Battlefield: BC2 Multiplayer Beta

پس این پایه زیر اسلحه Sniper برای چیه؟
برای قشنگی...:دی
نسخه قبلی هم اگه اشتباه نکنم پایه داشت...حتی تیر بارش هم پایه داشت...ولی سینه خیز نمیرفت...
این هم نمیره...البته چون یکم گیم پلی بازی سنگینه،حالت دراز کش رو برداشتن...
مثل kz2....چمباتمه میرفت فقط.

پس این پایه زیر اسلحه Sniper برای چیه؟
اسلحه هایی که پایه دارن، مثلا رو پشت بوم ها رو لبه ها قرار میگیرن.
بسیار فاز میدهد این بازی:biggrin1: تازه این یه ماموریت و یه نقشه هست. خود بازی که بیاد کلی مپ و Capture and hold هم اضافه میشه. ( البته اگه مثل نسخه اول باشه)
اسنایپش چه حالی میده. تانک هم با RPG بزنی کلی امتیاز میگیری. در کل خیلی جذابه. کیفیت سرور هم عالی. در کمتر از 30 ثانیه وارد بازی میشی

خب چه تاثیری داره؟
چون در حالت معمولی لرزش دست وجود نداره، فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه!

آخرین ویرایش:
اسلحه هایی که پایه دارن، مثلا رو پشت بوم ها رو لبه ها قرار میگیرن.
خب چه تاثیری داره؟
خوب تکون نمیخوره دیگه و هدف گیری رو ساده میکنه ولی برای تیربار فک کنم هدفش اینه که جلوی لگد اسلحه رو بگیره و چون خیلی داغ میشه دستو نسوزونه.

چند روز دیگه میرم سربازی، براتون گزارش مفصل تهیه میکنم
من قابلیت واقعی رو کار ندارم, میگم توی بازی چیکار میکنه؟
خوش بگذره:biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب تکون نمیخوره دیگه و هدف گیری رو ساده میکنه ولی برای تیربار فک کنم هدفش اینه که جلوی لگد اسلحه رو بگیره و چون خیلی داغ میشه دستو نسوزونه.

چند روز دیگه میرم سربازی، براتون گزارش مفصل تهیه میکنم

خب امشب بسي بيشتر حال داد ! وقتي ما بايد حمله كنيم خيلي بهتره اونجوري راحت تر بازي ميكنم تا وقتي كه بايد دفاع كنيم !
ماشين سواريش خيلي حال ميده ! يوهو وسط راه ماشين داره ميره ميپري پايين دشمنان اسلام ميرن دنبال ماشين ولي من از ماشين پياده شدم :biggrin1: در كل خيلي حال ميدهد

خب امشب بسي بيشتر حال داد ! وقتي ما بايد حمله كنيم خيلي بهتره اونجوري راحت تر بازي ميكنم تا وقتي كه بايد دفاع كنيم !
ماشين سواريش خيلي حال ميده ! يوهو وسط راه ماشين داره ميره ميپري پايين دشمنان اسلام ميرن دنبال ماشين ولي من از ماشين پياده شدم :biggrin1: در كل خيلي حال ميدهد
کلا وقتی داری دفاع میکنی زیاد میمیری:biggrin1:
---------------------------------------------------
یه سوال: من احساس کردم وقتی از بازی میوفتی بیرون ازت امتیاز کم میکنه. درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or