Bayonetta - Xbox360 Version

خب منم یه 20 دقیقه ای بازی کردم ! واقعا شاهکاره DMC و Gow رو درسته قورط میده ! عالی بود !
نوش جونش 40/40 !
حالا برسی به باسهاش رسما کف میکنی.:biggrin1:
انقدر زدن باسهاش جذابه که آدم خرکیف میشه.:biggrin1:
ولی GOW رو یه کم اغراق کردیا.:biggrin1:

حالا برسی به باسهاش رسما کف میکنی.:biggrin1:
انقدر زدن باسهاش جذابه که آدم خرکیف میشه.:biggrin1:
ولی GOW رو یه کم اغراق کردیا.:biggrin1:
به یه 2 تا باسی خوردم ! خیلی خدا شکستشون میداد ! درکل شاهکاره دیگه ! خصوصا موزیک هاش ! حرکاتشم فوق العاده هست !
ابدا ! به نظرم خیلی از Gow قشنگ تره ! حالا شاید دلیلش اینه که از Gow بدم میاد !!

به یه 2 تا باسی خوردم ! خیلی خدا شکستشون میداد ! درکل شاهکاره دیگه ! خصوصا موزیک هاش ! حرکاتشم فوق العاده هست !
ابدا ! به نظرم خیلی از Gow قشنگ تره ! حالا شاید دلیلش اینه که از Gow بدم میاد !!

من هم هم نظر با شما هستم از خدای جنگ بهتر هست اما من خدای جنگ را هم دوست دارم حیف که ps3 ندارم 3 امد بازی کنم و کلوپ منطقمون ps3 را ساعتی 3000 تومان می دهد که واقعا گران هست

منم گرفتم!
ولی ریجنش نمیخورد فردا باید برم عوض کنم
امیدوارم بعد یه مدت بهم بچسبه!
از بچه های مشهد کسی با ریجن پال گیرش اومده؟
اگه بوده کجا؟

یا حق

اتفاقا برعکس ! فوق العاده هست !!!! کاملا استاندارد با سبک و محیط بازیه .
به نظر منم اگه متال بود بهتر بود اصلا به جو بازی نمیاد مثلا جو بازی خشنه بعد برداشتن اهنگای رمانیتک گذاشتن :laughing:.
به هر حال یکی از دلیلایی که خیلیا مثل من بازیرو میندازن کنار همین اهنگای مسخرشه .

به نظر منم اگه متال بود بهتر بود اصلا به جو بازی نمیاد مثلا جو بازی خشنه بعد برداشتن اهنگای رمانیتک گذاشتن :laughing:.
به هر حال یکی از دلیلایی که خیلیا مثل من بازیرو میندازن کنار همین اهنگای مسخرشه .
چون شما دنباله متال و متال بازی هستید پس بازی بد هست ! بـــله ! شما Brutal Legend بازی کنین شاید انتظاراتتون برآورده شد !
بازی اتفاقا خشن نیستش ! هر بازی که خون داره که خشن نیست !
موزیک کاملا مناسب با حرکات و محیط بازی هست ! اگرم نیست بازم Ost هاش فوق العاده هست ...

چون شما دنباله متال و متال بازی هستید پس بازی بد هست ! بـــله ! شما Brutal Legend بازی کنین شاید انتظاراتتون برآورده شد !
موزیک کاملا مناسب با حرکات و محیط بازی هست ! اگرم نیست بازم Ost هاش فوق العاده هست ...

به نظر منم فقط متال به جو بازی میخوره! شما خودت ببین تو جو بازی با چه سرعتی داری دکمه
میزنی پس هیجان داری دیگه، بازی ساز خودش رو کشته این هیجان رو بده، دیگه نباید با آهنگ آروم خنکش کنه که!

موزیک کاملا مناسب با حرکات و محیط بازی هست ! اگرم نیست بازم Ost هاش فوق العاده هست ..
همون دویل 1 رو بعضی از دوستان به خاطر دارن با اینکه اهنگاش متال نبود ولی باز به جو بازی میومد و هیجان بازیرو کم نمیکرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or