Battlefield: BC2 Multiplayer Beta

من امروز بازیش کردم در کل بد نبود ولی حرکاتش خیلی خشک بود،گرافیکشم البته به نظر من چنگی به دل نمیزد!
ادم گیج میشد توش معلوم نبود باید چه کار میکردیم:wacko:

خب قشنگ ترين صحنه ي بازي امروز رخ داد :biggrin1: ! تمام افراد تيم حريف تو يه خونه بودن تيم مام بيرون خونه ! همه با هم خونه رو بستيم به نارنجك و موشك و هر چي داشتيم ! تمام ديوار هاي خونه خراب شد هركيم توش بود تركيد ! واقعا زيبا بود ! تازه دستم اومده چجوريه بازيش . فوق العادست ! فهميدم كه بايد چه كنم تا 2 ساعت پياده روي نداشته باشم :biggrin1:

خب قشنگ ترين صحنه ي بازي امروز رخ داد :biggrin1: ! تمام افراد تيم حريف تو يه خونه بودن تيم مام بيرون خونه ! همه با هم خونه رو بستيم به نارنجك و موشك و هر چي داشتيم ! تمام ديوار هاي خونه خراب شد هركيم توش بود تركيد ! واقعا زيبا بود ! تازه دستم اومده چجوريه بازيش . فوق العادست ! فهميدم كه بايد چه كنم تا 2 ساعت پياده روي نداشته باشم :biggrin1:
نوید جان راست میگه خیلی حال داد. منو - نوید و نیما (download off) بودیم.
من تازه فهمیدم تخریب یعنی چی.:biggrin1: ورداشتیم یه rpg زدیم به خونه کل دیوارش خراب شد حال کردیم.:biggrin1:
البته یه اصل اساسی تو بازی وجود داره:
یکی بره جلو بقیه پشت سرش همینجوری شهید میدید و همینجوری دشمنان رو به درک میفرستید:biggrin1:

اگه یه قرار بزاریم و تعدادمون زیاد بشه خیلی بیشتر از این حال میده

نوید جان راست میگه خیلی حال داد. منو - نوید و نیما (download off) بودیم.
من تازه فهمیدم تخریب یعنی چی.:biggrin1: ورداشتیم یه rpg زدیم به خونه کل دیوارش خراب شد حال کردیم.:biggrin1:
البته یه اصل اساسی تو بازی وجود داره:
یکی بره جلو بقیه پشت سرش همینجوری شهید میدید و همینجوری دشمنان رو به درک میفرستید:biggrin1:

اگه یه قرار بزاریم و تعدادمون زیاد بشه خیلی بیشتر از این حال میده
فردا من از 4 تا 5 هستم شما هم بیاید

امشب ساعت 11.30 سعی کنید همه آن باشید

نیما جان 11 خیلی دیر هست. بچه ها مدرسه دارن.:smile:

فردا من از 4 تا 5 هستم شما هم بیاید

بهترین زمان همین زمان هست.
فکر کنم همگی موافق اند.
من فردا 4 آن میشم هر کی میتونه آن بشه.:smile:
دوستان بازی ارزش دانلود داره چون 900 مگ برای من زیاده.لطفا تا شب جواب بدید اگه خوبه امشب دانلودش کنم اونوقت منم از فردا می یام.کد رو هم گرفتم.به پای انلاین MODERN WARFARE 2 می رسه.منم اگه امکانش هست اد کنید اینم ادی من agentspn.فردا می یام.
ارزش 900 مگ رو داره خیلی باحاله.
حتما دانلود کن و بیا.

دوستان بازی ارزش دانلود داره چون 900 مگ برای من زیاده.لطفا تا شب جواب بدید اگه خوبه امشب دانلودش کنم اونوقت منم از فردا می یام.کد رو هم گرفتم.به پای انلاین MODERN WARFARE 2 می رسه.منم اگه امکانش هست اد کنید اینم ادی من agentspn.فردا می یام.

اقایون کسی لینک دانلود رو داره اگه داره لینکو بزاره تا دانلود کنیم

بايد كد رو تو قسمت Redeem Code وارد كني بعد ميتوني دانلود كني ! از خود PSN ! قسمت Account Managment

نیما جان 11 خیلی دیر هست. بچه ها مدرسه دارن.:smile:
حالا مدرسه هيچي امشب كلي فوتبال داره :biggrin1: در كل اگه قبل از ساعت 10 بيايم خيلي حالش بيشتره همه هم ميتونن بيان .

دوستان یک سوال دیگه داشتم.منظور از این که فقط برای امریکاست منظور اون کشوری هست که هنگام ساخت ID زدیم یا منظور ریجن خود دستگاه هست.باتشکر زودتر جوابمو بدید تا دانلودمو شروع کنم.راستی منو اد کنید agentspn.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or