Battlefield: Bad Company - X360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب خدا رو شکر امروز این بازی رو تموم کردم:cheesygri

بازی فوق العاده ای بود...هوش مصنوعی یاران خودی ضعیف بود و باگ هایی هم در بازی بود:(

ولی گرافیک فوق العاده و تخریب ها و انفجار های زیبا و دیدنی و همچنین هدایت تانک و جیپ و نفربر و هلیکوپتر و همچنین نشتن پشت تیر بار و ضد هوایی و فرستادن موشک از طرف air strike و هدایت اون توسط خود شما و map گسترده و پهناور بدون محدودیت و هزاران نکته ی دیگر همه ی این نواقص رو جبران می کرد...به نظر من این بازی اگه بهتر از cod 4 نباشه بدتر از اون هم نیست.

در کل خیلی خیلی حال داد:love:

من بعد از مدتها وقت پیدا کردم که کمی بازی کنم و باید بگم گرافیک این بازی عالیه هر چند مپها کوچیک و محدود بودن و ماموریتها زود تموم میشد ولی هیجانی که در اثر تخریب پذیری عالی محیط ایجاد میشد و دوربین بازی که فوق العاده بود تمام نواقص بازی رو که البته خیلی کم بود رو میپوشوند . طبیعت در این بازی فوق العاده طراحی شده بود ، حرکت نرم و طبیعی گیاهان در اثر وزش باد ، نورپردازی زیبا رو گیاهان و درختها و استفاده از رنگهای جذاب و متنوع در طبیعت محیط بازی رو خیلی زیبا کرده بود . طراحی اسلحه ها و صدا گذاری بازی عالی بود . سرعت بازی عالی بود و استفاده از وسایل جنگی بسیار زیاد و متنوع و کنترل مناسب اونها بازی رو لذت بخش تر کرده .
در کل این بازی رو به عنوان یه fps باز به تمام دوستداران این سبک پیشنهاد میکنم و مطمئنم که دوستداران سبکهای دیگه هم از نقاط قوت این بازی لذت خواهند برد .

خیلی بازیه قشنگیه.نو اوری های جدید و تخریب پذیریه محیط.
سنگ کاغذ قیچی بازی کردن یارهامون هم که ته خندست.
بازی که هیچوقت تا اخرش برام یکنواخت نشد.ولی کوتاه بود...!!!

صحبت هاي زيبايي بود.
من فكر ميكنم شما BF BC بازي نكرديد كه مي گيد گرافيكش خوبه ، اگر يك كم بجاي جو گرفتن كه مطمئنا هركس بازي كنه مي گيرتش به اطرافتون توي بازي نگاه كنيد ميبينيد بازي از هر لحاظ عقب مونده.
اينقدر باگ هاي كوچيك و درشت داره كه ...
يادم يك بنده خدايي با Crysis مقايسه اش مي كرد و معتقد بود اين بازي Crysis روي كنسول هاست كه واقعا اگر چنين چيزي باشه بايد فاتحه كنسول ها رو خوند.

سلام آقا میثم . شما چطور همچین حرفی میزنید؟ بیاید با FPS هایی که تو تابستون اومده مقایسه کنید بعد بیاید اینجوری بازی رو زیر سوال ببرید. چطور میتونید بگید این همه آدم (بچه های این سایت) سه سوت جو گیر شدن؟ درسته بازی اونجوری که گفته میشد نبود اما BF:BC در کل از متوسط به بالا بود. خیلی جالبه که میبینم شما به همه ی ما ها میگید جوگیر !

صحبت هاي زيبايي بود.
من فكر ميكنم شما BF BC بازي نكرديد كه مي گيد گرافيكش خوبه ، اگر يك كم بجاي جو گرفتن كه مطمئنا هركس بازي كنه مي گيرتش به اطرافتون توي بازي نگاه كنيد ميبينيد بازي از هر لحاظ عقب مونده.
اينقدر باگ هاي كوچيك و درشت داره كه ...
يادم يك بنده خدايي با Crysis مقايسه اش مي كرد و معتقد بود اين بازي Crysis روي كنسول هاست كه واقعا اگر چنين چيزي باشه بايد فاتحه كنسول ها رو خوند.

