Battllefield: Bad Company 2 ,Multiplayer Mode

با سلام

دوستان این مشکلی که بعضی مواقع داخل بازی میشوید و اسلحه ندارید ودستگاه هنگ میکند مربوط به اورجینال نبودن بازی است
که با وارد کردن کد VIP داخل کیس اورجینال هم مراحل زیادی اضافه میشه هم این مشکل حل میشه

فقط BAD Company 2

من تازه بازی را گرفتم و دیشب اومدیم برای اولین بار بازی آنلاین بزنیم، ولی متاسفانه هر چی سرچ کردم هی میزد NO Match Find
البته من هیچ آپدیتی تا حالا براش نگرفتم ( چون دفعه اولم میخوام این بازی را آنلاین بزنم ) ولی دیشب گذاشتم یه آپدیت 1.2 گیگی براش دانلود بشه
حالا میخوام ببینم این مشکل سرور بوده یا دیگه هیچکسی این را آنلاین نمیزنه؟
این آپدیت ویتنام که من دارم بازی میکنم جریانش چیه؟ آخه DLC جدیدی که براش اومده پولیه ولی این آپدیت فیری فیری بود :d
راستی این مپ های VIP کدومش قشنگتره تا بگیرم ؟

در مورد آپديت ها همشون رو بايد دانلود كنيد وگرنه نميتونيد بازي كنيد. اين آپديت ها واقعا آپديت نيستن مثلا آخريش مد ويتنام بود ولي نكته اينجاس كه بايد پول ويتنام مد ور بدي تا باز بشه (به عبارتي به زور بايد دانلودش كني حتي اگه نخريش)

مپ هاي VIP هم انتخابي نيست يا همش يا هيچكدوم و به اين صورته كه شما يه كد VIP به قيمت 1200 تا ميخري بعد ميتوني همه مپ پك هارو دانلود كني (من يذره به نظرم گرون اومد بخصوص به خاطر اينكه خيلي از مپ هاي درواقع همون مپ قبلين كه مد جديد روش اجرا شده مثلا مپ پك 1 شامل 2تا از نقشه هاي مد Rush هست كه ميشه توشون squad death match بازي كرد)

منم هستم زياد هم بازي ميكنم ادم كنيد b-)
راستي:
دوست عزيز جناب spiderferi

داداش اينجوري كه پست دادي كرك و پرمون ريخت :d بابا رنك 14 كه اين حرفارو نداره :d
يه نگا به آمار من توي امضام بنداز ;)

آخرین ویرایش:
سلام
از امروز صبح که میخوام وارد بازی بشم همش میگه پیدا نشد یا نمیاره مشکل داره
دایشب راحت داشتم بازی میکردن
حتی بدون این اپدیت ها ! یعنی وقتی میگفت میخوای اپدیت کنی رد میکردم و بعد join میشدم تو بازی
اما امروز رد هم که میکنم میخوام join شم میگه پیدا نشد ! یا کلا ارور های چرت میده :دی
میخواستم ببینم کسی مشکلی داره ؟؟

vip pack ارزون شده 800 پوینت ارزششو داره

گیمر تگ low disk space
بی زحمت اد کنید یه روز خودمون پرایویت بزنیم
ویتنام پک رو هم دارم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or