Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

شاید مشکلان باگ مربوط به نسخه هایی باشه که از بازی بیرون اومده و هر فروشنده یک نسخه دانلود کرده . من هنوز بازی نکردم ولی اگه موقع بازی کردن باگی در بازی ندیدم حتما بهتون فروشنده ای که ازش خریدم معرفی میکنم

شاید مشکلان باگ مربوط به نسخه هایی باشه که از بازی بیرون اومده و هر فروشنده یک نسخه دانلود کرده . من هنوز بازی نکردم ولی اگه موقع بازی کردن باگی در بازی ندیدم حتما بهتون فروشنده ای که ازش خریدم معرفی میکنم
عزیز جان از این بازی و نسخه پال فقط یه نسخه بیشتر نیومده که اونم ماله یه گروه بوده !!
پس همه از یه جا دانلود کردن نه از 10 جا !!

من بازی رو گرفتم و دو تا مسئله پیش اومد :
1 - بازی رو روی هارد نصب کردم که حدود 5 گیگ فضا گرفته ولی موقع اجرا میگه باید دیسک را داخل دستگاه بزارید .
2 - مرحله شش یا هفت که باید یک هلیکوپتر را با آرپی چی بزنیم بعد از اینکه دو بار شلیک میکنم خود به خود stop میشه و باید از آخرین چکپوینت بازی را ادامه بدیم .
فکر میکنید مشکل چیه ؟

من بازی رو گرفتم مسئله پیش اومد :
1 - بازی رو روی هارد نصب کردم که حدود 5 گیگ فضا گرفته ولی موقع اجرا میگه باید دیسک را داخل دستگاه بزارید .
فکر میکنید مشکل چیه ؟
این به بازی ربطی نداره.
همه ی بازی ها این طوری هستن.
(معلومه که تازه xbox گرفتید :-")

من بازی رو گرفتم و دو تا مسئله پیش اومد :

این به بازی ربطی نداره.

:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygriنزدیک بود :praying:ما هم باگی بشیم

من بازي تموم كردم خيلي كم بود :( اصلا مشكل باگ و فريز نبود از وست گيم گرفتم فقط اون مرحله كه تو تانك بوديم يدفه صفحه سياه شد مجبور شدم ريست كنم ... به نظر منم از mw2 كم نداشت

این به بازی ربطی نداره.

آره دوشنبه هفته قبل گرفتم . :cheesygri
پس همه بازی ها وقتی رو هارد ریخته میشه باید دیسک هم داخل باشه ؟
خوب دیگه چرا بریزیم رو هارد ؟

بازی تموم شد ! :biggrin1: بازی قشنگی بود ، گرافیک و نور پردازی و بافت های خارق العاده ای داشت ؛ ولی باپ ها تو قسمت تک نفره دردسر ساز بود و صداگذاری بازی هم عالی کار شده بود . اما خیلی بازی کوتاه بود و داستان سطحی و کلیشه ای داشت !

در مرحله شش یا هفت بعد از اینکه هلیکوپتر را میزنیم با یک صحنه سینمایی روبرو میشیم که باید کلی تو برف راه بریم . من کلی راه میرم و خیلی ها رو هم میزنم ولی نمیدونم چرا یه دفعه میمیرم ( با یه تیر )
اونجا باید چی کار کرد ؟

دوست عزیز اگه اونجاست که بالای صفحه یخ زده می شه باید خودتو یا به خونه های برسونی یا اینکه به بشکه نفت شلیک کنی بری کنارشون تا گرم شی همینجور باید این کار رو تکرار کنی
پ.ن:Hit Detection بازی منو کشت واقعا روی فیزیک مدل ها خیلی کارکردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or