Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

شما که تموم کردی ما رو راهنمایی نمیکنی ؟؟؟

بچه ها اونجایی که باید اون تانکه رو بترکونیم چیکار باید کرد ؟؟
همش تیر میزنه و میکشه آدمو
دوست عیزز من از پشت خونه ها رفتم از پشتش در اومدم. یه دفه همکارام با RPG زدنش.

آقا نشد - هر چی از پشت میرم هی میکشمشون باز آدم جلوی چشمام ظاهر میشه:eek:
دست آخر منو میکشن
تانک که تو بازی زیاده ولی اگه منظورت همون اوایله که یه کوچه ماننده تانکه هم تهشه باید از همین سر کوچه بزنیش یا از پشت خونه ها بری.
در هر دو صورت هم باید از راکت لانچر اسلحت استفاده کنی.برای این کار باید جهت چپ پد دستت رو فشار بدی.یادت باشه که اگر هدفی که میخوای بزنیش دور باشه نشونت رو باید بالاتر از هدفت بگیزی.چند بار امتحان کنی خودت متوجه میشی.هر بار که راکت پرت کردی پناه بگیر و بعد دو باره بعد راکت عوض کردن بیا بیرون بزن.با دوبار درست هدف گرفتن منفجر میشه.;)

پسر چه گرافیکی داره:eek:
نورپردازی در حد تیم ملی...گرافیک خارق العاده...گیم پلی خوب ولی نه عالی....صداگذاری بینهایت ضعیف....:-"
وذ در نهایت بدترین مسکل بازی پرش اسلحه ها هست که تقریبا اسلحه ها پرواز میکنن!!!!:biggrin1:

پسر چه گرافیکی داره:eek:
نورپردازی در حد تیم ملی...گرافیک خارق العاده...گیم پلی خوب ولی نه عالی....صداگذاری بینهایت ضعیف....:-"
وذ در نهایت بدترین مسکل بازی پرش اسلحه ها هست که تقریبا اسلحه ها پرواز میکنن!!!!:biggrin1:
:eek: صداگذاری ضعیف ؟؟
بابا بهترین صدا رو توی انفجارها و اسلحه ها داره !!
مخصوصا وقتی به دور شلیک کنی که صدا میپیچه !!

وای ! چه قدر قشنگ شد بازی رفتم جلو ! :love: ولی یکجا گیر کردم اعصابم داغونه ! تو مرحله ی 6 وقتی که ماهواره افتاده رو زمین باید ازش دفاع کنیم بعد یک هلیکوپتر میاد هرچی RPG میزنم نمیترکه ! چیکار کنم ؟

پ.ن : بازی چند مرحله ی و چند ساعته تموم میشه ؟ :biggrin1:

وای ! چه قدر قشنگ شد بازی رفتم جلو ! :love: ولی یکجا گیر کردم اعصابم داغونه ! تو مرحله ی 6 وقتی که ماهواره افتاده رو زمین باید ازش دفاع کنیم بعد یک هلیکوپتر میاد هرچی RPG میزنم نمیترکه ! چیکار کنم ؟

بس کن دیگه:biggrin1:دلم اب افتاد:biggrin1:برو یه کم مولتی بزن ببینیم چه جوریاست:love:

بس کن دیگه:biggrin1:دلم اب افتاد:biggrin1:برو یه کم مولتی بزن ببینیم چه جوریاست:love:
:biggrin1: وااااای چه قشنگه ! چه نور پردازی ! ... په صدا گذاری ... چه داستانی ! :love: :biggrin1:
متاسفانه به دلیل گلد نبودن که میشه حلش کرد (1 ماه مجانی) و ترسیدن از بن شدن به خاطر iXtreme 1.61 آنلاین نمیزنم فعلا ! برم LT بریزم میرم ! :biggrin1:

رفتم 1 ساعتي لايو بازي كردم اومدم بيرون ديدم نصب ميشه ! كار خاصي نكردم
یکجا گیر کردم اعصابم داغونه ! تو مرحله ی 6 وقتی که ماهواره افتاده رو زمین باید ازش دفاع کنیم بعد یک هلیکوپتر میاد هرچی RPG میزنم نمیترکه ! چیکار کنم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or