Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

منم بازیرو تموم کردم و فقط میتونم بگم که با mw2 بیشتر حال کردم.... گیم پلی رون تر و اسلحه های بهتر....
ولی خوب تو این با تخریب پذیری خیلی حال کردم چون بازی رو خیلی طبیعی میکرد....
ولی خوب در کل جوبه آدم جفتشو بازی کنه...

بالاخره امروز این بازی را تموم کردم . مراحل اولیه اش خیلی بهتر بود ولی مرحله آخر خیلی کوتاه و بی مزه بود . اما کلا بازی بدی نیود و بعد از تجربه mw2 تجربه خوبی بود .

من پریروز تموم کردم.
بازی جالبی بود.
ولی اون شخصیتی که باهاش بازی می کردیم :biggrin1: کارای خیلی خطرناکی انحام می داد.یه بار پرید اون بمب رو بگیره. یه بار آخر بازی بدون چتر مجبور شد بپره که تو هوا چتر رو گرفت.
یکی از نکاتی که خیلی جالب بود این بود که دیگه نمی تونستی یجا واستی و بزنی.
اگه جا به جا نمی شدی دشمنات میومدن بالای سرت :biggrin1:
یه نکته ی منفی هم که دیدم : یک نارنجک انداختم تو آب ولی به جای این که آب پخش کنه انگار نارنجک رو انداختی رو زمین معمولی و خاک پخش کرد.
(همون مر حله ای که کولاک بود و تک نفره بودی و یخ می زدی و باید آتیش روشن می کردی.)

سلام یه جا هستش که تو کولاک گیر کردیم و اگه زیاد بمونیم یخ میزنیم، اونجا باید چیکار کنیم؟ تا اونجا که فهمیدم باید آتیش روشن کنیم، ولی چطوری باید آتیش روشن کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام یه جا هستش که تو کولاک گیر کردیم و اگه زیاد بمونیم یخ میزنیم، اونجا باید چیکار کنیم؟ تا اونجا که فهمیدم باید آتیش روشن کنیم، ولی چطوری باید آتیش روشن کرد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

داخل کلبه ها برو نزدیک آتش تا گرم بشی ;)

بخش تک نفره در BC2 نسبت به بازی اول خطی تر شده است و سازندگان این کارشان را با "تمرکز بیشتر روی سینماتیک شدن بازی" توجیه کرده اند و میتوان گفت توجیهشان قابل قبول است. داستان بازی به وسیله ی کات سین های سینمایی روایت میشود و بازی از این لحاظ خوب عمل کرده است. از نکات برجسته‌ی بازی هم میتوان به شخصیت پردازی زیبای هم تیمی ها اشاره کرد که در طول 13 مرحله ی بخش کامپاین بازی به زیبایی و با شوخی های خود بازیباز را میخندانند. هوش مصنوعی بازی را میتوان از نکات مثبت بازی به حساب آورد. در حالی که در اکثر بازیهای شوتر اول شخص اعضای تیم تنها در مبارزات سنگین و شلوغ شرکت میکنند، در BC2 آنها همیشه در حال تلاش و مبارزه هستند و به خوبی با محیط تخریب پذیر بازی واکنش نشان می دهند و با مانورها و حرکات نظامی خود به کیش و مات دشمن میپردازند. بخش سلاح ها و مهمات بازی هم مشکل خاصی ندارد و بسیار زیبا و واقع گرا از آب در آمده است. هنگام تیراندازی با ساب ماشین گان ها و بطور کلی سلاح های سنگین بازی نمایشی واقعی و زیبا را تجربه میکنید. پیشرفت دیگر بازی مدل های تخریب محیط هاست. البته از این لحاظ بازی اول هم بد کار نکرده بود، ولی در بازی جدید شاهد پیشرفت بیشتری هستیم که تنها به تخریب محیط ها بوسیله ی هواپیما ها و تانک ها محدود نشده و میتوان کلیه‌ی اجسام پابرجا روی زمین را نابود کرد. هر چند امکان اینکه تخریب کمتری هم در آبجکت های محیط ها بوجود آورد هم هست که این امر به واقع گرایی بیشتر بازی کمک میکند.

افكت پاشيدن خون در كناره‌هاي صفحه ايده‌اي بسيار جالب‌تر از افكت استفاده شده در MW2 است و همانند اين افکت موجب مسدود شدن ديد بازیباز در مواقع حساس نمي‌شود.

ولی در آخر باید بگم به نظر من به پای MW2 نمی رسه !

منم این بازی رو امتحان کردم.مشخصه که تمرکز شرکت DICE در ساخت این بازی روی گرافیک و فیزیک بازی بوده.بازی از نظر گرافیک بسیار قدرتمنده (بدون شک از MW2 قویتره). Depth of Field بازی فوق العادس و نورپردازی عالیه.اما طراحی سلاح ها جالب نیست.فیزیک بازی هم بسیار قویه.موقعی که نصف یه ساختمون بر اثر شلیک R.P.G از بین میره،خرده های چوب و سنگ به اطراف پرتاب میشن.

اما این بازی فقط و فقط در یک مساله از Modern Warfare 2 ضعیف تره،و اون هم حالت سینمایی روایت داستانه.MW2 تقریبا یه فیلم سینمایی به سبک FPS بود! فقط ببینید که MW2 چه قدر زیبا تموم شد!!

به هر حال Bad Company 2 بازی هستش که طرفداران شبیه ساز جنگ رو راضی میکنه.حتما بازی رو امتحان کنید،مطمئن باشید که لذت میبرید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or