Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

این بازی هم تموم شد خیلی زیبا بود به نظرم با COD مقایسه نشه چون هر کدوم ارزش خودشو از یه دیدگاه داره به نوعی هردو مکمل هم هستند ولی نور پردازی إَBAD CO واقعا جای تقدیر داره اینقدر جذب بازی میشی که یه دفه میبینی تیتراژ آخره بازی اومده و......... امیدوارم بقیه سازنده ها خودشونو به استاندارد این دو بازی نزدیک کنن تا شاهد آثار باکیفیت و لذت بخش بیشتری باشیم .ممنون

منم بالاخره بازی رو گرفتم به نظرم بازی جالبی هستش و گیم پلی جذابی داره فقط یه مشکل کوچیک توی بازی دیدم که یکم رو اعصابه اونم اینه که بعضی اوقات کاراکتر کنار دیوار یا یه مانع کوچیک هم که جلوت باشه گیر میکنه کلا حرکت کاراکتر چندان روون نیست!
شما همچین مشکلی نداشتید؟

منم بالاخره بازی رو گرفتم به نظرم بازی جالبی هستش و گیم پلی جذابی داره فقط یه مشکل کوچیک توی بازی دیدم که یکم رو اعصابه اونم اینه که بعضی اوقات کاراکتر کنار دیوار یا یه مانع کوچیک هم که جلوت باشه گیر میکنه کلا حرکت کاراکتر چندان روون نیست!
شما همچین مشکلی نداشتید؟
به این چیزا باید تو این بازی عادت کنی ! زیاد باگ میده ! من که دیگه عادت کرده بودم تنها میرفتم اونا هم پشت دیوار ! گیر کرده بودن !:biggrin1:

درسته که بازی خیلی باگ داره ولی باید قبول کنید بازی خیلی زیباییه!
حالا اون گیرهایی که می گفتی تو نسخه ایکس باکس 360 بود یا....؟؟؟؟:confused:

واقعا mW 2 کجا این کجا !
بازی کاملا خواب آور
کسل کننده و تکراری
البته اینها همه توی single player هست و تو مولتی باید بهتر باشه
صدا گزاری هم خوبه
موضوع ! :-"

واقعا mW 2 کجا این کجا !
بازی کاملا خواب آور
کسل کننده و تکراری
البته اینها همه توی single player هست و تو مولتی باید بهتر باشه
صدا گزاری هم خوبه
موضوع ! :-"
شک نکن این بازی مولتیش واقعا جذاب و زیبا کار شده اما متاسفانه در sp کمی مشکل داره دیگه...

راستي داستان 2 تا مرحله ي آخر اين بازي چي بود دقيقا ؟ ميمردن اين 2 تارو يكي ميكردن ؟ رو هم ديگه 20 دقيقه هم نشدن اين 2 تا مرحله :biggrin1: فقط خواستن تعداد مراحل برسه به عدد 13 !

دوستان شرمنده یه سوال داشتم
ایا این بازی هم مثل gow و army of two امکان اینو که بشه دونفری (انلاین )خود بازیرو تموم کرد؟
باتشکر

دوستان ایا این بازی امکان دونفره Splitscreen Offline رو داره؟ اخه من پشت جلد بازی دیدم نوشته Co-op1-2 ول نتونستم 2نفرش کنم اگه داره از کجا باید فعال کرد؟ (کنسول 360)
یه سئوال دیگه هم اینکه ایا SystemLink میشه اینو 2 نفره بازی کرد؟
ممنون

دوستان ایا این بازی امکان دونفره Splitscreen Offline رو داره؟ اخه من پشت جلد بازی دیدم نوشته Co-op1-2 ول نتونستم 2نفرش کنم اگه داره از کجا باید فعال کرد؟ (کنسول 360)
یه سئوال دیگه هم اینکه ایا SystemLink میشه اینو 2 نفره بازی کرد؟
ممنون
split كه نداره ! به نوشته هاي پشت جلد توجه نكن چون چرت و پرت مينويسه!
SL هم نميدونم ولي من جايي نديدم بنويسه ! اينو ميدونم كه نميشه با SL تو بازي Co-op بزني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or