Battlefield: Bad Company - X360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستانی که بازی کردن لطفا بگید سینگله بازی و داستانش چطوره
البته داستانه خاصی که معمولا اینجور بازیا ندارن ولی کلا فرقی با قبلیا داره یا اینکه همونطور رونده تک نفره و داستانیه بازی کسل کننده مونده؟

دوستانی که بازی کردن لطفا بگید سینگله بازی و داستانش چطوره
البته داستانه خاصی که معمولا اینجور بازیا ندارن ولی کلا فرقی با قبلیا داره یا اینکه همونطور رونده تک نفره و داستانیه بازی کسل کننده مونده؟

داستانش جنگه دیگه !!!! تو بازی های جنگی معمولا توجه نمیکنم - ولی اتفاقاتش جالبه مخصوصا مرحله 6
در مورد کیفیت Single Player بازی باید بگم که بازی از 7 مرحه تشکیل شده که در مجموع هر کدوم از یک MAP وسیع تشکیل شده اند که ماموریتهایی که به شما سپرده میشود را باید یکی پس از دیگری به اتمام برسانید که به پایان رساندن هر مرحله بین 45 تا 1 ساعت ممکنه طول بکشه ;)
بازی جو اکشن کاملا مناسبی داره - قابلیت تخریبت درختها - ساختمانها و اکثر محیط وجود داره که به جذابیت بازی کمک کرده - وسایل نقلیه ابی و هوایی و زمینی موجود است که در طول مراحل از انها استفاده میکنید .

سلام
بچه ها ببخشید سوال زیاد ربطی به تایپیک 360 نداره ولی می خواستم بدونم برای pc عرضه شده یا نه . اگر نه زمان عرضش برای pc معلوم نیست؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها ببخشید سوال زیاد ربطی به تایپیک 360 نداره ولی می خواستم بدونم برای pc عرضه شده یا نه . اگر نه زمان عرضش برای pc معلوم نیست؟
یا علی مدد

این بازی از قدیم یک عنوان برای کنسولهای نسل بعد یعنی PS3-XBOX360 معرفی شده بود و تا الان هم خبری مبنا بر عرضه نسخه PC این بازی وجود نداره -

سلام!
خوب من 1هفته ی پیش بازی رو تموم کردم و از یک هفته ی پیش تا کنون سوالی برام پیش اومد که متاسفانه با بن شدن مواجه شدم! به هر حال هر کسی که بازی رو تموم کرده اگه میشه بگه (اگر تموم نکردید نخونید)
وقتی بازی تموم شد و دموی پایانی اومد و ما با کامیونمون از مسیر منحرف شدیم LOADINGیی اومد و بعدش مجددا یک دمو نشون داد ک مارلو بین آتیش بود.قضیه ش چی بود؟

سلام!
خوب من 1هفته ی پیش بازی رو تموم کردم و از یک هفته ی پیش تا کنون سوالی برام پیش اومد که متاسفانه با بن شدن مواجه شدم! به هر حال هر کسی که بازی رو تموم کرده اگه میشه بگه (اگر تموم نکردید نخونید)
وقتی بازی تموم شد و دموی پایانی اومد و ما با کامیونمون از مسیر منحرف شدیم LOADINGیی اومد و بعدش مجددا یک دمو نشون داد ک مارلو بین آتیش بود.قضیه ش چی بود؟
یعنی ادامه داستان تو نسخه بعدی

اقا این بازی ارزش داره به خاطر singleبخریمش؟

بازی خیلی عالی هست .;)یک شاهکار از ea تا بازی نکنی نمی فهمی:-"تخریب پذیری ساختمونها ادم کف میکنه .
سوار تانک که میشی دیگه میترکونه.بخر ضرر نمی کنی .:biggrin1:
این بازی یو به تمام بازی خورها پیشنهاد میکنم.

من مرحله زیر هستم!رسیدم به جایی که میگه باید 2 تا پل رو بترکونم
یه سری تانک های خودی هم هستن همراهیمون میکنن ولی وقتی میرم جلو نرسیده به پل یه پیغام میاد که در زمان مناسب پل رو نترکوندی با اینکه اصلا وقتی نیست چیکار کنم؟!

2ahcthy.jpg

یه سری تانک های خودی هم هستن همراهیمون میکنن ولی وقتی میرم جلو نرسیده به پل یه پیغام میاد که در زمان مناسب پل رو نترکوندی با اینکه اصلا وقتی نیست چیکار کنم؟!

2ahcthy.jpg
شما باید از تپه ای که روش هستی(اول کار)بمب برداری بعد از پشت ساختمانهای سمت راست (کنار دریا) باسرعت حرکت کنی کسی رو هم نکش برو فقط ی بمب حروم تانک ی بمب حروم پل و همین عمل رو برای تانک سمت چپ و پل انجام بده.امیدوارم که تونسته باشم رهنماییت کنم .(موفق باشی);)

سریع بکشو برو جلو. هر کدوم از پلهارو که دوست داری اول بزن. با RPG راحت تر میتونی کار پل هارو بسازی.
فقط حواست باشه تانکای خودی نپوکن که باز این پیغامو میده.

من تو یه مرحله ای که برای اولین بار سوار هلکوفتر می شم هستم الان که یه مقدار رفتم به جایی رسیدم که میگه 4 تا کامیون رو منفجر کن ولی بعداز این که منفجر می کنم خودمم می بازم . راهش چیه؟

2ahcthy.jpg
سلام.............
این جور که فکر کنم گرافیکشش خوبه.........
بگیرم ضرر نکردم؟؟؟
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or