Battlefield: Bad Company - X360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يعني واقعا"نمي شه اين بازي رو 2 نفره با 2 دسته مجزا بازي كرد

يكي به من بگه مي شه اين بازي رو با 2 دسته مجزا بازي كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

شما مسنکه وقتی من توضيح دادم متوجه نشدی من نگفتم 2 نفره نمیشه گفتم میشه ولی تو COD 4 . Multiplayers هم همينگونه بود

بازی یکنواخت . گرافیکش تعریفی نداره . game play هم چنگی به دل نمی زنه! کاملا تکراری... بالاخره EA دیگه انتظاری نداشتم:cheesygri !!!!!!!!

بازی یکنواخت . گرافیکش تعریفی نداره . game play هم چنگی به دل نمی زنه! کاملا تکراری... بالاخره EA دیگه انتظاری نداشتم:cheesygri !!!!!!!!

اصلا من این حرف ها را قبول ندارم تمامی حرفهای گفته شده بايد 180 درجه تغيير کند :mad::mad:

اصلا من این حرف ها را قبول ندارم تمامی حرفهای گفته شده بايد 180 درجه تغيير کند :mad::mad:

این نظر شماست.ولی تا الان ea اگه تمرگزشو میذاره فقط رو یک فاکتور بازی (اینجا تخریب پذیری) بقیه ی فاکتور ها رو خراب می کنه (game play . graphic ) این بازی لایق امتیازی بالاتر از 7.5 نیست!آخه واقا تکراری بود!به هر حال بازی بیخودی بود.

این نظر شماست.ولی تا الان ea اگه تمرگزشو میذاره فقط رو یک فاکتور بازی (اینجا تخریب پذیری) بقیه ی فاکتور ها رو خراب می کنه (game play . graphic ) این بازی لایق امتیازی بالاتر از 7.5 نیست!آخه واقا تکراری بود!به هر حال بازی بیخودی بود.

به نظر من شما پيش يه چشم پزشک برو :p:p:laughing::laughing:
بعد وقتی درست تونستی ببينی و گرافيک بازيو نگاه کنی بيا پيش خودم کلاس گيمر بودنو برات میزارم تا بفهمی Gameplay به چی میگن :twisted::twisted::censored::censored:

من دیروز دانلودشو تموم کردم تقریبا یه نیم ساعتی بازی کردم واقعا به نظر من بازیه قشنگیه چون درگیره نینجا گیدن 2 بودم روش وقت نذاشتم ولی گرافیک ردیف وجذابی داشت ضمنا سبک گرافیکیش با cod4 فرق داره ولی انقدر قشنگ بود که حالا که نینجارو تموم کردم میخوام این بازیرو تموم کنم:biggrin1:

اول : نظر شما محترم، ولی اکثرا این بازی رو در سطح خیلی خوب می دونن

دوم : سازنده ی بازی DICE هست و نه EA، EA ناشر بازی هست

سوم : فیزیک بازی توی بازی های جدید خیلی مهم شده و یک بخش اصلی و اساسی بازی حساب میشه. درضمن فیزیک این بازی کم نظیر و یا حتی بی نظیره
بقیه ی فاکتور های بازی هم هیچ صدمه ای نخوردن، گرافیک و صدا عالی هستند و گیم پلی هم تکامل یافته ی BF های قبلی

چهارم : گرافیک بازی واقعا عالیه، واقع گرایانه و با افکت های عالی و دیدنی
از نظر کیفیت تکسچرها و چهره پردازی، جزئیات و افکت ها و حتی نورپردازی و بخصوص وسعت محیط از COD4 بهتره و مثل COD4 حالت پلاستیکی نداره

پنجم : بازی تکراری نیست، بازی دارای ثباته. از این شاخه به اون شاخه نمی پره.
در ضمن یکی از چیزایی که باعث میشه BF محبوب باشه همین نوع گیم پلی با ثبات و جوش هست که گیمر رو HYPEش (معتادش) می کنه.

ششم : میانگین امتیاز های بازی اگه اشتباه نکنم بالای 8.5 هست، اکثر سایت های معتبر به این بازی نمره ای بالاتر از 8.5 یا حداقل 8 دادن

هفتم : به هر حال همیشه ایرادهای بنی اسرائیلی گرفته میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or