borna
کاربر سایت
عزیز من بازی Wave 6 هست.فریمور دستگاهت چیه؟
دوست عزیز من به nextgen گفتم wave 4 اونم گفتن دارن و فرستادن حالا نمی دونم .اگه من هارد در بیارم اگرم بره تو بازی کجا save می کنه؟
عزیز من بازی Wave 6 هست.فریمور دستگاهت چیه؟
آقا شما یه کلمه : فریمورت رو باید عوض کنی !!دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی ورژن سیستم من 2.0.8955.0 هست بازم باید اپدیت کنم؟ مشکل من اینجاست که اپدیت failed نمیشه بلکه اپدیت هاش تموم نمیشه هی اپدیت می کنه restart میشه دوباره اپدیت می کنه restart میشه 20 دفعه پشت سر هم کردم بازم تموم نشد لطفا راهنمایی کنید تشکر فراوان
آقا شما یه کلمه : فریمورت رو باید عوض کنی !!
همین !!
والا من نمیدونم !!جچوری عوض کنم next gen ؟ اخه تازه دادم wave 4 کردم برام .
هیچ وقت هیچ بازی مثله MW2 نمیشه ! مگر خودش !
آقا شما یه کلمه : فریمورت رو باید عوض کنی !!
همین !!
جچوری عوض کنم next gen ؟ اخه تازه دادم wave 4 کردم برام .
چه ربطي به فيرم ور داره ؟؟؟ اين رفيق ما ميگه آپديت , خو چه ربطي به FW داره آخه ؟؟والا من نمیدونم !!
توی این شهر شما تا چیز هست از همین چیزا !!
برو LT بریز خیالت راحت !!
اگه ورژن سيستمت اوني هست كه گفتي فعلا آپديتي از اون جديدتر نيومده - و بايد همونطوري كه گفتم بازي كني!! لطفا اين بحث هم اينجا ادامه ندين - ميتوني تو بخش خودش بپرسي آقا خليل استاد اين كاره هرچي بپرسي بهت ميگه .دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی ورژن سیستم من 2.0.8955.0 هست بازم باید اپدیت کنم؟ مشکل من اینجاست که اپدیت failed نمیشه بلکه اپدیت هاش تموم نمیشه هی اپدیت می کنه restart میشه دوباره اپدیت می کنه restart میشه 20 دفعه پشت سر هم کردم بازم تموم نشد لطفا راهنمایی کنید تشکر فراوان