Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

من بازی رو دیروز تموم کردم و این مشکلاتی که شما میگید اصلا نداشت و من خودم باگی توی بازی ندیدم
فقط یک بار یارهام دور بودم و بعد خودم تنهایی رفتم جلو و بعدش بازی سیو شد و یار هام اومدن پشت سرم

تنها مشکلی بود که توی بازی دیدم و دیگه باگی مشاهده نکردم

من بازی رو دیروز تموم کردم و این مشکلاتی که شما میگید اصلا نداشت و من خودم باگی توی بازی ندیدم
فقط یک بار یارهام دور بودم و بعد خودم تنهایی رفتم جلو و بعدش بازی سیو شد و یار هام اومدن پشت سرم

تنها مشکلی بود که توی بازی دیدم و دیگه باگی مشاهده نکردم
من نمیدونم مشکل از دیسک بازی هست یا از شانس ! چون فکر کنم برای من تمام باگ های بازی پدیدار شدن ! غیب شدن یارها-گیر کردن یارها-تیر نخوردن دشمن ! و ... :biggrin1:

ولی توی bc2 مشکل من یک دفعه ظاهر شدن چمن ها و تغییرسایه ها و عوض شدن شکل با تغییر فاصله هاس نه باگهاش که اونها هم جای خود داره
از دوستان کسی که به این موضوع دقت کرده بیاد توضیح بده
ممنون[/QUOTE]

آقا کسی نبود مشکلات گرافیکی رو که من بهش حساس شدم بررسی کنه جواب بده
حتی اون سه نفری هم که باهاتن شکل لباسشون عوض میشه از دور یه شکله نزدیک که میشی یه دفعه عوض میشه :eek:

ولی توی bc2 مشکل من یک دفعه ظاهر شدن چمن ها و تغییرسایه ها و عوض شدن شکل با تغییر فاصله هاس نه باگهاش که اونها هم جای خود داره
از دوستان کسی که به این موضوع دقت کرده بیاد توضیح بده
ممنون.
آقا کسی نبود مشکلات گرافیکی رو که من بهش حساس شدم بررسی کنه جواب بده
حتی اون سه نفری هم که باهاتن شکل لباسشون عوض میشه از دور یه شکله نزدیک که میشی یه دفعه عوض میشه :eek:
اینا طبیعی هستن ! اگر شما بازی رو روی هارد بریزین خیلی بهتر میشه ! :biggrin1:

بازی های هیجان بسیار بالایی داره . من خیلی خوشم اومد ! اما یه باگ هایی داره که آدم واقعا تعجب میکنه ! مثل AI وحشتناک دشمن ! من یه جا کمین کردم و هیچ کس من رو ندیده . وقتی یه تیکه سرم بالا میاد طرف ار 200 متری با تیر میزنه منو ! یارو اگر Predator هم باشه نمیتونه من رو اینطوری ببینه :دی . چه برسه به یه سرباز 2 زاری :دی . باگ های گرافیکی هم که ترکونده !

خب منم بازی رو تموم کردم . خیلی خوب بود . یه جو خاص و گیرایی داشت بازی که خیلی به من چسبید ! ولی خب باگ هم زیاد داشت . خصوصا توی گرافیک . مثل غیب شدن و اینا که البته خیلی مهم نبود !
بدتر از همه AI احمقانه بازی بودش ! فاجعه بود بخدا ... توی مرحله برف (اول بازی) من از یه راهی رفتم که هیچکس ندید ! همه هم داشتن به یارام تیر میزدن . تا سر تفنگ رو اوردم بالا همه ( حتی تانکه ) شروع کردن به تیر زدن به من :دی !!!!! یارو حتی اگر Predator هم بود نمیتونست منو اونجوری ببینه ! فیزیکشم خوب بود ولی خب من هنوزم میگم Red Faction بهترین فیزیک رو داره !

خوب منم بازی رو تموم کردم
دوستان تمامی نکته ها نظر شخصی من هست
از نظر تنوع و تعداد اسلحه ها bbc2 کمبودی نداره تو طول بازی مکان هایی برای تعویض و پر کردن خشاب وجود داره ، تا دلتون میخواد شلیک کنید و تخریب کنید چون خشاب ها دم به دم ریخته تو مسیر بازی
هوش مصنوعی دشمنا خیلی ضعیف کار شده ، یه جا توی علف قایم شده بودم از 60 متری منو دید اومد جلو رگبار گرفت
یه جا دو قدمی یارو وایسادم منو نمیبینه داره به یارام تیر میزنه
تخریب پذیری بازی در حد خیلی خوبه
مپ بازی خیلی گنگ طراحی شده
رافیک بازی خیلی خوب بود مرحله ها هر کدومش رنگ و بوی خاص خودش رو داشت و انصافا قشنگ ساخته شده بود
با وجود همه اینا باز به نظر من هیچ رقمه رقیب MW2 نیست
جای پات رو برف نمیمونه ، تیر که میزنی به درو دیوار ! جاش از بین میره
جزییات بازی در حد فاجعه بود ! همه خونه ها یه شومینه داشت ، یه قفسه کتاب ! کوچکترین فرقی هم با هم نمیکرد
م
MW2 از نظر من خیلی سینمایی بود و این ضعف توی BC2 کاملا به چشم میاد
اما انصافا بازی کردنش خالی از لطف که نیست هیچی ! کلی هم حال میده ! تخریب ! خشاب فراوان ! اصلحه های زیاد !
پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید
من در حالت Normal تقریبا 7 ساعت رو گیم پلی وقت گذاشتم
ممنون از همه بابت وقتی که گذاشتین !

سلام بخش مولتی پلیر آفلاین بازی چطوره؟از mw2 بهتره؟من با دوستام مولتی پلیر آفلاینه mw2 رو بازی میکنم بد نیست ولی شنیدم BC2 بهتره درسته؟

من الان اون مرحلش هستم که وسط یه صحرا (بیابان) هستیم.

چقدر دیگه مونده تا بازی تموم بشه؟
ویرایش: اون بیابونم رد کردم الان همونجا هستم که توی هلیکوپتریم و اون ماهواره (موشک) میفته پایین بعد میریم از پایین میارمیش. چقدر دیگه مونده؟

ویرایش 2 : بازی تمام شد
___

بازی بسیار خوبی اما به گرد پای MW نمیرسه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or