badcompany
کاربر سایت
دوستان تا حالا ماکسیمم مدالی که آخر هر گیم بهتون میده چندتا بوده ؟! ماکزیمم امتیازیم که تو یه بازی گرفتین چند بوده ؟! این آمارها را جایی ثبت می کنه بتونیم بریم ببینیم ؟!
دوستان تا حالا ماکسیمم مدالی که آخر هر گیم بهتون میده چندتا بوده ؟! ماکزیمم امتیازیم که تو یه بازی گرفتین چند بوده ؟! این آمارها را جایی ثبت می کنه بتونیم بریم ببینیم ؟!
اینو نمیدونم اما من که داخل بازی رفتم 1.6 گیگ آپدیت رایگان اومده بود براشاینجا یک سری مپ گذاشته واسه دانلود! جریانش چیه!؟ یک توضیخ کامل بدید http://www.battlefieldbadcompany2.com/downloads
اینو نمیدونم اما من که داخل بازی رفتم 1.6 گیگ آپدیت رایگان اومده بود براش
اجباریه؟
اجباریه؟
سلام من خواستم شما رو add کنم ولی ظاهرا فرند لیستتون پر شده یه خورده پاکسازی میخوادنه اجباری نیست ولی هرموقع که سرچ میکنی آدم کم میاره و و همینطور کسایی که رنکشون پایینه و آپدیت نکرده اند.(کسانی که رنکشون بالا هست آپدیت کردند) و کسانی که آپدیت نکردند نمیتونند با کسانی که آپدیت کردند بازی کنند.
منم هستم:
اول بگم که BC2 رو به Mw2 ترجیح میدم.
Rank = 39
از هر نوح سلاحی در جای خودش استفاده میکنم.
تفنگ های XM8 P و SCAR-L و M416 و G3 و F2000 رو پلاتینیوم کردم.
+ همه کیت هارو خریدم.
Maps:
Map pack 1
Map pack 2
Map pack 3
Map pack 4
Map pack 5
Map pack 6
Map pack 7
آپدیت 1.64GB کردم
و همیونطور Vietnam رو دارم
Gamertag = alizemr
اگر منو ADD کنین ممنون میشم.
به غیر از چند نفر از دوستان شاید BC2 باز ترین باشم:d:d:d.
سلام من خواستم شما رو add کنم ولی ظاهرا فرند لیستتون پر شده یه خورده پاکسازی میخواد
من بیشترین امتیازی که تو یک بازی گرفتم 17000 بود که دو تا اسلحه گلد شد و تعداد کیل هام زیاد بود خودم خیلی کفیدم
لول 49
low disk space گیمر تگ
سلام به همگی
من تا حالا آنلاین بازی نکردم !!
می خوام از این بازی شروع کنم . اما اطلاعاتی ندارم اگه میشه یه لطفی کنید و یه توضیحی بدبد که من هم بیایم تو خط .
با مپ های که توی xbox360iso هست می شه بدون بن شدن استفاده کرد ؟