Battllefield: Bad Company 2 ,Multiplayer Mode

....

اوه اوه اینارو......

برید همون cod خودتونو بازی کنید . bc2که بچه بازی نیست.

نه ولی شوخی کردم . جمع شین یه squad شاخ درست کنیم.

اکثر bc2 بازا منو میشناسن: imanax

اوه اوه اینارو......

برید همون cod خودتونو بازی کنید . bc2که بچه بازی نیست.

نه ولی شوخی کردم . جمع شین یه squad شاخ درست کنیم.

اکثر bc2 بازا منو میشناسن: imanax

یادش بخیر ایمان چقدر bc2 با سینا و حسام و بقیه بازی میکردیم

بعد اومدند bc3 برمیگردم

یادش بخیر ایمان چقدر bc2 با سینا و حسام و بقیه بازی میکردیم

بعد اومدند bc3 برمیگردم
سلام منم حسام
دیگه چرا نمیای لایو دلمان برات تنگ شده
منم که باید بشناسید خدای bc2:d
مرد همیشه اول اگر با من تو یه squad باشید حتما بهترین squad بازی میشیم
VIP و vietnam رو هم دارم
گیمرتگ:
IH SHAR

آخرین ویرایش:
ما که رفتیم یه بار آپدیتشو دانلود کنیم تا 97٪ رفت دیگه نرفت از اون وقت به بعد دیگه دستگاهم هیچی دانلود نمی کنه از لایو!هیچ کس هم آخر علتش رو به ما نگفت:(

دوستان شما که آپدیت و دانلود کردین بعد بازی بدون هیچ کاری اومد؟آخه من بازیو تو دستگاه میذارم LAUNCHER ERROR میده و میگه GAME.XEX رو نمیتونه لود کنه.

سلام به بچه های badcompany باز بخش ایکس باکس! :d
میخواستم بدونم اسنایپر های ایرانی بهترین رکورد مارکسمن هدشاتشون چند بوده؟
دوست عزیز من که میدونم شما با پی سی BC2 بازی میکنی ! معلومه که شما بیشتر میزنید تا ما ! ولی من تو Isla Innocenta sسی صد خورذه ای هم زدم ! تو راش از تو بیس اول که دیفندر بودم یه نفر که رفت سوار هلیکوپتر بشه همین که سوار شد :sniper: Marks Man Head SHot 350 ! پشتش یکی دیگه شد راننده اونم :sniper: Marks Man Head Shot 350 ! خلاصه فکر نکنم تو بازی بشه بیشتر از 400 یا 450 تا زد .
البته من منتظر BF3 هستم ببینم :sniper: چجوری هست !
تو ویتنام هم راحت میشه Marks Man Head Shot Bala Zad !>:)

دوست عزیز من که میدونم شما با پی سی BC2 بازی میکنی ! معلومه که شما بیشتر میزنید تا ما ! ولی من تو Isla Innocenta sسی صد خورذه ای هم زدم ! تو راش از تو بیس اول که دیفندر بودم یه نفر که رفت سوار هلیکوپتر بشه همین که سوار شد :sniper: Marks Man Head SHot 350 ! پشتش یکی دیگه شد راننده اونم :sniper: Marks Man Head Shot 350 ! خلاصه فکر نکنم تو بازی بشه بیشتر از 400 یا 450 تا زد .
داشتم تاپیک رو نگاه میکردم گفتم یه نظری هم بدم من خودم این بازی رو روی ps3 انلاین میزنم(کاری ندارم دعوا نشه یه وقت)
من خودم به شخصه توی چند تا سایت توی youtube هم دیدم که MARKS MAN 650 باشه راست میگم

چرا مگه امتیاز دهی توی کنسول فرق داره؟
من 8 تا 500+ دارم و کلی 450 به بالا!

داشتم تاپیک رو نگاه میکردم گفتم یه نظری هم بدم من خودم این بازی رو روی ps3 انلاین میزنم(کاری ندارم دعوا نشه یه وقت)
من خودم به شخصه توی چند تا سایت توی youtube هم دیدم که MARKS MAN 650 باشه راست میگم
امیر جان ممنون میشم لینکشو برام بفرستی! من تا الان بالاتر از 500 ندیدم! ویدئو رو ببینم منم میرم امتحان میکنم تا رکوردمو بیشتر کنم.

چرا مگه امتیاز دهی توی کنسول فرق داره؟
من 8 تا 500+ دارم و کلی 450 به بالا!

امیر جان ممنون میشم لینکشو برام بفرستی! من تا الان بالاتر از 500 ندیدم! ویدئو رو ببینم منم میرم امتحان میکنم تا رکوردمو بیشتر کنم.

دوستان این که من میگم ایکس باکس هست نه پی سی موس و کیبورد با کنترلر زمین تا آسمون فرق داره که بشه Marks Man Head Shot‌راحت زد )x ولی من به سلامتی از مرز 500 Marks Man Head Shot ‌هم گذشتم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or