Battlefield: BC2 Multiplayer Beta

بچه ها هرکی هست ادد کنه.:biggrin1:
امروز بازی کردم حال داد:biggrin1:ولی معلوم نیست کی رو باید بزنی:biggrin1:
اولش این حالت که بازی گنگ و نامعلوم هست خیلی اذیت میکنه. یکم بیشتر بازی کنی بهتر میشه.
++
چجوری میشه از اسلحه هایی که Unlock کردی استفاده کنی؟

سلام.ببخشيد من چند تا راهنمايي ميخوساتم اينكه:
1_اين كد رو از چه سايتي بايد دانلود كرد؟و ايا بايد داخل سايت ثبت نام كرد؟
2_بعد از دريافت كد وقتي sige in شدم كدوم قسمت برم و كد رو وارد كنم و بازي رو دانولد كنم؟
3_اكانتم بايد فقط us باشه يعني امريكا؟
4_طرز وارد كردن كد رو هم بديد يعني اگه دستكاري داره راهنمايي كنيد.ممنون:blushing::blushing:

سلام.ببخشيد من چند تا راهنمايي ميخوساتم اينكه:
1_اين كد رو از چه سايتي بايد دانلود كرد؟و ايا بايد داخل سايت ثبت نام كرد؟
2_بعد از دريافت كد وقتي sige in شدم كدوم قسمت برم و كد رو وارد كنم و بازي رو دانولد كنم؟
3_اكانتم بايد فقط us باشه يعني امريكا؟
4_طرز وارد كردن كد رو هم بديد يعني اگه دستكاري داره راهنمايي كنيد.ممنون:blushing::blushing:
Gamespot.com- بله
PSN>Account Management>Redeem codes
بله
چیز خاصی نداره

دوستان كسايي كه بازي كردن شده وسط بازي شوت شن بيرون ؟! من 2 بار اينجوري شدم البته ديروز بود امروز ديگه امتحان نكردم
مارا نيز اَد كنيد
IXxNAViDixXI
منم دیشب دو یا سه بار شوت شدم بیرون. امتیاز هات که نمیپره, میپره؟

منم دیشب دو یا سه بار شوت شدم بیرون. امتیاز هات که نمیپره, میپره؟

من Lvl 1 شدم از بازي پريد بيرون بعد كه دوباره رفتم تو بازي همون 1 مونده بود ! نميدونم والا !
اما بازي خيلي گنگه ! نميدونم مَپ زيادي خلوته يا خيلي بزرگه ! من كلي ميرم جلو هيچ كس نميبينم بعد يوهو يكي از 2 كيلومتري با Snipe ميزنه منو :biggrin1:

من Lvl 1 شدم از بازي پريد بيرون بعد كه دوباره رفتم تو بازي همون 1 مونده بود ! نميدونم والا !
اما بازي خيلي گنگه ! نميدونم مَپ زيادي خلوته يا خيلي بزرگه ! من كلي ميرم جلو هيچ كس نميبينم بعد يوهو يكي از 2 كيلومتري با Snipe ميزنه منو :biggrin1:
بعضی وقت ها همه میرن چند نفر بیشتر نمیمونن که با توجه به بزرگی مپ, بازی خیلی مسخره میشه.
برو سمت A و B بیشتر سعی کن اونجا ها باشی و کاری که بهت میگه رو انجام بدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or