Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

با این توصیفی که دوستان از این بازی داشتن متوجه شدم که بخش سینگل این بازی تعطیله ولی بخش مولتیه بسیار عالی و جذابی داره البته اگه وجود باگهارو فاکتور بگیریم :biggrin1:
نه نمیخواد فاکتور بگیری چون بازی باگ نداره.اگر هم داشته باشه باگهای عادی مثل بقیه بازیها.
این قدر هم گیر سه پیچ ندین رو یه چیزی.
منم نگفتم باگ داره.منظورم این بود که بدون احتساب باگ..من که بازی نکردم که بخوام بگم باگ داره یا نه.
من که چیزی نگفتم که!:دی
منظورم اینه روی یه چیزی کلید نکنید و از بازی لذت ببرید.

آخرین ویرایش:
نه نمیخواد فاکتور بگیری چون بازی باگ نداره.اگر هم داشته باشه باگهای عادی مثل بقیه بازیها.
این قدر هم گیر سه پیچ ندین رو یه چیزی.

منم نگفتم باگ داره.منظورم این بود که بدون احتساب باگ..من که بازی نکردم که بخوام بگم باگ داره یا نه.

من که چیزی نگفتم که!
منظورم اینه روی یه چیزی کلید نکنید و از بازی لذت ببرید.
به جان خودم کلید نکردم.چند صفحه نظرات دوستانو خوندم و به این نتیجه رسیدم.همه از مولتیش تعریف میکنن ولی از سینگلش زیاد خوششون نیومده که مشکل اصلیشون هم موسیقی و هوش مصنوعی ضعیفش هست و منم اون پستو دادم.
اصولا منم فقط و فقط و فقط برای مولتیش میخوام بخرم چون bc اصولا برای مولتی ساخته شده نه بخش داستانی.

Last edited by a moderator:
منم گرفتم و دارم بازی می کنم.
تو دوساعت یه عالمه باگ دیدم.
مثلا یهو یدونه دشمن جلوت ظاهر می شه .(یادتونه تو GTA رمز ماشین وارد می کردید ماشین از هوا میفتاد.دشمن هم همین طور می شه.)
یا مثلا یارامون از ما عقب هستن ،یهو می بینی جلوت ظاهر می شن.
ولی من که به این جور چیزا اهمیت نمی کنم و دارم از بازی لذت می برم...:laughing:

با این توصیفی که دوستان از این بازی داشتن متوجه شدم که بخش سینگل این بازی تعطیله ولی بخش مولتیه بسیار عالی و جذابی داره البته اگه وجود باگهارو فاکتور بگیریم :biggrin1:
تعطیلم رد کرده ! :biggrin1: هر بار که میمیرم میره تو Loading تا از چکپوینت بیاره هنگ میکنه باید ری استارت کنم ! هوش یارا هم که ! :biggrin1: باگم که اسم جدید بازی :

Bugfield : Bug Company 2 :biggrin1:

سرتاسرش باگه این بازی همش هنگ میکنه ....کلا فریز میشه تند تند یه بارهم بردم تعویض کردم بازهم همون اشغاله واقعا حیف 5تومن که دادم به این بازی:sick:
منم اصلا باگ و هنگ و این چیزا ندیدم عجیبه حتما مشکل از دیسکه
دیسک رو عوض کردم یعنی تمام دیسکهای فروشنده خرابه؟نمیشه که
حالا چرا 5 تومن ؟ امروزه همه 3 تومن ميگيرن :biggrin1:
کجاس؟ادرس بده نوید:biggrin1:

آخرین ویرایش:
واسه من تاحالا فيريز نشده اما اين که يهو يارامون عقب ميمونن و بد يهو ميان جلو زياد اتفاق ميافته......
ولی در کل قشنگ ديگه.....(ولی اصلاً به call of duty نميرسه......cof يه چيزه ديگس...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or