JUAREZ
کاربر سایت
دوست عیزز من از پشت خونه ها رفتم از پشتش در اومدم. یه دفه همکارام با RPG زدنش.شما که تموم کردی ما رو راهنمایی نمیکنی ؟؟؟
بچه ها اونجایی که باید اون تانکه رو بترکونیم چیکار باید کرد ؟؟
همش تیر میزنه و میکشه آدمو
دوست عیزز من از پشت خونه ها رفتم از پشتش در اومدم. یه دفه همکارام با RPG زدنش.شما که تموم کردی ما رو راهنمایی نمیکنی ؟؟؟
بچه ها اونجایی که باید اون تانکه رو بترکونیم چیکار باید کرد ؟؟
همش تیر میزنه و میکشه آدمو
دوست عیزز من از پشت خونه ها رفتم از پشتش در اومدم. یه دفه همکارام با RPG زدنش.
تانک که تو بازی زیاده ولی اگه منظورت همون اوایله که یه کوچه ماننده تانکه هم تهشه باید از همین سر کوچه بزنیش یا از پشت خونه ها بری.آقا نشد - هر چی از پشت میرم هی میکشمشون باز آدم جلوی چشمام ظاهر میشه
دست آخر منو میکشن
صداگذاری ضعیف ؟؟پسر چه گرافیکی داره
نورپردازی در حد تیم ملی...گرافیک خارق العاده...گیم پلی خوب ولی نه عالی....صداگذاری بینهایت ضعیف....
وذ در نهایت بدترین مسکل بازی پرش اسلحه ها هست که تقریبا اسلحه ها پرواز میکنن!!!!:biggrin1:
بس کن دیگه:biggrin1:دلم اب افتاد:biggrin1:برو یه کم مولتی بزن ببینیم چه جوریاستوای ! چه قدر قشنگ شد بازی رفتم جلو ! ولی یکجا گیر کردم اعصابم داغونه ! تو مرحله ی 6 وقتی که ماهواره افتاده رو زمین باید ازش دفاع کنیم بعد یک هلیکوپتر میاد هرچی RPG میزنم نمیترکه ! چیکار کنم ؟
پ.ن : بازی چند مرحله ی و چند ساعته تموم میشه ؟ :biggrin1:
:biggrin1: وااااای چه قشنگه ! چه نور پردازی ! ... په صدا گذاری ... چه داستانی ! :biggrin1:بس کن دیگه:biggrin1:دلم اب افتاد:biggrin1:برو یه کم مولتی بزن ببینیم چه جوریاست
چیکار کردی درست شد؟
من همون اول زودی میام بیرون تا می بینم نصب نمیکنه!
باید یکم صبر کنم؟
نپکه یهو از این صدا دادنش؟!
یکجا گیر کردم اعصابم داغونه ! تو مرحله ی 6 وقتی که ماهواره افتاده رو زمین باید ازش دفاع کنیم بعد یک هلیکوپتر میاد هرچی RPG میزنم نمیترکه ! چیکار کنم ؟رفتم 1 ساعتي لايو بازي كردم اومدم بيرون ديدم نصب ميشه ! كار خاصي نكردم