Bayonetta - Xbox360 Version

خب چه ربطی داره ؟! :دی اول Jـیش اومده حالا هم نسخه ی Free !

همونجوری که a.c , codmw2 الان j اومده ربطی نداره پس خواهشن از چیزی که خبر ندارین الکی نظر ندارین من دارم بازی رو انجام می دم از دیروز با هر برنامه چک کردم می گه free !!

همونجوری که a.c , codmw2 الان j اومده ربطی نداره پس خواهشن از چیزی که خبر ندارین الکی نظر ندارین من دارم بازی رو انجام می دم از دیروز با هر برنامه چک کردم می گه free !!
خب منم که حرف شمارو تایید کردم رفیق !:دی
ولی من الان پرسیدم گفت فقط نسخه ی PALـش اومده ! هر چند شاید اونا ندارن .

خب منم که حرف شمارو تایید کردم رفیق !:دی
ولی من الان پرسیدم گفت فقط نسخه ی PALـش اومده ! هر چند شاید اونا ندارن .

مطمن باش اونا هنوز دانلودشون تموم نشده و با برنامه چک نکردن چون کلآ 2 نسخه اومده از بازی یکی j یکی هم free اصلا نسخه پال وجود نداره و همونی که می گم pal نسخه free هست!!

مطمن باش اونا هنوز دانلودشون تموم نشده و با برنامه چک نکردن چون کلآ 2 نسخه اومده از بازی یکی j یکی هم free اصلا نسخه پال وجود نداره و همونی که می گم pal نسخه free هست!!
آره گفت تا 2 3 روز دیگه میاریمش ! از داتکام میگیرم ! باید دانلود شه دیگه :دی
بگذریم ! من فکر کنم تا 2 3 روز دیگه یه کاری دستم بدم ! از هیجان دارم میمیرم !!!!

سلام.
منم دارم بازی میکنم،البته آخراشم...
همونجا که صدای یارو میاد بعد دختر Bayonetta میگه این صدای پدره!!
این فکر کنم Chapter آخر باشه،نه؟
اول که دیدم از فامیتسو امتیاز کامل گرفت فکر کردم باز فامیتسو ژاپنی بازی درآورد ولی بازی کردم دیدم فوق العاده اس...
خلاصه اینکه کلی حال کردم باهاش...

من یکی دو مرحله از بازی رد کردم . مثل اینکه با اومدن دویل 2 و 3 و4 به هیدکی کامیا خیلی برخورده :laughing:
بازی یه جورایی دختر پسنده :biggrin1: . درکل اون چیزی که فکر میکردم نبود . اسم بازی هم همون angel بود بهتر میشد :laughing:.

دوستان سلام
این سوالو از اونایی که بازی کردند میپرسم:
این بازی از لحاظ ****** چجوریه؟یعنی میشه جلو خانواده بازی کرد؟
ممنون میشم جواب بدید
خیلی مهمه

یا حق

منم گرفتم در کل بازی خوبیه فقط انگار یه چوب باریک داره وسط صفخه میدوه و هی ورجه وورجه میکنه!آهنگ های بازی هم بچه بازیه اگه متال بود بهتر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or