البته شاید شما بازیهای نسل جدیدتری بازی میکنید که این بازی واستون عقب افتاده حساب میشه . این همه از بازی تعریف و تمجید کردن اشتباه میکنن اونوقت شما درست میگید ؟! همون قضیه فوق که عرض کردم راجع به شما صادقه و البته ممکنه شما بقدری متخصص باشید که حتی نظرات سایتهای معتبری مثل gamespot و ign رو هم نقد میکنید چه برسه به نظرات منو امثال من که دیگر هیچ ...
در هر حال مسرورمان میکنید که نقدی کوتاه بر این بازی داشته و ما را هم با این عقب ماندگیها و نواقص بازی آشنا کنید .

آخرین ویرایش:
کلا از بازی خوشم نیومد.
گیم پلیش راضیم نکرد.مخصوصا سیستم نشانه گیری و کلا تیراندازی در بازی که مثل cod4 نمی چسبید.
ولی صداگذاری بازی از هر لحاظ فوق العادس.

البته شاید شما بازیهای نسل جدیدتری بازی میکنید که این بازی واستون عقب افتاده حساب میشه . این همه از بازی تعریف و تمجید کردن اشتباه میکنن اونوقت شما درست میگید ؟! همون قضیه فوق که عرض کردم راجع به شما صادقه و البته ممکنه شما بقدری متخصص باشید که حتی نظرات سایتهای معتبری مثل gamespot و ign رو هم نقد میکنید چه برسه به نظرات منو امثال من که دیگر هیچ ...
در هر حال مسرورمان میکنید که نقدی کوتاه بر این بازی داشته و ما را هم با این عقب ماندگیها و نواقص بازی آشنا کنید .
من به كسي توهين نكردم ، اگر هم احساس مي كنيد بهتون توهين شده ببخشيد. من متوجه نميشم منتقدين IGN . GS مگه انسان هاي برگزيده هستند ؟

ادعام هم نميشه ، ولي من اصولا نميشينم يك دست بازي رو برم بعد بيام بگم به به معركه بود چه چه ، وقتي براي چندين بار رفتم تو محيطش گشتم ميام نظرم رو ميگم. اگر شما هم بري تو محيط شروع كني به تست كردن همه چيز متوجه ميشي كه سازندگان همه چيز رو قربوني تخريب پذيري كردند.

نمونه هاش رو ميگم هرچند من خيلي كوچيكتر از اين حرفا هستم كه بخوام نظر بدم.

اگر چيزي رو هم ميگم مطمئنا دليل دارم ، يك زماني به يكي از بچه ها ميگفتم GTA IV بازي بزرگيه ولي وقتي GTA SA , VC رو بازي كرده باشي يك كم اولش جا ميخوري باور نكرد ولي وقتي بازيش كرد متوجه شد.

اون وسيله كه باهاش ماشين و... رو تعمير مي كنه رو ورداريد الان اسمش يادم رفته بريد جلوي يك ساختمون بگيريدش به ديوار اون ساختمون چند ثانيه صبر كنيد ببينيد چي ميبينيد ...

جسد ها كه پس از چند ثانيه از بين ميرند ...

خون تو بازي وجود نداره.

هوش مصنوعي ياران خودي واقعا مزخرف تو كل بازي من نديدم يك كار مفيد كرده باشند.

تو كل بازي شما بيشتر 5 نوع ساختمون نميبيني كه همش توي هر مرحله تكرار مي شوند و بس ميتوني توي هر مرحله بري توي ساختمون ها ببيني توي يك منطقه كه 10 تا ساختمون دو نوع يا سه نوع ساختمون كه هي تكرار شدند.

