Battlefield: Bad Company 2 | Xbox360

این بازی فعلا تو game spot 9.5 امتیازش هست !:eek: احتمالش هست که امتیاز این بازی Call of Duty: Modern Warfare 2 هم فراتر باشه ! البته نسخه یک این بازی زیاد جالب نبود و رده سنیش هم T بود ! اما این نسخه جدید رده سنیش M هست !:eek: امیدوارم که بازی خوبی باشه ! نسخه J هم اومده ! اگه کسی بازی کرده لطفا راجب بازی توضیح بده !

آخرین ویرایش:
امروز یکی دو ساعت بازی کردمش !
بازی خیلی خیلی شبیه bad company1 و پیشرفت های گرافیکی خوبی داشته (ولی تو افکت ها نه)
تیر اندازی ها هم یکم خشکه و جذابیت نداره !
صدا گزاری دقیقا مثله همون شماره یکشه !
در کل اصلا نمیشه با CODMW2 مقایسش کرد ، چون به پاش هم نمیرسه !

باز هم نظرات خوش حال !!! من فعالا چیزی به دوستمون نمیگم تا برم خودم بازی رو بخرم

نظرات خوش حال چیه؟ این دوستمون بازی کرده نظرش رو گفته.هرکسی واسه خودش نظری داره دیگه.به نظرم تو مولتی پلیر 100% از cod بهتره.باید بازی به دستمون برسه تا ببینیم قسمت تک نفرش چجوریه.امروز توپخونه بودم هنوز از پال خبری نبود :(

نظرات خوش حال چیه؟ این دوستمون بازی کرده نظرش رو گفته.هرکسی واسه خودش نظری داره دیگه.به نظرم تو مولتی پلیر 100% از cod بهتره.باید بازی به دستمون برسه تا ببینیم قسمت تک نفرش چجوریه.امروز توپخونه بودم هنوز از پال خبری نبود :(
دوست عزیز الان ساعت 7:30 هست
تا الان لینک پال تو نت نیست چه برسه به توپ خونه

اه خدا بگم چی کارشون کنه ..بابا مردیم از خماری..از mw2اونیکه انتظار داشتیم در نیومد خدا کنه که این بتونه منو ارضا کنه:biggrin1:
ا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or