Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

به نظر من گرافیک بازی کاملا در حد mw2 هست حتی توی طبیعت و جنگل بیشتر هم میشه
فضاهای بازی قشنگ تره
بازی واقعی تره ( مثلا اگه 2 بار با اون اسلحه هایی که خمپاره هم پرتاب میکنن به دیوار بزنی دیوار میریزه و در کل خونه ها و دیوارها قابلیت خراب شدن دارن ولی تو mw2 با هیچی نمیشد دیوارهای ساختمونا رو خراب کرد و افراد توش رو کشت)
حتی اگه به دیوارهای نازک یابلوک سیمانی زیاد تیر بزنی سوراخ میشن که کاملا طبیعیه
یه بدی بازی از 200 کیلومتری همه در حال تیر زدن به فقط تو هستن

دوستان آخه من نسخه ی 1 رو بازی نکردم زیاد اطلاع ندارم!
این نسخه به اندازه ی MW 2 سخت هست؟
مثل MW 2 یار ها و هم رزم ها بیشتر مواقع با هامونن؟
حجم بازی چقدره؟

خوب من هم بازی رو گرفتم و 1 ساعتی بازی کردم. میتونم بگم این بازی نسبت به نسخه قبلی خیلی پیشرفت کرده هم از نظر گرافیکی و هم از نظر گیم پلی و حتی هوش مصنوعی یار ها خیلی قوی تر از نسخه قبلی شده دیگر یارها دنبال شما نمی آیند و خنگ بازی ها و مسخره بازی های قبلی رو در نمیارن و صداگذاری هم عالی مثل قبل اما موسیقی بازی بر خلاف نسخه قبلی اصلا جذاب نسیت ولی در کل بازی خوبی هست اما بازی از نظر گیم پلی به هیچ وجه به پای MW2 نمیرسه. کنترل بازی ها کمی کنده.

آخرین ویرایش:
فردا ميرم بازي رو بگيرم - كه بدجوري منتظرشم - ايشاالله ارزش اين همه صبر رو داشته باشه (كدوم همه؟؟)

مثل MW 2 یار ها و هم رزم ها بیشتر مواقع با هامونن؟
اصلا اصل اين بازي به يار هاست كه هميشه باهاتن و بهت كمك ميكنن. شماره يكش هم بگير بازي كن هنوزم خيلي زيبا و قشنگه و ارزش بازي كردن روداره

کسی مولتی پلیر بازی رو رفته امروز فک کنم سرورهاش دیگه انلاین شده باشن کسی رفته تو مولتی پلیر بترکونه یا نه ؟؟؟؟
من فقط بخاطر مولتیش گرفتم فک نکنم اصلا سینگلشو به این زودیا برم جلو!!

lمن دیروز بازی رو انجام دادم و واقعا با گرافیک خیره کننده ای مواجه شدم فکر میکنم عالی از اب دراومده اگه همینطور باشه تا اخر واقعا شاهکار درست کردن

دوستان سلام
من این بازی رو خریدم wave 4 ولی update می خواد منم هرچی اپدیت می کنم تو بازی نمی ره هی بازم اپدیت می کنه اپدیت هاشم تموم نمیشه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید ممنون:((

دوستان سلام
من این بازی رو خریدم wave 4 ولی update می خواد منم هرچی اپدیت می کنم تو بازی نمی ره هی بازم اپدیت می کنه اپدیت هاشم تموم نمیشه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید ممنون:((

عزیز من بازی Wave 6 هست.فریمور دستگاهت چیه؟

دوستان سلام
من این بازی رو خریدم wave 4 ولی update می خواد منم هرچی اپدیت می کنم تو بازی نمی ره هی بازم اپدیت می کنه اپدیت هاشم تموم نمیشه مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید ممنون
دوست عزيز شما اگه هارد داري هاردتو در بيار و آپديت خواست NO رو بزن ميره تو بازي .
خواهش ميكنم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or