دوستانی که بازی کردن لطفا بگید سینگله بازی و داستانش چطوره
البته داستانه خاصی که معمولا اینجور بازیا ندارن ولی کلا فرقی با قبلیا داره یا اینکه همونطور رونده تک نفره و داستانیه بازی کسل کننده مونده؟

سلام
بچه ها ببخشید سوال زیاد ربطی به تایپیک 360 نداره ولی می خواستم بدونم برای pc عرضه شده یا نه . اگر نه زمان عرضش برای pc معلوم نیست؟
یا علی مدد
من 2-3 مرحله ازش رفتم به نظرم بازیه خوبیه و ارزش داره!اقا این بازی ارزش داره به خاطر singleبخریمش؟
یعنی ادامه داستان تو نسخه بعدیسلام!
خوب من 1هفته ی پیش بازی رو تموم کردم و از یک هفته ی پیش تا کنون سوالی برام پیش اومد که متاسفانه با بن شدن مواجه شدم! به هر حال هر کسی که بازی رو تموم کرده اگه میشه بگه (اگر تموم نکردید نخونید)
وقتی بازی تموم شد و دموی پایانی اومد و ما با کامیونمون از مسیر منحرف شدیم LOADINGیی اومد و بعدش مجددا یک دمو نشون داد ک مارلو بین آتیش بود.قضیه ش چی بود؟
اقا این بازی ارزش داره به خاطر singleبخریمش؟
یک شاهکار از ea تا بازی نکنی نمی فهمی
تخریب پذیری ساختمونها ادم کف میکنه .
شما باید از تپه ای که روش هستی(اول کار)بمب برداری بعد از پشت ساختمانهای سمت راست (کنار دریا) باسرعت حرکت کنی کسی رو هم نکش برو فقط ی بمب حروم تانک ی بمب حروم پل و همین عمل رو برای تانک سمت چپ و پل انجام بده.امیدوارم که تونسته باشم رهنماییت کنم .(موفق باشی)من مرحله زیر هستم!رسیدم به جایی که میگه باید 2 تا پل رو بترکونم
یه سری تانک های خودی هم هستن همراهیمون میکنن ولی وقتی میرم جلو نرسیده به پل یه پیغام میاد که در زمان مناسب پل رو نترکوندی با اینکه اصلا وقتی نیست چیکار کنم؟!
![]()

سلام.............من مرحله زیر هستم!رسیدم به جایی که میگه باید 2 تا پل رو بترکونم
یه سری تانک های خودی هم هستن همراهیمون میکنن ولی وقتی میرم جلو نرسیده به پل یه پیغام میاد که در زمان مناسب پل رو نترکوندی با اینکه اصلا وقتی نیست چیکار کنم؟!
![]()