Battlefield: BC2 Multiplayer Beta

من Lvl 1 شدم از بازي پريد بيرون بعد كه دوباره رفتم تو بازي همون 1 مونده بود ! نميدونم والا !
اما بازي خيلي گنگه ! نميدونم مَپ زيادي خلوته يا خيلي بزرگه ! من كلي ميرم جلو هيچ كس نميبينم بعد يوهو يكي از 2 كيلومتري با Snipe ميزنه منو :biggrin1:
ببین تو بازی دو تیم هستن که یه تیم Attacker هست. یه تیم هم Defender. که تیم Attacker باید دو محموله ی تیم مقابل رو منفجر کنه. تیم Defender هم باید دفاع کنه. پس همه دارن به طرف این دوتا که تو مپ هم هستن میرن. تراکم دشمن ها اینجا ها بیشتره.

فک کنم اکثرا نسخه US رو گرفتین، فکر نمیکنین اگه Beta Key برای نسخه Europa گیر بیارم پنگ بهتر بشه؟
من که نتونستم هنوز Beta Key واسه Europe پیدا کنم، کسی پیدا کرد مارو خبر کنه.

رفیق کد فقط برای آمریکا هست و بس!!!حالا هر چقدر دوست دارید بگردید پیدا کردید به ما هم بدید(اروپا رو میگم :d )

منم از امشب میزنم دانلود اگر بشه فردا یا پس فردا میام! :d

یعنی نیست دیگه!یا بهتر بگم اگر دیدید سلام ما رو هم بهش برسونید!

آخرین ویرایش:
فک کنم اکثرا نسخه US رو گرفتین، فکر نمیکنین اگه Beta Key برای نسخه Europa گیر بیارم پنگ بهتر بشه؟
من که نتونستم هنوز Beta Key واسه Europe پیدا کنم، کسی پیدا کرد مارو خبر کنه.
آیدین فکر نمی کنم سرورهاش Region Lock داشته باشه . اون کد هم فقط نوع اروپایی و آمریکایی داره که تو ریجن خودش کار میکنه .
من که دیروز یه 10 دقیقه بازی کردم ، LAG که اصلا نداشتم . پینگم هم حس میکنم خوب بود چون راحت میتونستم بکشم دشمنا رو .

دوستان این هم کد برای امریکا لذت ببرید :beta:
65QB-6JB2-TRQR
G6QK-KKB6-3BLB
25KP-JCBD-442R
34QM-FDBT-DCFA

یه تشکر هم کنید بد نیست فقط هر کی استفاده کرد بگه من زدم کد که دیگران مچل نشن

دوستان این هم کد برای امریکا لذت ببرید :beta:
65QB-6JB2-TRQR
G6QK-KKB6-3BLB
25KP-JCBD-442R
34QM-FDBT-DCFA

یه تشکر هم کنید بد نیست فقط هر کی استفاده کرد بگه من زدم کد که دیگران مچل نشن
اقا واقعا دمت گرم خیلی حال دادی منم کد رو زدم قبول کرد گذاشتم دانلود:love::love: خیلیییییییییییی مرسیییییییییییییی:biggrin1::love::love:

آقا ممنون.دستت درد نکنه
ماله منم کار کرد البته مجبور شدم یه اکانت US درست کنم.اگه کسی خواست این آدرسش هست

Address America:
1899-1905 60th Place E
city: Bradenton
State: Florida
zip code :34203
USA

باز یه تاپیک زده شد و طبق معمول همه میگن من هستم من فردا میام من دارم دانلود می کنم و ...

توی تاپیک MW2 هم همین رو گفتن ولی کجان !؟

این آرش بدبخت پیر شد از بس با شما ها قرار میذاره و بعد میکاریدش:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or