Buyma Your Onestop Merchshop کاربر سایت Jun 26, 2008 #109 نوشته شده توسط eamir: از بچه ها هنوز کسی خریده تا بگه چجوریه؟ بیشتر... من خریدم ولی بیرونمو نمیتونم بازی کنم
نوشته شده توسط eamir: از بچه ها هنوز کسی خریده تا بگه چجوریه؟ بیشتر... من خریدم ولی بیرونمو نمیتونم بازی کنم
AK47 کاربر سایت Jun 26, 2008 #110 درود من بازیو گرفتم فقط میتونم بگم واقعا عالیه کلا همه چیزه بازی خوبه ولی 2 تا چیز از همه بهتره : یک تخریب پذیری محیط و دومی نحوه ی روایت داستان در قسمت تک نفره من به همه توصیه می کنم بگیرن . سوالیم داشتید بپرسید
درود من بازیو گرفتم فقط میتونم بگم واقعا عالیه کلا همه چیزه بازی خوبه ولی 2 تا چیز از همه بهتره : یک تخریب پذیری محیط و دومی نحوه ی روایت داستان در قسمت تک نفره من به همه توصیه می کنم بگیرن . سوالیم داشتید بپرسید
poyan_360 کاربر سایت Jun 26, 2008 #112 سلام به همگي منم بازي رو گرفتم بازي از گرافيك خوبي داره. تخريب رو هم كه نگو... كنترلشم خوب است به نظر من كه هركي اين سبك دوستاره حتما بگيرن ي چيز جالب اينه كه وقتي كه ي محوطه رو پاكسازي ميكنيم هركي بيكار باشه باهم سنگ كاغذ قيچي بازي ميكنن ودركل افرادشون خل هستند:biggrin1::biggrin1: هوش مصنوعي هم خوب با تشكر
سلام به همگي منم بازي رو گرفتم بازي از گرافيك خوبي داره. تخريب رو هم كه نگو... كنترلشم خوب است به نظر من كه هركي اين سبك دوستاره حتما بگيرن ي چيز جالب اينه كه وقتي كه ي محوطه رو پاكسازي ميكنيم هركي بيكار باشه باهم سنگ كاغذ قيچي بازي ميكنن ودركل افرادشون خل هستند:biggrin1::biggrin1: هوش مصنوعي هم خوب با تشكر
B Black Rose کاربر سایت Jun 26, 2008 #114 فقط بگین داستان داره ؟؟؟ مثل Halo و RSX:Vegas بی سروته نباشه
AK47 کاربر سایت Jun 26, 2008 #115 نوشته شده توسط sinasafari: NextGenاورده؟ بیشتر... اره اورده من ظهر از اون گرفتم
LEERY کاربر سایت Jun 26, 2008 #116 نوشته شده توسط eamir: از بچه ها هنوز کسی خریده تا بگه چجوریه؟ بیشتر... امير مولتي پليرش خيلي خوبه فقط با اين پينگ دهن اسفالت ميكنه!:biggrin1:
نوشته شده توسط eamir: از بچه ها هنوز کسی خریده تا بگه چجوریه؟ بیشتر... امير مولتي پليرش خيلي خوبه فقط با اين پينگ دهن اسفالت ميكنه!:biggrin1:
sinasafari کاربر سایت Jun 26, 2008 #118 فقط بگین داستان داره ؟؟؟ مثل Halo و RSX:Vegas بی سروته نباشه بیشتر... Haloداستانش بی سروته بود؟؟! داستانش تا اونجایی که من میدونم اینه که چند تا سربازن تو جنگ!بجای اینکه برن جنگ کنن !یه کامیون طلا پیدا کردن!گفتن که به به ما که از ارتش حقوق نمیگیریم اینو بدزدیم بریم یه عمر صفا!!!:laughing:
فقط بگین داستان داره ؟؟؟ مثل Halo و RSX:Vegas بی سروته نباشه بیشتر... Haloداستانش بی سروته بود؟؟! داستانش تا اونجایی که من میدونم اینه که چند تا سربازن تو جنگ!بجای اینکه برن جنگ کنن !یه کامیون طلا پیدا کردن!گفتن که به به ما که از ارتش حقوق نمیگیریم اینو بدزدیم بریم یه عمر صفا!!!:laughing:
persian hero کاربر سایت Jun 27, 2008 #120 بازی نسخه ی پال داره؟؟؟؟nextgen نسخهی پال رو اورده(اگه پال امده):cheesygri