بازی خیلی قشنگه من که خیلی حال کردم باهاش.
این باگهایی هم که شما میگین من ندیدم
نه نمیخواد فاکتور بگیری چون بازی باگ نداره.اگر هم داشته باشه باگهای عادی مثل بقیه بازیها.با این توصیفی که دوستان از این بازی داشتن متوجه شدم که بخش سینگل این بازی تعطیله ولی بخش مولتیه بسیار عالی و جذابی داره البته اگه وجود باگهارو فاکتور بگیریم :biggrin1:
من که چیزی نگفتم که!منم نگفتم باگ داره.منظورم این بود که بدون احتساب باگ..من که بازی نکردم که بخوام بگم باگ داره یا نه.
نه نمیخواد فاکتور بگیری چون بازی باگ نداره.اگر هم داشته باشه باگهای عادی مثل بقیه بازیها.
این قدر هم گیر سه پیچ ندین رو یه چیزی.
به جان خودم کلید نکردم.چند صفحه نظرات دوستانو خوندم و به این نتیجه رسیدم.همه از مولتیش تعریف میکنن ولی از سینگلش زیاد خوششون نیومده که مشکل اصلیشون هم موسیقی و هوش مصنوعی ضعیفش هست و منم اون پستو دادم.من که چیزی نگفتم که!
منظورم اینه روی یه چیزی کلید نکنید و از بازی لذت ببرید.
تعطیلم رد کرده ! :biggrin1: هر بار که میمیرم میره تو Loading تا از چکپوینت بیاره هنگ میکنه باید ری استارت کنم ! هوش یارا هم که ! :biggrin1: باگم که اسم جدید بازی :با این توصیفی که دوستان از این بازی داشتن متوجه شدم که بخش سینگل این بازی تعطیله ولی بخش مولتیه بسیار عالی و جذابی داره البته اگه وجود باگهارو فاکتور بگیریم :biggrin1:
من که همچین مشکلی رو ندارم امیر.هر بار که میمیرم میره تو Loading تا از چکپوینت بیاره هنگ میکنه باید ری استارت کنم
دیسک رو عوض کردم یعنی تمام دیسکهای فروشنده خرابه؟نمیشه کهمنم اصلا باگ و هنگ و این چیزا ندیدم عجیبه حتما مشکل از دیسکه
کجاس؟ادرس بده نوید:biggrin1:حالا چرا 5 تومن ؟ امروزه همه 3 تومن ميگيرن :biggrin1:
سرتاسرش باگه این بازی همش هنگ میکنه ....کلا فریز میشه تند تند یه بارهم بردم تعویض کردم بازهم همون اشغاله واقعا حیف 5تومن که دادم به این بازی