The Punisher
کاربر سایت
برای قشنگی...پس این پایه زیر اسلحه Sniper برای چیه؟
اسلحه هایی که پایه دارن، مثلا رو پشت بوم ها رو لبه ها قرار میگیرن.پس این پایه زیر اسلحه Sniper برای چیه؟
چون در حالت معمولی لرزش دست وجود نداره، فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه!خب چه تاثیری داره؟
خب چه تاثیری داره؟اسلحه هایی که پایه دارن، مثلا رو پشت بوم ها رو لبه ها قرار میگیرن.
من قابلیت واقعی رو کار ندارم, میگم توی بازی چیکار میکنه؟خوب تکون نمیخوره دیگه و هدف گیری رو ساده میکنه ولی برای تیربار فک کنم هدفش اینه که جلوی لگد اسلحه رو بگیره و چون خیلی داغ میشه دستو نسوزونه.
چند روز دیگه میرم سربازی، براتون گزارش مفصل تهیه میکنم
بهتر تیر اندازی میکنی دیگه!!!خب چه تاثیری داره؟
کلا وقتی داری دفاع میکنی زیاد میمیری:biggrin1:خب امشب بسي بيشتر حال داد ! وقتي ما بايد حمله كنيم خيلي بهتره اونجوري راحت تر بازي ميكنم تا وقتي كه بايد دفاع كنيم !
ماشين سواريش خيلي حال ميده ! يوهو وسط راه ماشين داره ميره ميپري پايين دشمنان اسلام ميرن دنبال ماشين ولي من از ماشين پياده شدم :biggrin1: در كل خيلي حال ميدهد
هر کس میخواد بازی کنه هر روز ساعته 4 تا 5 آن شه.دوستان ساعت چند می آیید من هم بیام.من مدرسه دارم دیرتر از 10 شب نمی تونم بیام. لطفا من رو هم اد کنید agentspn.
من اخری کد را واسه دوستم برداشتمدوستان این هم کد برای امریکا لذت ببرید
65QB-6JB2-TRQR
G6QK-KKB6-3BLB
25KP-JCBD-442R
34QM-FDBT-DCFA
یه تشکر هم کنید بد نیست فقط هر کی استفاده کرد بگه من زدم کد که دیگران مچل نشن

فایل بد Download شده .سلام.من بازی رو دانلود کردم .حجمش ۹۱۲ مگ بود.اما موقع نصب تا ۱۵ درصد میره و بد این ارور رو میده
an error ecured with inistal operaition (80029564(.