Battllefield: Bad Company 2 ,Multiplayer Mode

battlefield bad company 2 پینگ پایین تری می خواد یا Cod:bo ؟
اگه به ایرانی ها جوین میشی تو BO خب پینگ متوسط در حد ِ 300 تا 400 خوبه . اما برای جوین شدن به خارجی ها باید پینگت خیلی خوب باشه . چون مچ میکینگ هم هست دیگه بدتر :d لگم میشه !

اما BC2 کلن پینگ ِ زیر 250 داشته باشی تو همه بازیها راحتی :d البته هر چی کمتر راحت تر .

سلام و درود به دوستان عزیز ! من هم تا چند روز دیگه میام .
یه سوال داشتم : کسی تا حالا این مپ های جدید این بازی رو با روش اشتراک پروفایل(بدون MP ) دانلود کرده؟ مشکلی نداره که این کار رو بکنیم؟(منظورم از اشتراک پروفایل همون روشیه که DLC رو باپروفایل کسی که اون رو خریده توی مموری میریزیم و الی آخر...)

من رو هم add کنین , بازیم زیاد بد نیست!!!!

آقا من یه مشکلی‌ دارم هر وقت میام بازی هایی که شرکت EA ساخت رو آنلاین بازی کنم میگه باید یک اکانت تو EA بسازی. هر چی‌ هم سعی‌ می‌کنم یه اکانت تو EA بسازم نمی‌شه. اگه راه حال مشکل رو میدونید بگید.خیلی‌ ممنون میشم. :(:(:(:(:(:(:(:(

آقا من یه مشکلی‌ دارم هر وقت میام بازی هایی که شرکت EA ساخت رو آنلاین بازی کنم میگه باید یک اکانت تو EA بسازی. هر چی‌ هم سعی‌ می‌کنم یه اکانت تو EA بسازم نمی‌شه. اگه راه حال مشکل رو میدونید بگید.خیلی‌ ممنون میشم. :(:(:(:(:(:(:(:(

1.پسوردت باید 6 رقمی باشه وعدد توش باشه (اول باید اکانت بسازی)
2.اگه از اینترنت 128 kb استفاده میکنی ممکنه کانکت نشه (مشکل منم این بود)
3.ممکنه کسی قبلا با این ایمیل اکانت ساخته

شاید آپدیتو نریختی ! شاید آپدیتت پاک شده . یه نگاه بنداز .
-------
در DM حریف میطلبیم :دی در Rush اصلا شاخ نیستیم :دی
تو DM حریف میصلبی چونکه همیشه DM بازی میکنی و تو Rush شاخ نیستی چونکه تا حالا دیده نشده که Rush بازی کنی :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
جاتون خالی با میثم Low Disk Space یه 2 شب راش زدیم از لول 25 اومدم 28 :d البیه بعد از 3 ماه غیبت D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or