The Punisher
کاربر سایت
بلهسلام دوستان
مثل uncharted 2 beta _expiration date(تاریخ انقضا) داره؟
تاریخ انقضا: 3/1/2010 (یکم مارچ سال 2010)
بلهسلام دوستان
مثل uncharted 2 beta _expiration date(تاریخ انقضا) داره؟
مرسی رفیق ممنون از اینکه جواب دادی TNXبله
تاریخ انقضا: 3/1/2010 (یکم مارچ سال 2010)
نوید جان راست میگه خیلی حال داد. منو - نوید و نیما (download off) بودیم.خب قشنگ ترين صحنه ي بازي امروز رخ داد :biggrin1: ! تمام افراد تيم حريف تو يه خونه بودن تيم مام بيرون خونه ! همه با هم خونه رو بستيم به نارنجك و موشك و هر چي داشتيم ! تمام ديوار هاي خونه خراب شد هركيم توش بود تركيد ! واقعا زيبا بود ! تازه دستم اومده چجوريه بازيش . فوق العادست ! فهميدم كه بايد چه كنم تا 2 ساعت پياده روي نداشته باشم :biggrin1:
فردا من از 4 تا 5 هستم شما هم بیایدنوید جان راست میگه خیلی حال داد. منو - نوید و نیما (download off) بودیم.
من تازه فهمیدم تخریب یعنی چی.:biggrin1: ورداشتیم یه rpg زدیم به خونه کل دیوارش خراب شد حال کردیم.:biggrin1:
البته یه اصل اساسی تو بازی وجود داره:
یکی بره جلو بقیه پشت سرش همینجوری شهید میدید و همینجوری دشمنان رو به درک میفرستید:biggrin1:
اگه یه قرار بزاریم و تعدادمون زیاد بشه خیلی بیشتر از این حال میده
امشب ساعت 11.30 سعی کنید همه آن باشید
فردا من از 4 تا 5 هستم شما هم بیاید
ارزش 900 مگ رو داره خیلی باحاله.دوستان بازی ارزش دانلود داره چون 900 مگ برای من زیاده.لطفا تا شب جواب بدید اگه خوبه امشب دانلودش کنم اونوقت منم از فردا می یام.کد رو هم گرفتم.به پای انلاین MODERN WARFARE 2 می رسه.منم اگه امکانش هست اد کنید اینم ادی من agentspn.فردا می یام.
اقایون کسی لینک دانلود رو داره اگه داره لینکو بزاره تا دانلود کنیم
حالا مدرسه هيچي امشب كلي فوتبال داره :biggrin1: در كل اگه قبل از ساعت 10 بيايم خيلي حالش بيشتره همه هم ميتونن بيان .نیما جان 11 خیلی دیر هست. بچه ها مدرسه دارن.:smile: