Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

دوستان سلام
من این بازی رو خریدم wave 4 ولی update می خواد منم هرچی اپدیت می کنم تو بازی نمی ره هی بازم اپدیت می کنه اپدیت هاشم تموم نمیشه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید ممنون:((
شما باید آپدیت آفلاین انجام بدید . آموزش و فایل دانلودش در اینجا هست .
m360x عزیز شما هم بهتره این کار رو انجام بدید .

بازی واقعا عالی هستش !! گرافیکش واقعا عالی تر شده
انفجارات در حد خدا هستش واقعا عالی هستش !! حتی صدای انفجارات و اسلحه ها هم عالیه !!
تنها چیزی که هنوز زجر میده و توی نسخه 1 هم بود هوش یارانمون هستش و بهضی جاها دشمنان!!
ولی بازی خیلی خوبیه اما به حد MW2 برای من یکی نمیرسه !! :biggrin1:

شما باید آپدیت آفلاین انجام بدید . آموزش و فایل دانلودش در اینجا هست .
m360x عزیز شما هم بهتره این کار رو انجام بدید .

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی ورژن سیستم من 2.0.8955.0 هست بازم باید اپدیت کنم؟ مشکل من اینجاست که اپدیت failed نمیشه بلکه اپدیت هاش تموم نمیشه هی اپدیت می کنه restart میشه دوباره اپدیت می کنه restart میشه 20 دفعه پشت سر هم کردم بازم تموم نشد لطفا راهنمایی کنید تشکر فراوان

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون ولی ورژن سیستم من 2.0.8955.0 هست بازم باید اپدیت کنم؟ مشکل من اینجاست که اپدیت failed نمیشه بلکه اپدیت هاش تموم نمیشه هی اپدیت می کنه restart میشه دوباره اپدیت می کنه restart میشه 20 دفعه پشت سر هم کردم بازم تموم نشد لطفا راهنمایی کنید تشکر فراوان
آقا شما یه کلمه : فریمورت رو باید عوض کنی !!
همین !!

بازی رو من هم دیروز گرفتم ! بازی نسبت به شماره قبلی بسیار عالی شده ! گیم پلیر هم انصافا خیلی خوب شده ! گرافیک هم عالی هست !تفاوت و برتری نسبت به کالاف 2 هم در تخریب مشاهده شده ! فقط ای کاش یه خورده موزیک بازی بهتر بود ! اما تفاوت اون با کالاف 2 ! این بازی درسته یک بازی خوبی هست ولی اصلا به کالاف 2 نمیرسه ! اما باید گفت که انصافا گم پلیر - گرافیک - عالی هست ! به نظر من برای دیدن برتری بازیهای این سبک شرکت EA با ACTIVION باید منتظر بازی مدال جدید شرکت EA بود ! در اون بازی شرکت EA آخرین قدرت خودش رو نشون میده!

آقا شما یه کلمه : فریمورت رو باید عوض کنی !!
همین !!
جچوری عوض کنم next gen ؟ اخه تازه دادم wave 4 کردم برام .
والا من نمیدونم !!
توی این شهر شما تا چیز هست از همین چیزا !!
برو LT بریز خیالت راحت !!
چه ربطي به فيرم ور داره ؟؟؟ اين رفيق ما ميگه آپديت , خو چه ربطي به FW داره آخه ؟؟
اگه ورژن سيستمت اوني هست كه گفتي فعلا آپديتي از اون جديدتر نيومده - و بايد همونطوري كه گفتم بازي كني!! لطفا اين بحث هم اينجا ادامه ندين - ميتوني تو بخش خودش بپرسي آقا خليل استاد اين كاره هرچي بپرسي بهت ميگه .

بچه ها من بازی رو تا ته رفتم.

به نظر من حداقل توx360 بازی cod:mw 2 برتری داره.

برتریشم تو گیم پلی و موزیک و طراحی اسلحه ها هست. و گرافیک به نظرم bad company 2 برتری داره.

ولی در کل بازی mw 2 بیشتر حال داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or