توي كدوم قانون فيزيك اومده كه وقتي يك درخت رو ميزني داغون ميكني بايد شاخه هاش بره تو زمين؟

خون تو بازي وجود نداره.

شما عملا با تير هيچ كاري نمي توني بكني در صورتي كه خيلي از قسمت ها به راحتي بايد با تير سوراخ سوراخ بشند يا قسمت هاي مختلف ديوار ها به وسيله گلوله هايي كه برخورد مي كنند كنده بشند.

طراحي دشمن ها هم كه ديگه معلوم ...

سلام آقا میثم . شما چطور همچین حرفی میزنید؟ بیاید با FPS هایی که تو تابستون اومده مقایسه کنید بعد بیاید اینجوری بازی رو زیر سوال ببرید. چطور میتونید بگید این همه آدم (بچه های این سایت) سه سوت جو گیر شدن؟ درسته بازی اونجوری که گفته میشد نبود اما BF:BC در کل از متوسط به بالا بود. خیلی جالبه که میبینم شما به همه ی ما ها میگید جوگیر !
بله اگر بخوايم تو بازي هاي FPS كه توي اين يك يا دو ماه عرضه شده بگيم ، مطمئنا ميشه گفت BF BC يك عنوان سرشناس ولي اگر بخوايم درباره FPS هايي كه توي اين چند ساله عرضه شده نظر بديم BF BC ...

چيزي كه من درباره جو گير شدن ميگم توهين به كسي نيست ولي با ديدن چهار تا دار و درخت ، وسعت محيط و... نميشه گفت يك بازي گرافيك داره يا نه! كه خوشبختانه يا متاسفانه تمامي مجلات خوشحال ايران هم نمرات و نظرات بسيار جالبي دادند كه خوندنش در زمان ناراحتي و افسردگي بسيار توصيه مي شود.

آقا MEHDIMDI من شما رو جاي استادم ميدونم اگر چيزي هم گفتم اصلا منظورم شما نبودي. اما مشكلات توي يك بازي مثل BF BC شديد شايد توي ديد اول اصلا متوجه حرف هاي من نشيد چون خودم هم وقتي بازي رو تموم كردم چنان حسي داشتم كه ميگفتم COD4 رو ميخوره ولي وقتي براي بار دوم رفتم توي يك منطقه شروع كردم به خراب كاري و چيز هاي مختلف كه بخشي اش رو بالا گفتم رو ديدم متوجه شدم كه درست بازي بزرگي ولي ...

هرچند صداگذاري بازي معركه بود.

آخرین ویرایش:
ا يك زماني به يكي از بچه ها ميگفتم GTA IV بازي بزرگيه ولي وقتي GTA SA , VC رو بازي كرده باشي يك كم اولش جا ميخوري باور نكرد ولي وقتي بازيش كرد متوجه شد.
حرف کاملا قشنگی زدی:cheesygri
من چند روز اول که بازی رو خریده بودم هی به خودم تلقین می کردم که بازی از همه جا 10 گرفته و اینا.ولی در حقیقت فرق چندانی با سن آندریاس نداره.vc جز چند بازی برتر منه و خیلی باش خاطره دارم.چون یه سبکی رو کامل کرد.و خیلی بهتر از بازی های گردش آزاد قبل از خودش بود. اما gta4 ...

گرافيك بازي روي جزئيات كار نكرده مثلا گل هاي روي زمين دو بعدي هستند يا برگ درختان همينطور كلا نمره ٨ براش خوبه
افلاطون جون Call og Duty 4 با اون عظمتش دود و گیاهان و ... دوبعدی بود :دی.
kiavash2:
ببخشید بحث شیرین و دلنشینتون رو خراب میکنم ولی جاش اینجاست نه اینجا :دی.
Miesam:
البته نباید ازکسی که بهترین بازی زندگیش DMC4 ره انتظاری بیشتر از این داشت ولی لطف میکنی چند دلیل منطقی برای اینکه این بازی ارزش ( اَخِ، پیفِ، بَدِ ) بیاری. اگر خوشت نمیاد اون بحثش جداست ( که اصلا به کسی ربطی نداره ) ولی اینکه بیای یه بازی به این خوبی رو زیر سئوال ببری یکم، یه جوریه! :دی.

