Battlefield: Bad Company - X360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی که نخواد چیزی رو قبول کنه... اصلا من کورم شما درست می گی.در ضمن اگه کمی درست صحبت کنید بد نیست.!!!

آخرین ویرایش:
یکی که نخواد چیزی رو قبول کنه... اصلا من کورم شما درست می گی.در ضمن اگه کمی درست صحبت کنید بد نیست.!!!
دوست عزیز: من از رفتار اون دوستمون ناراحت شدم ولی شما به عنوان یک منتقد فقط می تونید نظر بدید نه اینکه در تاپیک بازی کیفیتش را زیر سوال ببرید اگر این بازی را نمی پسندید می تونید به این تاپیک نیایید.
:arrowd:
با تشکر

سلام یک شاهکار راحت میگم عجب چیز توپی هست اساسا این دوستمون که از بازی خوشش نیودمه از این سبک خوشش نمیاد ولی بلد نیست درست انتقاد کنه کل بازی را زیر سوال میبره مثلا یک مورد GTAIV من خودم عاشقش هستم ولی داشتیم کسایی که توهین میکردن و میگفتن بد هست بازی اینم همین جور هست متاسفانه توی مملکت ما انتقاد بلد نیستن بکنن از یک چیزی بدشون میاد (از نظر سلیقه ای ) هرچی دلشون میخوان میگن در حالی که دلیلی ندارن گیر های الکی میدن اونهایی که میگن گرافیک کم هست لطف کنن بگن مثلا باید چی باشه گرافیک عزیز سال 2008 هست قرار نیست که بازی واقعی بدن بیرون از قدیم گفتم کسایی که الکی به گرافیک گیر میدن گیمر نیستن

واي خدا مولتي پليرش چه حالي ميده.وقتي نزديك به30 نفر بريزن توي يك مپ ديگه ببينين چي هست.من كه دستگام رفت هوا و ديگه نميتونم بازي كنم اما به همه پيشنهاد ميكنم يك سري به مولتيش بزنن كه خيلي حال ميده!:cheesygri

واي خدا مولتي پليرش چه حالي ميده.وقتي نزديك به30 نفر بريزن توي يك مپ ديگه ببينين چي هست.من كه دستگام رفت هوا و ديگه نميتونم بازي كنم اما به همه پيشنهاد ميكنم يك سري به مولتيش بزنن كه خيلي حال ميده!:cheesygri
چجوری رفت هوا؟؟؟:biggrin1:

مال باباتون که نیست ( مال بابای خودمم نیست ) که اینقدر واسش حرص میزنید بازی میکنید حالشو ببرید بازی نمیکنید برید سراغ یه گیم دیگه

بچه ها منم بازی رو گرفتم تا الان که بابا بازی خیلی حال کردم فقط بچه سوار هواپیما یا تانکی چیزی میشه چون نسخه های قبلی battlefield که اینطوری بود.

بچه ها منم بازی رو گرفتم تا الان که بابا بازی خیلی حال کردم فقط بچه سوار هواپیما یا تانکی چیزی میشه چون نسخه های قبلی battlefield که اینطوری بود.

سوار تانک میشه ولی ديگه از هلکوپتر خبری نيست البته تا اینجا که من اومدم اینگونه بوده :biggrin1::biggrin1:
فکر کنم اخرای بازی باشم

واقعا حیف شد اگه سوار هلیکوپتر و هواپیمام میشد دیگه همچی ردیف بود یه چیزی تو مایه های ace combat و GTA می شد ولی درکل ما به تانکشم راضیم

منم این بازی خریدم - فعلا مرحله 5 رسیدم -
باید در مورد بازی از Engine بازی بسیار خوشم اومد . موتور Fostbite واقعا نسل بعده و بسیار قوی است و اگر قرار باشه از 10 به گرافیک و فیزیک نمره بدم همون 10 رو میدم :cheesygri - صدای بازی هم بسیار عالی است.
اما در مورد Gameplay باید بگم بعضی موقعا برای من مقداره بسیار زیادی یکنواخت و خسته کننده میشه ولی نبردهای بازی رو وقتی شلوغ میشه و اکشن بازی اوج میگیره بسار تحسن بر انگیز هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or