البته شاید شما بازیهای نسل جدیدتری بازی میکنید که این بازی واستون عقب افتاده حساب میشه . این همه از بازی تعریف و تمجید کردن اشتباه میکنن اونوقت شما درست میگید ؟! همون قضیه فوق که عرض کردم راجع به شما صادقه و البته ممکنه شما بقدری متخصص باشید که حتی نظرات سایتهای معتبری مثل gamespot و ign رو هم نقد میکنید چه برسه به نظرات منو امثال من که دیگر هیچ ...
در هر حال مسرورمان میکنید که نقدی کوتاه بر این بازی داشته و ما را هم با این عقب ماندگیها و نواقص بازی آشنا کنید .
من به كسي توهين نكردم ، اگر هم احساس مي كنيد بهتون توهين شده ببخشيد. من متوجه نميشم منتقدين IGN . GS مگه انسان هاي برگزيده هستند ؟
ادعام هم نميشه ، ولي من اصولا نميشينم يك دست بازي رو برم بعد بيام بگم به به معركه بود چه چه ، وقتي براي چندين بار رفتم تو محيطش گشتم ميام نظرم رو ميگم. اگر شما هم بري تو محيط شروع كني به تست كردن همه چيز متوجه ميشي كه سازندگان همه چيز رو قربوني تخريب پذيري كردند.
نمونه هاش رو ميگم هرچند من خيلي كوچيكتر از اين حرفا هستم كه بخوام نظر بدم.
اگر چيزي رو هم ميگم مطمئنا دليل دارم ، يك زماني به يكي از بچه ها ميگفتم GTA IV بازي بزرگيه ولي وقتي GTA SA , VC رو بازي كرده باشي يك كم اولش جا ميخوري باور نكرد ولي وقتي بازيش كرد متوجه شد.
اون وسيله كه باهاش ماشين و... رو تعمير مي كنه رو ورداريد الان اسمش يادم رفته بريد جلوي يك ساختمون بگيريدش به ديوار اون ساختمون چند ثانيه صبر كنيد ببينيد چي ميبينيد ...
جسد ها كه پس از چند ثانيه از بين ميرند ...
خون تو بازي وجود نداره.
هوش مصنوعي ياران خودي واقعا مزخرف تو كل بازي من نديدم يك كار مفيد كرده باشند.
تو كل بازي شما بيشتر 5 نوع ساختمون نميبيني كه همش توي هر مرحله تكرار مي شوند و بس ميتوني توي هر مرحله بري توي ساختمون ها ببيني توي يك منطقه كه 10 تا ساختمون دو نوع يا سه نوع ساختمون كه هي تكرار شدند.
توي كدوم قانون فيزيك اومده كه وقتي يك درخت رو ميزني داغون ميكني بايد شاخه هاش بره تو زمين؟
خون تو بازي وجود نداره.
شما عملا با تير هيچ كاري نمي توني بكني در صورتي كه خيلي از قسمت ها به راحتي بايد با تير سوراخ سوراخ بشند يا قسمت هاي مختلف ديوار ها به وسيله گلوله هايي كه برخورد مي كنند كنده بشند.
طراحي دشمن ها هم كه ديگه معلوم ...
سلام آقا میثم . شما چطور همچین حرفی میزنید؟ بیاید با FPS هایی که تو تابستون اومده مقایسه کنید بعد بیاید اینجوری بازی رو زیر سوال ببرید. چطور میتونید بگید این همه آدم (بچه های این سایت) سه سوت جو گیر شدن؟ درسته بازی اونجوری که گفته میشد نبود اما BF:BC در کل از متوسط به بالا بود. خیلی جالبه که میبینم شما به همه ی ما ها میگید جوگیر !
بله اگر بخوايم تو بازي هاي FPS كه توي اين يك يا دو ماه عرضه شده بگيم ، مطمئنا ميشه گفت BF BC يك عنوان سرشناس ولي اگر بخوايم درباره FPS هايي كه توي اين چند ساله عرضه شده نظر بديم BF BC ...
چيزي كه من درباره جو گير شدن ميگم توهين به كسي نيست ولي با ديدن چهار تا دار و درخت ، وسعت محيط و... نميشه گفت يك بازي گرافيك داره يا نه! كه خوشبختانه يا متاسفانه تمامي مجلات خوشحال ايران هم نمرات و نظرات بسيار جالبي دادند كه خوندنش در زمان ناراحتي و افسردگي بسيار توصيه مي شود.
MEHDIMDI من شما رو جاي استادم ميدونم اگر چيزي هم گفتم اصلا منظورم شما نبودي. اما مشكلات توي يك بازي مثل BF BC شديد شايد توي ديد اول اصلا متوجه حرف هاي من نشيد چون خودم هم وقتي بازي رو تموم كردم چنان حسي داشتم كه ميگفتم COD4 رو ميخوره ولي وقتي براي بار دوم رفتم توي يك منطقه شروع كردم به خراب كاري و چيز هاي مختلف كه بخشي اش رو بالا گفتم رو ديدم متوجه شدم كه درست بازي بزرگي ولي ...
هرچند صداگذاري بازي معركه بود.