Battllefield: Bad Company 2 ,Multiplayer Mode

دوستان این که من میگم ایکس باکس هست نه پی سی موس و کیبورد با کنترلر زمین تا آسمون فرق داره که بشه Marks Man Head Shot‌راحت زد )x ولی من به سلامتی از مرز 500 Marks Man Head Shot ‌هم گذشتم :d
میشه عکسشو ببینم؟
امیر برام یه ویدئو فرستاد و گفت 590 امتیاز گرفته! البته باید بگم در مجموع 590 امتیاز گرفتن! 500 تا برای هدشات مارکسمن + 10 تابرای خود هدشات + 50 تا برای کشتن دشمن!
من منظورم اینه به تنهایی هدشات مارکسمن کسی تونسته بالاتر از 500 بزنه از بین ایرانی ها؟ وگرنه خودم 610 امتیاز بابت اون هدشاتم در مجموع گرفتم!
تا الان در بین ایرانی ها بعد از من که 500+ زدم امین انجین هست که 450+ زده.
البته با نشون دادن مدرک قابل قبول هست!

میشه عکسشو ببینم؟
امیر برام یه ویدئو فرستاد و گفت 590 امتیاز گرفته! البته باید بگم در مجموع 590 امتیاز گرفتن! 500 تا برای هدشات مارکسمن + 10 تابرای خود هدشات + 50 تا برای کشتن دشمن!
من منظورم اینه به تنهایی هدشات مارکسمن کسی تونسته بالاتر از 500 بزنه از بین ایرانی ها؟ وگرنه خودم 610 امتیاز بابت اون هدشاتم در مجموع گرفتم!
تا الان در بین ایرانی ها بعد از من که 500+ زدم امین انجین هست که 450+ زده.
البته با نشون دادن مدرک قابل قبول هست!
عزیزم مارکسمن خالیش 450 بود:dبا مخلفاتش بالای 500 شد :d
راستی منو تو xfire اد کن اسم پروفایل کنار اسمم هست بقل صفحه :x

با سلام اساتید ببخشید که اینجا پست زدم

چون xbox را فروختم یکعدد بازی BC2 اورجینال PAL که از باکو خریدم برای فروش گذاشته ام

f7ufxa1uyqnu48slhkkp.jpg

sgzle50qj49tvmwgne93.jpg

من تهران هستم

منم تا چند روز دیگه میام.

دوستان میشه درمورد مولتی بازی و امکانات آن توضیح بدین؟ چون من اکثرا mw2 مولتی میزنم با این آشنایی ندارم.
خب تو بزرگترین مپ ِ MW2 رو 10 برابر کن . این میشه کوچکترین مپ ِ DM ِ بازی . مپ های Rush Conquest 3 4 برابر مپ های DM هستن .
منظورت از امکانات چیه ؟
4 تا کلس داره .
Enginner Asualt
Sniper
Medic
.
Enginner تو کار تعمیر تانک و وسائل ِ . Asault برای حمله و یه کیف Ammo میتونه بندازه که تیر و ایناش تموم نشه . Medic هم تو کار ِ درمان کردن بقیس .
Sniper هم که یه دوربین داره که وقتی رو هدف نگه داری جنگنده ها رو خبر میکنه تا بیان بمب بندازن اون نقطه .

خب تو بزرگترین مپ ِ MW2 رو 10 برابر کن . این میشه کوچکترین مپ ِ DM ِ بازی . مپ های Rush Conquest 3 4 برابر مپ های DM هستن .
منظورت از امکانات چیه ؟
4 تا کلس داره .
Enginner Asualt
Sniper
Medic
.
Enginner تو کار تعمیر تانک و وسائل ِ . Asault برای حمله و یه کیف Ammo میتونه بندازه که تیر و ایناش تموم نشه . Medic هم تو کار ِ درمان کردن بقیس .
Sniper هم که یه دوربین داره که وقتی رو هدف نگه داری جنگنده ها رو خبر میکنه تا بیان بمب بندازن اون نقطه .

مثلا از اون killstreak های mw2 توش هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or