3-4 تا چپتر رفتم.
بازی شبیه Devil May Cry است ولی نه اینکه بگیم DMC Clone است! خیلی سریع و لذت بخشه. کمبوهای به مراتب پیچیده تر و بیشتری نسبت به DMC داره. نوع کمبوهاش و طرز زدنشون هم خیلی عجیبه.:biggrin1: به نظر من تو گیم پلی از DMC 4 حداقل برتری داره.
گرافیکش تو Cut Scene ها خوب نیست ولی تو خود بازی نسبتا خوبه. انیمیشن های Bayonetta خیلی نرم و روونه.
وسط جنگ هم آهنگهای قشنگی اجرا میکنه. (یه خواننده زن میخونه.:biggrin1:)
تعداد زیادی Cut Scene داره. داستانش بد نیست ولی یه کم بیش از حد عجیب غریبه که همون ژاپنیا بیشتر خوششون میاد!:biggrin1:
در کل تا این جا که من رفتم بازی خیلی خوب و جذابی بود به نظرم.

البته یکی دو تا بچه ها کامنت دادن و از بازی تعریف کردن مخصوصا حامد جان که من به شخصه خیلی قبولش دارم.
وقتی بازی امتیاز 40 از 40 از فامیتسو میگیره وقتی تبدیلش کنیم به امتیازات سایت های غربی میشه 10 از 10.در صورتی که به نظر من این بازی در حد امتیاز کامل نیست نه اینکه بازی بدی باشه .شما میتونید این پست منو مارک کنید و چند وقت دیگه که امتیازات بازی برای نسخه غربی بازی اومد تطابق بدید.بازی میانگین امتیازی بین 8.5 تا 8.8 خواهد گرفت.

البته یکی دو تا بچه ها کامنت دادن و از بازی تعریف کردن مخصوصا حامد جان که من به شخصه خیلی قبولش دارم.
وقتی بازی امتیاز 40 از 40 از فامیتسو میگیره وقتی تبدیلش کنیم به امتیازات سایت های غربی میشه 10 از 10.در صورتی که به نظر من این بازی در حد امتیاز کامل نیست نه اینکه بازی بدی باشه .شما میتونید این پست منو مارک کنید و چند وقت دیگه که امتیازات بازی برای نسخه غربی بازی اومد تطابق بدید.بازی میانگین امتیازی بین 8.5 تا 8.8 خواهد گرفت.

سلام ...
در اینکه سایت های غربی امتیاز پایین تری به بازی بدن جای تعجب نیست ولی امتیاز فامیتسو در مقایسه با سلیقه شرقی ها داده شده و کاملا هم واضح هست و چون من و کسانی مثل خود شما علاقه بسیار زیادی به این سبک ها داریم برامون جذاب بوده صحبت اینجاست که این بازی برای طرفداران بقول معروف بازی های ژاپنی مورد قبول واقع میشه و اکثریت راضی میشن و البته به نظر خود من بازی کم کاستی در سبک خودش نداشت و بسیار موفق بود.

سلام ...
در اینکه سایت های غربی امتیاز پایین تری به بازی بدن جای تعجب نیست ولی امتیاز فامیتسو در مقایسه با سلیقه شرقی ها داده شده و کاملا هم واضح هست و چون من و کسانی مثل خود شما علاقه بسیار زیادی به این سبک ها داریم برامون جذاب بوده صحبت اینجاست که این بازی برای طرفداران بقول معروف بازی های ژاپنی مورد قبول واقع میشه و اکثریت راضی میشن و البته به نظر خود من بازی کم کاستی در سبک خودش نداشت و بسیار موفق بود.
دقیقا درسته.
اگه DMC حدود 70% با سلیقه ژاپنیها جور بود این بازی رو میشه گفت بین 90 و 95 درصده!
البته منظورم بیشتر رو داستان و محیط و تِم بازیه وگرنه از DMC هم اکشنتره.
==========

یه نکته هم میگم ولی چیزی از داستان رو نمیشه. مربوط به خود Bayonetta است که میزارم تو اسپویلر.
این دوشیزه Bayonetta اصلا در کل لباس نداره!:biggrin1: تمام بدنش با موهاش پوشیده شده. حالا نکته اینه که وقتی شما یه کمبو رو با موفقیت تموم میکنید ضربه ی آخرو محکم با موهاش به طرز خیلی جالبی میزنه و از اون جایی که لباس نداره و بدنش با موهاش پوشیده شده، موقع زدن ضربه یه نمه بی حجاب میشه!:-":biggrin1:
کلا خیلی بازی خاص و جالبیه. سری DMC و حتی Ninja Gaiden یه رقیب جدی و قدر پیدا کردن!

پ.ن : چه جالب الان دیدم! این 3000 ـُمین پستم بود.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or