پ.ن. سرگرم کننده ست، یک نواخت نیست، این همه اسلحه و وسیله نقلیه داره، گیم پلی به این رونی و باحالی داره، نمیدونم چرا مینالید.

البته نباید ازکسی که بهترین بازی زندگیش DMC4 ره انتظاری بیشتر از این داشت ولی لطف میکنی چند دلیل منطقی برای اینکه این بازی ارزش ( اَخِ، پیفِ، بَدِ ) بیاری. اگر خوشت نمیاد اون بحثش جداست ( که اصلا به کسی ربطی نداره ) ولی اینکه بیای یه بازی به این خوبی رو زیر سئوال ببری یکم، یه جوریه! :biggrin1:.
چه ربطي داره؟ پس تو كه از Naruto خوشت مياد من بايد بگم اصلا نبايد درباره بازي اي اظهار نظر كني ...

اتفاقا من از اين بازي لذت هم بردم ولي به هيچ وجه نبايد گفت :

.به نظر من این بازی اگه بهتر از cod 4 نباشه بدتر از اون هم نیست.

دلايل منطقي رو خيلي قشنگ بالا تر آوردم البته اگر نگاه مي كردي :

اون وسيله كه باهاش ماشين و... رو تعمير مي كنه رو ورداريد الان اسمش يادم رفته بريد جلوي يك ساختمون بگيريدش به ديوار اون ساختمون چند ثانيه صبر كنيد ببينيد چي ميبينيد ...

جسد ها كه پس از چند ثانيه از بين ميرند ...

خون تو بازي وجود نداره.

هوش مصنوعي ياران خودي واقعا مزخرف تو كل بازي من نديدم يك كار مفيد كرده باشند.

تو كل بازي شما بيشتر 5 نوع ساختمون نميبيني كه همش توي هر مرحله تكرار مي شوند و بس ميتوني توي هر مرحله بري توي ساختمون ها ببيني توي يك منطقه كه 10 تا ساختمون دو نوع يا سه نوع ساختمون كه هي تكرار شدند.

توي كدوم قانون فيزيك اومده كه وقتي يك درخت رو ميزني داغون ميكني بايد شاخه هاش بره تو زمين؟

خون تو بازي وجود نداره.

شما عملا با تير هيچ كاري نمي توني بكني در صورتي كه خيلي از قسمت ها به راحتي بايد با تير سوراخ سوراخ بشند يا قسمت هاي مختلف ديوار ها به وسيله گلوله هايي كه برخورد مي كنند كنده بشند.

طراحي دشمن ها هم كه ديگه معلوم ...

اينم چندتا ديگه :
توي يكي از مراحل دقت ميكردم كه بيشتر از 10 ساختمون تو بازي بود كه خيلي برام جالب بود ولي وقتي جلو تر رفتم ديدم تو كل اين ساختمون ها 10 تا دشمن بيشتر نيستند! حالا COD4 توي يك كوچه اش 10 تا سرباز كم كمش بود.

هوش مصنوعي بازي واقعا زيباست ياران خودي كه رگبار مي بندن و معلوم نيست به چي ميخوره اين تير ها! دشمن ها هم بسيار باهوش عمل مي كنند توي يك قسمت سه تا دشمن كنار هم اومدن جلو وايسادن اسلحشون رو پر كنند :biggrin1: ديگه از اين بيشتر؟

در پايان من توقع ندارم بپذيريد چون كسي كه ميگه RAGE بهتر از Crysis هست و... توقع هم ندارم بياد بگه BF BC خوب نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or